Moose 25.11.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Psychiatra nie musi być piękny... wystarczy, że ma w sobie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 W tym cosia nie wypatrzyłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 u mnie codziennie białawo, jak nie ciut śnieżku to - 5 mrozu;) a guuuuuuupie fiołki wyłazić zaczęły:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.11.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Braza, kurde, no srsly, TAKIE COŚ???Nie dam mu się zbliżyć do siebie nawet na odległość metrowego kija! Jakby tak Dochtór - oooo, to ZUPEŁNIE inna sprawa wtedy.I kto, do cholery, zabrał czerwoną kanapę w jego gabinecie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 O tej czerwonej kanapie to ja naprawdę nic nie wiem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.11.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 No tak... psychiatra się nie podoba.... może jakiś Dikarpio by ogarnął ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2015 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 No, ten ma w sobie coś.... psychiatrycznego. Nadaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.11.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Dicaprio za krótki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Z leżanki nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 A Deep ... w postacji Cpt Jack'a Sparrow'a ?? Bo dla mnie i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Deep jest jak kameleon. W każdej roli jest inny, szalonego psychiatrę też by zagrał. Podziwiam go, bo to właśnie oznacza aktora. Np. Meryl Streep, którą uwielbiam, jednak w każdej roli jest mniej lub bardziej sobą. Przebija się przez rolę. Depp nie, jego rola pochłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 (edytowane) A mnie sie wydaje ze Deep ostatnio gra wszedzie tak samo, Dicaprio kiedys nie lubilam przez titanica choc wszystkie laski za nim sikaly :cool:ale potem przy krwawym diamencie zmienilam zdanie. Lubie helene b. carter i marion cotillard. zapomnialam o zjawiskowej cate blanchett. Edytowane 26 Listopada 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2015 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 O amtko, pierwsza osoba, która ma identyczną opinię: aktora poznaje sie po tym, czy jest INNY!!!W PL jest tylko jeden taki aktor.Janusz Gajos.Fantastyczny aktor, zawsze inny, zawsze nie wiem, jaki jest prywatnie.Bo resztę można czytać jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Oj Depesia jest jeszcze paru niezlych, osobiscie lubie tate i syna stuhrow, damieckiego seniora, kondrat tez swego czasu byl niezly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.11.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Gajos to klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Z Gajosem masz rację. Wystarczy wrzucić na google grafika. Wtedy wyskakują filmowe role, na każdym zdjęciu z planu jet ktoś inny. Mnie najbardziej rzuciło na ziemię, jak stwierdziłam, ze w kabarecie Olgi Lipińskiej on też grał! Porównać Tureckiego o Janka Kosa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Janusz Gajos to niekwestionowany wirtuoz zmian!!! Ten Facet ma milion twarzy!!!!! A co do Meryl Streep - mam wrażenie, że Ona jest inna za każdym razem! Jest ta osobą, którą gra! Dlatego Ją uwielbiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Tarcia - ta reszta daje się poznać, przebija ich własna natura spod ich postaci, choćby w drobnych rzeczach.A u Gajosa never, nic, nigdy. Jestem zaprzysięgłą wielbicielką Jego aktorstwa. Z aktorek... nie wiem, chyba nie potrafię wskazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 No jak nie!!! A Kasia F. ;) Faktem jest, że czasami rola tak przylgnie do człowieka, że później nijak nie idzie powiedzieć, że "ooo Grabowski gra", tylko zawsze będzie patrz Kiepski gra gliniarza. Pomimo całej sympatii z mojej strony nie potrafię oskubać Grabowskiego z Kiepskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (edytowane) Ja mam tak między z innymi z Danielem Redclifem (Harry Potter filmowy). Widziałam go w innym filmie, chyba "Kobieta w czerni" i pierwsze skojarzenie: "Oooo, Harry Potter gra!!" Edytowane 28 Listopada 2015 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts