Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Królik, to jest z 07.07. :roll: Wychodzi, że pierwsza przepadła w strajku. :evil:

Jak by nie było - jeszcze raz wielkie dzięki!!!! :D :D :D

Kasia - też tak miałam z kotami, dopóki Misi od malutkiego nie wychowałąm. Okazało się, że kotki są też kochające i urocze, potrafią się cieszyć i jak nikt się przytulają i łapkę wyciągają i buziaka dają. Mają jednak to do siebie, że kochają właściciela, a nie cały świat, jak ma wiele psiaków. :roll:

Ja tam pokochałam koty, co najmniej tak samo jak psy. 8) Słodkie są. :p

Agduś - też mam nadzieję, że do tego czasu się oswoją. :D

Jak coś, zostaniecie dłużej, żeby mi pomóc w oswajaniu. :wink:

To się pochwalę. :D

Właśnie rozmawiałam z Dzieckiem.

Synek dostał maila od uniwersytetu Newcastle, że otrzymali już wysłane z Polski przez nas wyniki matury i z przyjemnością witają Go w gronie swoich studentów!!! 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jestem już oficjalnie mamą studenta University Of Newcastle Upon Tyne. 8) :D :D :D

Chyba pęknę z radości i dumy. 8)

Idę sobie płaknąć z radości w jakimś kąciku. :lol:

Ale mam nadzieję że będziesz jeszcze chciała z nami gadac, co :roll: :wink: ?

Tą są takie chwile które wynagradzają nam cały trud wychowawczy.

A w filmie juz sie widziała?. Do twarzy ci z miotłą :lol: :lol: :lol:

To się pochwalę. :D

Właśnie rozmawiałam z Dzieckiem.

Synek dostał maila od uniwersytetu Newcastle, że otrzymali już wysłane z Polski przez nas wyniki matury i z przyjemnością witają Go w gronie swoich studentów!!! 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jestem już oficjalnie mamą studenta University Of Newcastle Upon Tyne. 8) :D :D :D

Chyba pęknę z radości i dumy. 8)

Idę sobie płaknąć z radości w jakimś kąciku. :lol:

super!!!!!!!! gratulacje dla syna!!!!!!!!

No kurczę, chyba tak cos jak Ciebie po maturze, co to z "niskiego" amerykańskiego poziomu najlepiej jakoś "przypadkiem" Twojemu Dziecku wyszło. :lol:

Piękne uczucie, prawda? 8)

A u nas wcale słońca nie ma i deszczyk sobie pada cały dzień. :o

Wisnie słoiczkuję i marcheweczkę młodziutką, i ogórki. :D

Wieczorkiem może wrzucę fajny przepis na wiśnie do przetworów, są naprawdę pyszne. :D

Pyszne wisienki to mój tata kiedyś zrobił. Wrzucił z pestkami do banieczki, zasypał dużą ilością cukru (chyba) i zostawil (chyba). Nie pamiętam, czy zatkał korkiem z rurką fermentacyjną, czy gazą (dawno to było, a obie wersje pamiętam) i sobie tak to stało. Nie do konca spokojnie, bo odkryliśmy z bratem, że te wisienki się pyszne zrobiły... Kiedy już wyżarliśmy prawie wszystkie (to chyba jednak korek z rurką był, bo nie pamiętam, żebyśmy gazę zdejmowali podczas podkradania wisienek) wylizując ze spodeczków pyszny "soczek", tata zrobił nam numer i wlał do tego spirytusu. Przestało być takie dobre...

Depeesiu, pewnie potrafisz uściślić ten przepis... W tym roku już nie zdążę, bo wisienek już nie będzie, kiedy wrócimy z wakacji...