magi 16.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wypicie twojego zdrowia zaczyna mi uderzać do głowy To już wsio rybka ... wypij i moje Braza może nie wytrzymać Depesiu zaczynam zbierać Małżek będzie krzyczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Depesiu zaczynam zbierać Małżek będzie krzyczał Mam to samo Ale trza spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2008 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dziewczyny moje kochane, będę Wam szczerze wdzięczna za słoiczki, naprawdę! A wrzesień cały czas jak najbardziej aktualny. Mam nadzieję, że będzie fantastyczna impreza - przede wszystkim ze względu na ludzi. A w ogóle - czemu Męże miałyby na Was krzyczeć za zbieranie słoiczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.07.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 że niby im się pod nogami plątają te słoiki znaczy się albo może o cuś innego - kto ich tam wie dzieńdobrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.07.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Bo słoiki to mają do siebie, że wskakują pod nogi w najmniej spodziewanym momencie... lubią to Koliberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.07.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Moje mają to do siebie, że ciągle pojawiają się puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 to i ja dowiozę kilka pustych słoiczków.... ale......kilka pełnych do domu zabiorę? słowiczek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.07.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 ja zaczynam zbieraczke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.07.2008 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ja zaczynam zbieraczke... po wsi skowronka dawno nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Cześć! Jamles, jaki ładny awatar! Zbierajcie, kochani, zbierajcie, dużą radość mi zrobicie, jak słoiczków nawieziecie. Gosia - jak w szafie wystarczy towaru, to każdy może nabyć, nie? Kurczę, główka mnie boli na deszczyk. Wczoraj zrobiłam kolejną partię ogórków, maliny, jabłuszka z miętą w syropie. W Starej Szafie ciasno się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Orzełek Masz Starą Szafę ... a gdzie Lew i Czarnownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Trzeba kupić nową szafę witanko ptaszkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no dobra.. to ja też zacznę zbierać słoiki witanko poranne m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Warszawiacy moga sloiki do mnie zwozic , bedzie mozna je w beczkach trzymac , tych , ktore to maja jakos dojechac do Dpsi , a poki co stoja u mnie na wsi i wywoluja czarne mysli wsrod sasiadow , wszak w beczkach w Polsce trzyma sie rozne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.07.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 w końcu jak wszyscy zjedziemy się do Depsi z tymi słoikami to już dla nas miejsca nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.07.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Warszawiacy moga sloiki do mnie zwozic , bedzie mozna je w beczkach trzymac , tych , ktore to maja jakos dojechac do Dpsi , a poki co stoja u mnie na wsi i wywoluja czarne mysli wsrod sasiadow , wszak w beczkach w Polsce trzyma sie rozne rzeczy Kurde, to Nefercia ich nie wzięła? Rrmisia, ja Cię proszę, Ty je wyrzuć gdzies do lasu albo przy jakiej drodze zostaw, może ktoś sobie weźmie, bo okazuje się, że więcej z tym problemów niż to warte! Kurczę, ja Cie przepraszam, naprwdę nie myślałam, że to taki problem będzie. Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Powinnas chyba zalozyc watek z przepisami sloikowymi bo te nazwy brzmia bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Badz czlowieku madry i cos napisz. Te beczki mi nie przeszkadzaja , stoja sobie . Moze naprawde uda nam sie wybrac we wrzesniu to zabierzemy , juz widze mine policjanta w razie jak nas zatrzymana drodze Smieci w lesie czy przy drodze to ja moja Droga nie zostawiam. A moze ktos wie jak wyslac beczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.07.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Ja trochę w innym temacie niż beczki i słoiki Piękny jest ten Pablisio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.07.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ... A moze ktos wie jak wyslac beczki ? Spławić wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts