Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No wlasnie , bo ja siedze i mysle , ze juz wymyslilam , ze nie zrobie salatki , bo wyrzucam sloiki , jesli wyrzucam to ich nie mam , wiec jak mam zrobic :roll:

kupujesz gotowa w sloju - tym razem wyrzucasz salatke, zostawiasz sloik,

no i robisz salatke i wkladasz do sloika :) i masz :)

Ja tez wyrzucam - bo nie mam gdzie trzymac.

Ale w domu bede trzymac :)

tzn tak przypuszczam :roll:

no przeciez - ja tez :)

nie zebym nie chciala przyjechac - ale mysle ze z takim

ZUSem to mozna cos poradzic .. jakis np krus czy cós takie..;)

ja tu widze ewentualnie inny problem -

pewnie UE by Ci wielkosc ogorka normowala :);)

To z pewnością. A jeszcze sanepid ze swoimi co najmniej 3 zlewami, osobnymi pomieszczeniami z kafelkami do każdej czynności, ciągami czystymi i brudnymi, systemem HACCP...

W Polsce absolutnie nie ma warunków dla małych rodzinnych wytwórni tradycyjnych smakołyków.

Dziewczyny, jak czytam, że wyrzucacie słoiki, to po prostu taki żal mi d.pę ściska, że koniec świata. Brak słoików to mój odwieczny problem. Brak mi ich ciągle i zawsze. Jakby kto jechał do mnie, to proszę skłądać i przywieźć, wszystkie sorty i rozmiary z radosnym piskiem biorę. :oops: :D

Dziękuję.

Jea - u nas grzybków jeszcze nie ma. Pada fajnie, już od prawie 3 tygodni, susza została na razie zażegnana, ale grzyby dopiero myślą, czy warto rosnąć. 8)

Brazunia - może uda Ci się choć kilka nazbierać i wcisnąć Agduś, żeby do mnie wzięła? Własnie mi do głowy taki genialny pomysł przyszedł.

Kasia, no kiedy ja mam przyjechać? :(

Goście są cały czas, mowy nie ma, żebym się wyrwała, ledwo na jeden wieczór i przedpołudnie na uroczystość rodzinną do Krakowa sie ostatnio wybrałam. :roll:

Maluszku - jak masz mieć koszty pocztowe i kłopot z paczką, to naprawdę nie rób sobie problemu. Ale jesli byś się wybierała - będę szczęśliwa, widząc Ciebie i Twoje słoiczki! :lol:

Magi - i tak zrób, kochana! :D

Mhk - może opowiesz troszkę o sobie? :roll: