rrmi 02.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 U nas nawet niezle popadalo. Nam nie bylo potrzebne , moglam Ci wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 u mnie też polało...takie fajne powietrze teraz jest, fajnie na dworze (polu) się siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2008 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Powietrze dziś chłodne, ale deszczu wciąż stanowczo za mało... Postanowiłam zainstalować sobie GG i Skype. No i - nie miała baba kłopotu... to zainstalowała... Teraz trzeba pełno instrukcji czytać, pluginów instalować, uczyć się tego... Bleeeeeee. Ale powinnam, bo przecież z dzieckiem bym mogła pogadać. Czy jak ja mam Skype i On też, to gadamy za darmo, nawet jeśli On w Anglii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.08.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 tak właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 i jeszcze będzieci się widzieć tak gratis d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No masz co chciałaś Pojechali Niech Ci będzie Słoiki też wzięli, ale ja nie wiem czy zasłużyłaś... Cześć!!! Myszołowa zostawiam!! Na GG i Skyp'ie zupełnie za darmo Pozdrowienia dla Twoich Mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.08.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ha, nareszcie! Ja? Ja nie zasłużyłam? To się jeszcze okaże!!! o RANY, O TYM sKYPIE TO TRZEBA CZYTAĆ I CZYTAĆ, A MNIE SIĘ TAK NIE CHCE, ŻE KONIEC ŚWIATA. mUSZE CHYBA ZNALEŹĆ KOGOŚ, KTO UŻYWA I MNIE PRZESZKOLI. Sorki, znowu CapsLock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No masz ci los Co Ty tam czytasz na tym Skype ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No masz ci los Co Ty tam czytasz na tym Skype ? Akcja może i niezbyt wartka, ale za to ilu bohaterów Podaj na priva login do skyp'a to zadzwonię, a co taka będę Zresztą masz pod bokiem takich, co Cię moga przeszkolić... Gracie??? (Depsia, namówi Andrzeja na racuchy ... no normalnie poezja!!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No jak, co czytam? Instrukcję obsługi. A doładować konto na SkypeOut próbowałam 3 razy, zanim mój net łaskawie "wszedł" do końca transakcji. A jak się dzwoni do kogoś ze Skype? I kogo do przeszkoleń mam pod bokiem - Agdusiów? Dziewczyny zaraz wieczorem poleciały się kąpać. Andrzej powiedział, że nareszcie mogą popływać, bo woda nie jest lodowata. No i cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Depsiu - a po co chcesz doładować to konto? Możesz przecież z synkiem gadać za darmo. A jeszcze jak oboje macie kamerki to będziecie się widzieć. Ze skaypa korzysta się prosto - tak jak z telefonu Zielona słuchaweczka czwonisz lub odbierasz rozmowę - czerwona kończysz rozmowę i tyle Można jeszcze w trakcie pisać do siebie, wysyłać zdjątka.. Reszta Cię zupełnie nie obchodzi. witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.08.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Cześć i czołem Bałtyk to zimne morze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No masz ci los Co Ty tam czytasz na tym Skype ? tam to się gada a nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Burze do Ciebie wyslalam warszawska , deszcz duzy , to sie ucieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Rrmisia, dziękuję - burza na początku raz z daleka "mruknęła", chyba tylko dla fasonu, a potem podlała nam ogród. Cukinię słoiczkuję. Goście dziś wybierają się do parku krajobrazowego. Skype doładowałam na prawie 4 zł. Żeby spróbować zadzwonić do Męża na komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Qrcze,ocet na pewno nie.... Może przegotowane w wodzie z cytryną? Potem wrzucone do oliwki z przyprawami.... Analizujemy skład grzybków zrobionych przez DPS. (a syrop pomógł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Tedii Nie wiedzialam , ze cos tam sam kucharzysz , a tak mi to wyglada Ja to juz mam resztke smalczyku Ten tamten tez zjadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ja nie kucharzę. Próbujemy rozgryźć tajemnicę Depesiowych grzybków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ptaków nie wysyłam, bo mogą szkód narobić jak na moim trawniku, ale znak bytności zostawiam. Śledzić będę wątek grzybowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2008 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Qrcze,ocet na pewno nie.... Może przegotowane w wodzie z cytryną? Potem wrzucone do oliwki z przyprawami.... Analizujemy skład grzybków zrobionych przez DPS. (a syrop pomógł ) No to dobrze, że syropek zadziałał. Składu i tajemnicy grzybków nie podam nawet na torturach. Koleżankę musiałam spić "na biedronkę", żeby po pijaku z niej wyciągnąć tajemnicę przepisu. Teraz jestem strażniczką pieczęci. Napisz chociaż, czy smaczne były. Rrmisia - kto smaluszek chce, ten we wrześniu weźmie. A Housowi mówiłam, że ma marne szanse (w końcu to on się ukrywa, więc Jego wina ) i ze musi do mnie jechać, inaczej się nic pewnie nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts