Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Są takie specjalne płytki do wolnego smażenia i gotowania. Kiedyś były azbestowe (!!!), teraz chyba stalowe. Jeśli chciałabyś się pobawić w domowe konfitury, to warto mieć. Płytkę znaczy się . No, konfitury też. :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No kiedy właśnie roboty tyle, że nie ma czasu pisać dziennika, bo to trzeba pomyśleć, co napisać... Ale postaram się, obiecuję. Muszę jakoś uhonorować swoich czytelników, nie? :D

Monisia - kiedy nie zajrzysz, będą stały, śliczne i świeże! Dziękuję! :D :D :D

Rrmisia - dziękuję Ci, kochana, żeby tak się spełniło... :D :D :D

Pozostaje mi tylko Was zaprosić na małe co nieco. :wink:

http://www.zielonagalazka.pl/obrazki/16.jpg

http://www.abcgospodyni.pl/szampan.jpg

Zdrowie Gości! :D :D :D

To znowu ja, Domeczku. Właśnie skończyłam rozmawiać z Szanownym Panem i nie omieszkałam oczywiście powiadomić Go o wspaniałych, ciepłych słowach, jakie od Was wszystkich dostaję i przy okazji wspomniałam o Twoim Święcie. Nakazał mi jako żywo pospieszyć do Ciebie jeszcze raz i wręczyć kwiatki specjalnie od Niego, co też niniejszym czynię z radością :D

Wszystkiego naj...naj...naj... od Szanownego Pana

http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/034/3413.jpg

Oj Braza :p

Czasem mysle co bysmy jedni bez drugich zrobili i bez forum.

To chyba takie towarzystwo wzajemnej adoracji,pocieszania i czego tam kto potrzebuje. :D

I dobrze, napijmy sie z tej ladniejszej butelki :p

Zdrowie :p :p :p DpSi

O tak!!!

Ile razy ja już chciałam te poszukiwania w kąt rzucić, to tylko ja wiem :-? Ale kiedy tylko poczytałam wiadomości to kąty w diabły szły :wink:

Dobre duchy mnie natchnęły, żeby tak wcześnie dziennik założyć.... . :D

Cieszę się, że jesteście jeszcze u mnie! :D Brazo, podziękuj ode mnie serdecznie bardzo Szanownemu Panu - cały czas myślę, żeby miał stopę wody pod kilem. :D

Rrmisia - fajnie mieć takie towarzystwo wzajemnej adoracji. Człowiek zawsze się podbuduje. W życiu niektórych rzeczy bym nie zrobiła, gdyby nie Wy. :D 8)