braza 03.12.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Wierzę Depsia, ja tak nienawidziłam łazienek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 DPS-ia jak już bateria nowe miejsce dostanie i te kilka płytek na ścianę wskoczy od razu kuchnia ładniejsza się zrobi;hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 No cóż - jak się nie ma co się lubi... Trudno, nie ma co drzeć szat, trzeba czekać. Przynajmniej płytki będą już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 no i od razu lepiej będzie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 ten kurzy przepis z masłem czosnkowym wykorzystam, bo orzechowe jakoś mi nie leży. Właśnie, a mogą być nerkowce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 ja dzis zaszastam i zrobie watrobke z dodatkiem miodu smazona - podduszana z czerwona cebulka i do tego dodatek na cieplo salatka z karmelizowanych jablek na chrupko. robi sie minuta osiem i smakuje przepysznie, dawno nie jedlismy ostatnio ogladam okrase co lamie przepisy, niektore potrawy na pewno poprobuje przygotowac ale dopiero jak bede miec juz ogrod i miejsce ogniowe, tylko jakas plyte/ blache na ogien musze skolowac ale to akurat mam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 TARcia, a ten miód kiedy się dodaje i jak? I co to są karmelizowane jabłka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2015 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 miod daje na koncowce smazenia, niewiele aby do smaku. karmelizowane jablka: duza łyzka masła, cukier brązowy lub syrop klonowy, troche octu balsamico, mozna tez ciut winka rozowego, robimy karmel na patelni i wrzucamy pokrojone w duza kostke lub ćwiary twarde winne jablka, chwile przyrumieniamy i włala gotowe tym sosikiem ktory zostaje na patelni mozna polac watrobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.12.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 nie lubię słodkiej wątróbki... chyba żadnego słodkiego mięcha Mięso ma być mięsne i nie za pikantne... wot taka wymagająca jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 a ja tam lubie, watrobke z winno-slodkimi dodatkami, miod tworzy tylko skorupke, malo w nim slodyczy na miesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2015 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Ja też lubię takie złamane przepisy. A kuraka z orzechami spróbujcie, a potem gadajcie. Przetestowane wielokrotnie na gościach - znika momentalnie i wzbudza powszechny aplauz. To, że nietypowe, nie oznacza, że niedobre! I przypomniała mi się polędwica z ananasami, o matko... Chyba muszę zanabyć i zrobić jakoś niedługo, całe lata nie robiłam, a jest przepyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.12.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) poledwice tez lubie, wolowinka jest najlepsza doszlam do perfekcji z grilowana, ananas ugrilowany tez jest super i lubie jeszcze swieze warzywa: marchewke, buraki z liścmi, dymke, biała pietruszke tez zgrilowane w torebce z odrobina oliwy na chrupko, na stowe zrobie sobie plyte na ognicho - zeliwna. albo kupie kuchnio-piec i postawie w ogodzie o taki: http://www.piecepolska.pl/image.php?c/1/w/650/h/650/woh/0/data/offer/1/00000909/3913/VhGGgjkhVgAaFfMXXPhW.jpg i bede gotowac w ogrodzie:lol2: Edytowane 5 Grudnia 2015 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2015 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Nie wytrzyma w ogrodzie, rozpadnie się po dwóch latach. Poproś Twojnego albo ekipę, coby Ci z kamienia albo cegły taki postawili. Za mną chodzi już lat kilka... Ale tłumaczę sobie, że trzy takie w domu już naprawdę wystarczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 tak mysle zeby niski piecyk postawic z cegiel i na to plyte zeliwna wtedy moge siedziec na taborku i gotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.12.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 dobry grill z palnikiem gazowym załatwia sprawę gotowania w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 ale ja chce ogniskowo bardziej, za to wygodnie stad palenisko z cegiel i zeliwna plyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2015 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 No i taki ceglany/kamienny jest duuuużo bardziej klimatyczny jednak. I wyględny, jak mawia Arctisia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2015 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Słoneczko i 10 stopni... w ogrodzie wyrósł mi goździk... coś się przyrodzie popierdaczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Osica spoko, u mnie wiciokrzew przymierza się do zakwitnięcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.