Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas takie piachy są, że nawet jak poprzedniego dnia padaŁO I TO MOCNO, A NASTĘPNEGO NIE - TO JUŻ PODLEWAĆ TRZEBA. Kurczę, CapsLock mi się włączył.

No to latamy ze szlauchem jak głupki, codziennie, jeśli nie pada, zwłaszcza w takie ciepłe i słoneczne dni.

Mówię Wam, nie cierpię szlaucha. :evil:

Dzień dobry. Szykuje się nam wczasowa niedziela, słoneczko świeci, upał w perspektywie - nic, tylko siąść koło basenu z czymś do picia i opalać się. Chyba tak własnie zrobię. 8) :D

Ptaszkuję się!

Ucieszyłam się właśnie, że wredna nie jestem. Nie wiedziałam, a teraz już mam pewność! Koty lubię, psy i wszelkie inne stworzenie też. Nigdy nie potrafiłam zrozumieć, jak można lubić psy, a kotów nie. Taż to też stworzenie! Tępa widocznie jestem, bo chyba tego nie pojmę.

Nie lubię kleszczy! Nie potrafię pojąć, po co toto żyje! Komary przynajmniej pokarmem dla jaskółek są, a kleszcze???

Panicznie boję się jadowitej gadziny, co nie znaczy, że śmierci jej życzę. Po prostu unikam.

Dzień dobry. :D

Przy basenie nie siedziliśmy dłużej niż trwał dzień. 8)

Ale przy słonecznej pogodzie i jeszcze wieczorem - mowy nie ma o tym, aby mój net działał. :roll:

Agduś - traficie na pogodę, będzie jeszcze słonecznie i pięknie, jak przyjedziecie. 8)

pozdrowienia od wyprażonego słońcem... :D

m.

Dziękuję, takoż pozdrawiam Cię, Maksiu, bardzo, bardzo serdecznie! :D

Brazunia - a u nas woda w basenie już nie zimna. 8)