rrmi 22.07.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Pablis mowi , ze wszystko slyszal jakby co to przepowie Nie teraz , bo juz ma nocke Przy czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.07.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dobrze, że zadzwoniła dzisiaj. Bauerstwo na tapecie jest, walczy. Dobrze, że chociaż Ty zaglądasz, bo już chyba wszystkie te baby o mnie zapomniały. Teraz już wiem, kto ode mnie najlepsze słoiczki dostanie... a słoiczki za kaucję czy na wymianę a i dwie kanie stawiam jedna za wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2008 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 No i widzisz, Kasia, nawet Blinio mówi, że mam rację. Jamles, cena jest powalająca, ale powinieneś dać radę: za każdy pełny 3 puste słoiczki + jeszcze coś, ale nie powiem co - aż przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 żeby nie było, że nie odwiedzam - witanko słoiki zbieram - mam już nawet 3 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 zajrzałem się przywitać buziaczkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Byłem tu. Marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.07.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 No i jak tu przychodzić, jak gospodyni wiecznie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11877_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.07.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 zajrzałem się przywitać buziaczki m. Maksiu, kochany, jak fajnie, że zajrzałeś!!! Też buziaczki wielkie!!! Kasia, no co ja mogę, jak nie mogę... Witam wszystkich serdecznie i wieczornie. Synek dzwonił dzisiaj, ma już akademik, wiemy gdzie, jak wygląda i w którym pokoju nawet - łącznie z planem pokoju. To się nazywa pełna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Gospodyni pracuje pewnikiem Pewnie chwasty wyrywa , po deszczu mieciutko to szybko idzie W sumie to gdzie jest Krolik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.07.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Dzień dobry!Wpadłam się usprawiedliwić - najpierw dostępu do netu nie było (jakoś gniazdek w brzozowych pniach na polu namiotowym nie zamontowali), a potem u Brazuni czasu...Mam szansę na wybaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Agduś, no z Tobą to wiadomo - urlop, nie ma z czego się usprawiedliwiać. Bawcie się dobrze i zadzwoń, kiedy będziecie. Gospodyni pracuje, ale w kuchni, walka o słoiczki trwa codziennie. Wczoraj były jeżyny. Mniam! No właśnie - dokąd pokicał Królik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.07.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 a co teraz wsadzasz do słoiczków? witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 24.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 no nie depeesiu ty to jestes niezla z tymi sloiczkami!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 to ja rozdarciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 no ja też zaglądam słoiczki zbieram a wczoraj Małżek zbił jednego jak sięgał po coś tam do szafki i już był krzyk, że na co ja to chomikuję ... bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dzisiaj to trzeba będzie zająć się cukinią, chyba ją zrobię tak jak ogórki, czyli w curry i w słupkach. Kaśka, ja nie wiem, że Tobie gardło od tych wrzasków nie wysiadło... Magi, dziękuję, może jakoś wytrzymacie... z tymi słoikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dzisiaj to trzeba będzie zająć się cukinią, chyba ją zrobię tak jak ogórki, czyli w curry i w słupkach. Kaśka, ja nie wiem, że Tobie gardło od tych wrzasków nie wysiadło... Magi, dziękuję, może jakoś wytrzymacie... z tymi słoikami... Cze babo Nie wysiadło, bo się już dawno tak na nikogo nie darłam A tego kota to bardzo się boczysz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Wytrzymamy, wytrzymamy bo się wzięłam na sposób wszystkie do kartonika w pomieszczeniu gosp. odkładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Cze babo Nie wysiadło, bo się już dawno tak na nikogo nie darłam A tego kota to bardzo się boczysz???? No i akurat na mnie musiało z tym darciem paść? A co ja winna jestem? A koty - nie ma przymusu lubić, broń Boże, tylko te kamienie... I potem różni ludzie myślą, że skoro inni też, to tak mozna i to jest normalnie i dobrze. Też czasem przepędzam obce koty, bo co mi łazić będą. Ale inaczej przepędzam, no... I nie boczę się na Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts