rrmi 06.08.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dpsiu No ja sie chyba z listy musze wykreslic , bo nie dam rady. Maly bedzie za maly zeby go w domu zostawic z Mlodym . Trzeba gotowac , uczyc czystosci . Nie chce zeby okazalo sie , ze moja praca do wrzesnia pojdzie na marne ,bo Synek spi do poludnia , a dom zasikany i zakupkany. Jeszcze czas , ale jak sie ktos chetny znajdzie na nasze miejsca to prosze bardzo. Mysle , ze kiedys w koncu mi sie uda przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Składu i tajemnicy grzybków nie podam nawet na torturach. Koleżankę musiałam spić "na biedronkę", żeby po pijaku z niej wyciągnąć tajemnicę przepisu. Teraz jestem strażniczką pieczęci. czy to znaczy, że we wrześniu mamy Cię spić żeby wykraść ten przepis Ja bardzo chętnie na smalczyk się piszę i na inne pychotki też miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam serdecznieście No i Rrmisia wyłamanie zrobiła ... jak koń przed przeszkodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Dpsiu No ja sie chyba z listy musze wykreslic , bo nie dam rady. Maly bedzie za maly zeby go w domu zostawic z Mlodym . Trzeba gotowac , uczyc czystosci . Nie chce zeby okazalo sie , ze moja praca do wrzesnia pojdzie na marne ,bo Synek spi do poludnia , a dom zasikany i zakupkany. Jeszcze czas , ale jak sie ktos chetny znajdzie na nasze miejsca to prosze bardzo. Mysle , ze kiedys w koncu mi sie uda przyjechac weźcie małego ze sobą i po kłopocie Mam nadzieję, że Depsia się za to nie obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja się martwię bardzo, że Ciebie nie będzie Rrmisia, wielka szkoda. Co do przywożenia piesków - niestety, nie jest to możliwe. Mam tylko nadzieję, że kiedyś jednak zajedziesz do mnie. Maluszku - nic z tego, nie dam się spić, a choćby nawet - nie powiem, jestem twardsza od koleżanki. Ciekawe, ilu jeszcze się wykruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zadna szkoda , ja nie taka znowu atrakcja. Wiedzialam , ze z pieskami nie mozna temu sie wykreslam wczesniej , moze ktos dolaczy do radosnego grona imprezowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 pozdrawiam poranniebuziakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2008 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Wiesz co? Dla mnie to Ty Rrmisiu wielka atrakcja jesteś. Niepocieszona jestem. Maksiu - witaj, mam nadzieję, że dobry dzień będziesz miał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.08.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Maksiu - witaj, mam nadzieję, że dobry dzień będziesz miał! a ja nie tylko mam nadzieje, ale jestem tego wręcz pewien że dzień będzie bardzo dobry miłego basenowania m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_5330_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.08.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 co za czasy, żeby Depesia na drugą stronę spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2008 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Kuźwa, nikt o mnie nie pamieta poza Tobą. No to dzień doberek. Wreszcie siąpi malutki deszczyk. Wczoraj Goście (a właściwie Gość) racuchy robili. Mniammmm... Puszyste, pyszne, leciutkie... Znów się obżarłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.08.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 jak to nikt nie pamięta miłego dzionka Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Kuźwa, nikt o mnie nie pamieta poza Tobą. No to dzień doberek. Ja sobie wypraszam Wczorajszy post godz. 08:53 Normalnie sobie grabisz... zamiast w bujanym fotelu na koniu Cie posadzę, zobaczysz, i herbaty nie dam Wreszcie siąpi malutki deszczyk. Bzdury gadasz, tylko pochmurno jest Wczoraj Goście (a właściwie Gość) racuchy robili. Mniammmm... Puszyste, pyszne, leciutkie... Wiem coś o tym ..... Znów się obżarłam. Grzech obżarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wczorajszy post godz. 08:53 I to ma być ta pamięć? Że ani pies z kulawą nogą przez całą dobę? Ty nie wrzeszcz, bo wałek wyjmę i na koniu z wałkiem będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 czesc depeesia http://www.akte-wuff.de/images/smilies/knutsch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A Jamles to jeszcze rzadziej przyłazi, o A Ty Mu miziu miziu.... Cześć i czołem, kluski z rosołem kurna chata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzień dobry... zajrzałem się ... pochwalić... od 2,5 godziny mam... urlop!!! od jutra zaczyna się akcja.. 'ostateczna rozgrywka', czyli wykańczamy się... albo ja albo dom, zobaczymy kto dłużej wytrzyma. Jak dobrze pójdzie to na koniec sierpnia będę miał stan zaawansowania parteru domu w okolicach 97,36% co oznaczać będzie rychłą przeprowadzkę buziaczki dla szefowej m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.08.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 maksiu zycze udanego urlopu i skladam spoznione ale najszczersze na swiecie zyczenia urodzinowe , ktorych nie mialam okazji zlozyc , bo byczylam sie na wywczasach przedwczoraj bylam w S.S. niewazne , ze tylko przejazdem wazne , ze myslalam wtedy o Tobie Najdrozszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 maksiu zycze udanego urlopu i skladam spoznione ale najszczersze na swiecie zyczenia urodzinowe , ktorych nie mialam okazji zlozyc , bo byczylam sie na wywczasach przedwczoraj bylam w S.S. niewazne , ze tylko przejazdem wazne , ze myslalam wtedy o Tobie Najdrozszy why why why... nic nie powiedziałaś.. zrobiłbym jakąś blokadę czy cuś... buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts