DPS 11.07.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 U nas burza była jak 150. Chyba gdzieś w linię albo trafostacje przywaliło, bo najpierw nie było prądu ponad 2 godziny, a teraz nie ma jednej fazy. I sygnał komórki zanikający, więc i net mi zanika co chwilę. Jutro na Kraków jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.07.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 U nas burza była jak 150. Chyba gdzieś w linię albo trafostacje przywaliło, bo najpierw nie było prądu ponad 2 godziny, a teraz nie ma jednej fazy. I sygnał komórki zanikający, więc i net mi zanika co chwilę. Jutro na Kraków jedziemy. Którędy????????????? MOże zawiniecie na kawę chociaż???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.07.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 U nas burza była jak 150. Chyba gdzieś w linię albo trafostacje przywaliło, bo najpierw nie było prądu ponad 2 godziny, a teraz nie ma jednej fazy. I sygnał komórki zanikający, więc i net mi zanika co chwilę. Jutro na Kraków jedziemy. Którędy????????????? MOże zawiniecie na kawę chociaż???????? A4 pewnikiem .....przez Gliwice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 W Gliwicach mam przyjaciółkę rodziny ... ze trzy lata już się nie widziałyśmy Ona nie może do nas przyjechac, to może wypadałoby się wybrać do Niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.07.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 U nas burza była jak 150. Chyba gdzieś w linię albo trafostacje przywaliło, bo najpierw nie było prądu ponad 2 godziny, a teraz nie ma jednej fazy. I sygnał komórki zanikający, więc i net mi zanika co chwilę. Jutro na Kraków jedziemy. Którędy????????????? MOże zawiniecie na kawę chociaż???????? A4 pewnikiem .....przez Gliwice Niom... Dokładnie tak. Po drodze muszę do Wrocławia wstąpić do Leroya na zakupki. A u nas dalej burzowo i sygnał zanikający. Powietrze gorące, wilgotne i duszne - istny klimat zwrotnikowy. Za to na polu i w ogrodzie rośnie jak najęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 A u nas dalej burzowo i sygnał zanikający. Powietrze gorące, wilgotne i duszne - istny klimat zwrotnikowy. U mnie to samo No i jak z tą kawą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 No to witanko U mnie chmury ale fajny wiaterek powiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.07.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Chyba Depesia znikła jak ten jej sygnał ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.07.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Hejeczka, co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 A u nas dalej burzowo i sygnał zanikający. Powietrze gorące, wilgotne i duszne - istny klimat zwrotnikowy. U mnie to samo No i jak z tą kawą??? kawa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.07.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 zapomniałem ......kawkę stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2008 02:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam i się cieszę, że jestem cała i zdrowa w domu. Słuchajcie przez jaką burzę wielką na Śląsku jechaliśmy - Niebo było czarne, pioruny waliły bez chwili przerwy, a deszcz padał ścianą. I nie była to zwykła 20-minutowa burza. Ta chmura była tak wielka, że przykryła cały Śląsk i my w tej burzy jechaliśmy - uwaga - około 2 godzin!!! Pierwszy raz jadąc samochodem w czasie burzy - bałam się nie na żarty. Jamles, jadąc koło Gliwic łapką Ci machałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.07.2008 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam i się cieszę, że jestem cała i zdrowa w domu. Słuchajcie przez jaką burzę wielką na Śląsku jechaliśmy - Niebo było czarne, pioruny waliły bez chwili przerwy, a deszcz padał ścianą. I nie była to zwykła 20-minutowa burza. Ta chmura była tak wielka, że przykryła cały Śląsk i my w tej burzy jechaliśmy - uwaga - około 2 godzin!!! Pierwszy raz jadąc samochodem w czasie burzy - bałam się nie na żarty. Jamles, jadąc koło Gliwic łapką Ci machałam. przez ten deszcz ....nie zauważyłem u mnie burza była od 16.30 do 23 z minutami teraz znowu pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.07.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam slonecznie w ten pochmurny dzien!! Potwierdzam pogoda na Slasku kijowa, od soboty burze i deszcze a dzis takie nie wiadomo co, jakis kapusniaczek czy mzawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 witam serdecznie U nas pada. W nocy okropna burza była i się przez to nie wyspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Ptaszencja U nas zaczyna się ładnie, ale wczoraj też tak było: najpierw siepełko, chociaż z lekka pochmurnie a później deszcz....deszcz....deszcz.... Bez burzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.07.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Kurczę, szkoda Geremka, bardzo Go szanowałam. I proszę: nomen - omen, 13 był wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.07.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Może zabrzmi to dziwnie, ale na wiadomość o Jego śmierci poczułam się tak, jakby to odszedł ktoś mi bliski Bardzo cenię i szanuję tego człowieka....szkoda .... ogromna szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 14.07.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.07.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witam i się cieszę, że jestem cała i zdrowa w domu. Słuchajcie przez jaką burzę wielką na Śląsku jechaliśmy - Niebo było czarne, pioruny waliły bez chwili przerwy, a deszcz padał ścianą. I nie była to zwykła 20-minutowa burza. Ta chmura była tak wielka, że przykryła cały Śląsk i my w tej burzy jechaliśmy - uwaga - około 2 godzin!!! Pierwszy raz jadąc samochodem w czasie burzy - bałam się nie na żarty. Jamles, jadąc koło Gliwic łapką Ci machałam. Dokałdny opis tego co działo się u nas Powyrywało drzewa z korzeniami Na szczęście nic nikomu się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts