rrmi 15.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No wlasnie , bo ja siedze i mysle , ze juz wymyslilam , ze nie zrobie salatki , bo wyrzucam sloiki , jesli wyrzucam to ich nie mam , wiec jak mam zrobic Kosztele tez bym zjadla.Nie pamietam juz prawie smaku , to byly czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no przeciez - ja tez nie zebym nie chciala przyjechac - ale mysle ze z takim ZUSem to mozna cos poradzic .. jakis np krus czy cós takie.. ja tu widze ewentualnie inny problem - pewnie UE by Ci wielkosc ogorka normowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No wlasnie , bo ja siedze i mysle , ze juz wymyslilam , ze nie zrobie salatki , bo wyrzucam sloiki , jesli wyrzucam to ich nie mam , wiec jak mam zrobic kupujesz gotowa w sloju - tym razem wyrzucasz salatke, zostawiasz sloik, no i robisz salatke i wkladasz do sloika i masz Ja tez wyrzucam - bo nie mam gdzie trzymac. Ale w domu bede trzymac tzn tak przypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Zosiu Ty nie badz taka madra z tymi sloikami i z tym przypuszczaniem Ucaluj Jagunie od nas W usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ucaluj Jagunie od nas W usta z zamkniętymi oczami czy otwartymi??? takie pytanie zadala moja córa swojemu tatusiowi jak ten chciał od niej buziaka na dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Ucaluj Jagunie od nas W usta I może być bez języczka Ode mnie też buziak dla Jagi I wiecie co? Ja też wyrzucam słoiki A ogórki w musztardzie to nie wiem, w czym zrobię, psia jucha, a takie dobre są!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 hejka grzyby som... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 hejka grzyby som... Gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 hejka grzyby som... u nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2008 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 no przeciez - ja tez nie zebym nie chciala przyjechac - ale mysle ze z takim ZUSem to mozna cos poradzic .. jakis np krus czy cós takie.. ja tu widze ewentualnie inny problem - pewnie UE by Ci wielkosc ogorka normowala To z pewnością. A jeszcze sanepid ze swoimi co najmniej 3 zlewami, osobnymi pomieszczeniami z kafelkami do każdej czynności, ciągami czystymi i brudnymi, systemem HACCP... W Polsce absolutnie nie ma warunków dla małych rodzinnych wytwórni tradycyjnych smakołyków. Dziewczyny, jak czytam, że wyrzucacie słoiki, to po prostu taki żal mi d.pę ściska, że koniec świata. Brak słoików to mój odwieczny problem. Brak mi ich ciągle i zawsze. Jakby kto jechał do mnie, to proszę skłądać i przywieźć, wszystkie sorty i rozmiary z radosnym piskiem biorę. Dziękuję. Jea - u nas grzybków jeszcze nie ma. Pada fajnie, już od prawie 3 tygodni, susza została na razie zażegnana, ale grzyby dopiero myślą, czy warto rosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ja to gotowa jestem w takim razie co jakiś czas przesyłkę śliczną zrobić i na ten przykład za pośrednictwem Poczty Polskiej dostarczyć - ze słoikami w tle Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 DPSiu, łożeszty z tymi słoikami Jak mi obiecasz, że sama po nie przyjedziesz, to ci będę odkładać heloł tak w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 dziendoberek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 ja też wyrzucam słoiki tzn. oddaję razem z makulaturą i plastikami do Ikei ale jak co to mogę zbierać a potem wysłać albo co witanko wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ja może zacznę zbierać i we wrześniu podrzucę d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Brazunia - może uda Ci się choć kilka nazbierać i wcisnąć Agduś, żeby do mnie wzięła? Własnie mi do głowy taki genialny pomysł przyszedł. Kasia, no kiedy ja mam przyjechać? Goście są cały czas, mowy nie ma, żebym się wyrwała, ledwo na jeden wieczór i przedpołudnie na uroczystość rodzinną do Krakowa sie ostatnio wybrałam. Maluszku - jak masz mieć koszty pocztowe i kłopot z paczką, to naprawdę nie rób sobie problemu. Ale jesli byś się wybierała - będę szczęśliwa, widząc Ciebie i Twoje słoiczki! Magi - i tak zrób, kochana! Mhk - może opowiesz troszkę o sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 a impra wrześniowa nadal aktualna? Jeśli tak to wtedy mogę podrzucić jeśli nie to mogę wysłać nie ma sprawy. Tylko czy się nie potłuką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Zaczynam zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wypicie twojego zdrowia zaczyna mi uderzać do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wypicie twojego zdrowia zaczyna mi uderzać do głowy To już wsio rybka ... wypij i moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts