Moose 12.11.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Niezły patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Nooo!!!Taką to bym nawet i kupiła... i ukisiła:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 u nas na rynku tak samo robia, moja mam bierze wor swojej kapusty i za piataka jej poszatkuja od reki. po co sobie paluchy skrobac tez sobie kiszonej zrobie kiedy sie pobudujemy, cala beke bo u nas schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2015 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 U nas niestety nie ma takiej usługi... Albo trzeba kupić kapustę gotową szatkowaną w workach foliowych (niedobra, jednego roku kupiliśmy bo nasza kapusta nie urosła, to kiszonka zgniła już w lutym), albo trza mieć swoją kapustę i samemu sobie poszatkować ręcznie. Uznaliśmy, że jednak nie chcemy kaszanki w kapuście toteż starannie wszelkie krwawe ślady zostały wytropione i wywalone. Ot, krwawica nasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.11.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Eeee... bezmięsna będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Depsinko subskrybuję jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2015 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Kapustę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.11.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Się u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Żadna siła nie zmusiłaby mnie do tego rodzaju krwawicy, ja nawet ziemniaki na placki ziemniaczane rozdrabniałam w melakserze (czy jak mu tam) a gdy go szlag trafił czekam na Szanownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2015 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Arctisia - ale ja nie mogę się u Cię zasubskrybowac, nie ma opcji takiej... Możesz uruchomić...? Brazuniu - zapewniam, że namolne jęki i przekonywania Babci by Cię pokonały. Też byś szatkowała... Chociaż dzisiaj odmówiłam udziału w dalszym szatkowaniu, wymownie pchając pocięte paluchy Babci przed nos. Paweł się nie oparł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.11.2015 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Tyż mam maszyny od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.11.2015 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 o, placki ziemniaczane! Będą jutro, dobrze, że mi przypomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 u nas dzis rybnie mamy swiezutkie pstragi na patelnie, tatar z pstraga, pstraga wedzonego na cieplo, na zimno, pieczeń warzywna z pstragiem, chleb na zakwasie i drozdzówke i jeszcze ciepla swiezo wedzona polska kabanoski. a jutro zrobie golabki, mam ze 30 w zamrazalniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2015 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 O rany, Tarcia, Ty to jesteś maszyna kulinarna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 przeciez nie jem tego wszystkiego od razu i sama, rybki byly na obiad, tatar na kolacje a wedzone i pieczen na kanapki co najmniej na 3 dni golabki beda na obiad ponidzialkowy i wtorkowy, jutro drugi pstrag na patelnie, do tego salatka z kiszonej kapusty z dodatkowa cebulka, jablkiem duza iloscia natki i czarnego pieprzu no i oliwy i białe winko, samo zdrowie przeciez:D bez chleba, ziemniakow tylko rybka z surówka. ale przyznam, ze po tej przeprowadzce jestem taka wyglodniala, przy pakowaniu i rozpakowywaniu nie bylo kiedy zjesc. no i jednak musze zadbac o linie, bo brat ma slub przyspieszony w styczniu, rodzina nam sie powieksza :D:D super no nie? musze jakas kiece znalezc, w sumie znalazlam ale droga jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 No ba! Jasne, że super, jak rodzina się powiększa! Wiesz, ja też nie myslałam, że Wy to na raz zjecie ale nawet przygotowanie tego wszystkiego na raz wydaje mi się wieeeeelkim wyczynem kulinarnym! A wesele to ŚWIETNA motywacja do schudnięcia - wiem z doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 A ja tam nie wiem, czy bym się cieszyła z powiększenia rodziny .... chyba jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Nieee, no Braza, jakby tak brat...? Powiększył? Ja tam się cieszę, jak mi się rodzeństwo rozmnaża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.11.2015 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Może i trudno uwierzyć ale ja nigdy nie chciałam mieć starszego brata! Siostry też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.