Agduś 31.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 No i znowu podlewać trzeba... Nie cierpię tego. To ja Ci popodlewam, no chyba że zacznie akurat padać... Jeżeli nam Braza kluczyki od samochodu odda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Chociazw sumie to lubilam w poprzednim domu podlewanie. Nawet myslalam , zeby nie robic tego systemu do podlewania. Prawde mowiac dobrze mi sie mysli jak podlewam. Kazdy ma jakies zboczenia Też bym lubiła, gdyby nie zmarnowane godziny codziennie i codziennie. Godzina najmarniej. Bo w sumie to faktycznie dobrze się myśli w czasie podlewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2008 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ... dziś zamiast ptaszka heli http://www.chefpaul.net/Florida/LT06.jpg ... Prawde mowiac dobrze mi sie mysli jak podlewam. Kazdy ma jakies zboczenia ... Bo w sumie to faktycznie dobrze się myśli w czasie podlewania. ... ja tam natomiast podczas odlewania wcale nie myślę, odczuwam ulgę błogą, ... szczególnie rano ... w myśleniu przeszkadza ciśnienie zbyt duże buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2008 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ... się zdublowało ... nie wiedzieć czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.08.2008 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ... dziś zamiast ptaszka heli w sumie też "latadło" zwane także "wiertolotem" http://www.chefpaul.net/Florida/LT06.jpg ... Prawde mowiac dobrze mi sie mysli jak podlewam. Kazdy ma jakies zboczenia ... Bo w sumie to faktycznie dobrze się myśli w czasie podlewania. ... ja tam natomiast podczas odlewania wcale nie myślę, odczuwam ulgę błogą, ... szczególnie rano ... w myśleniu przeszkadza ciśnienie zbyt duże buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.08.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Ważka Pani Janeczki niczego sobie, niczego, jak mawiał Pawlak. A cóż Ty, Pawełku, tak seriami gadasz? Jakbym wiedziała, to bym została i z Tobą pogadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dzień dobry wszystkim Cześć, Gosieńko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Cześć Depesiu , a co ja Cię będę w obcych chałupach wciąż pozdrawiać , jak mogę tutaj. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 No i znowu podlewać trzeba... Nie cierpię tego. To ja Ci popodlewam, no chyba że zacznie akurat padać... Jeżeli nam Braza kluczyki od samochodu odda...[/quote] Noooo, nieeeee wieeeem ...... mi jest dobrze Ptaszencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.08.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Kurde, to nie wiem, czy dobrze, że Andrzej teraz te racuchy robi... Świetne mu wychodzą... Istnieje niebezpieczeństwo, że po nich zostaniemy uwięzieni na dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Agduś, ja Cię proszę - bo w końcu nerwicy dostanę przez to straszenie, że nie dotrzecie... Sonisia - zaglądaj, Kochana, jak najczęściej, tak miło Cię gościć! Może się uda, żeby deszcz nam jakiś spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.08.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Znalazłam te przepisy na przetwory. Faktycznie sporo ich i fajne. WYdrukowałam sobie i będe robić kiszonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 01.08.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam! Nie bylo mnie chwilke ale nie sposob nie wrocic i znowu bede musiala nadrobic zaleglosci w czytaniu dobrze, ze jutro wolne to moge sobie pozwolic na zaczecie i zakonczenie czytaneczka Zawsze milo sie do Ciebie wraca - super, ze jestes Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.08.2008 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2008 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Cześć! Bajko - cieszę się, że jesteś. Deszcz miał być i nie ma. Ogórki mi schną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.08.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam i zapewniam, że gdybym tylko miała jakąś chmurę deszczową u siebie to przy pomocy gigantycznych balonów przesłałabym ją do Ciebie Ale u mnie też sucho. Choć trawka mi wzeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Może nam się uda jutro trochę wilgoci znad morza zabrać do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Mam nadzieję, że uda się Wam, bo dzisiaj zamiast padać, to posiąpiło chwilę i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts