DPS 08.08.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzień dobry... zajrzałem się ... pochwalić... od 2,5 godziny mam... urlop!!! od jutra zaczyna się akcja.. 'ostateczna rozgrywka', czyli wykańczamy się... albo ja albo dom, zobaczymy kto dłużej wytrzyma. Jak dobrze pójdzie to na koniec sierpnia będę miał stan zaawansowania parteru domu w okolicach 97,36% co oznaczać będzie rychłą przeprowadzkę buziaczki dla szefowej m. Jestem pewna, że się uda i już niedługo szampana będziesz pił, kochany nasz Maksiu! Będę trzymać kciuki bardzo mocno i codziennie myśleć o Tobie!!! Buziaczki dla mojego idola!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 czesc depeesia http://www.akte-wuff.de/images/smilies/knutsch.gif Cześć, wczasowiczko! Nóż mi w serce wbiłaś - na zachodzie Polski i nic... Braza - też Cię kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Melduję się, że jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Nóż mi w serce wbiłaś - na zachodzie Polski i nic... a przez moje miasto to nawet przejeżdżała i też ... nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 No dobraaaaaa.... A ja chyba do Maksia zajrze w przyszłym tygodniu znaczy się inspekcję przeprowadze O ile zdążę, złe połączenie, twierdza jego oblężona mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2008 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cześć, misiaczki moje! Maksiu, trzeba chyba zastanowić się, co z Frosią zrobimy. Jakaś kara musi być. Tort dla pokrzywdzonych? Cześć, Kasia! Jak wakacje, fajnie było, nie? Braza - proszę Szanownego pozdrawiać serdecznie ode mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Ptaszka ślę z rana na dzikie rubieże Pozdrowię, pozdrowię,dzięki Jakoś Mu tak już po drodze do domu wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 09.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 dzień doberek. hmm...jestem coo dzień.... tak cichutko w kąciku.... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.08.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No dobraaaaaa.... A ja chyba do Maksia zajrze w przyszłym tygodniu znaczy się inspekcję przeprowadze O ile zdążę, złe połączenie, twierdza jego oblężona mać po taki publicznym ogłoszeniu odwiedzin nie masz możliwości wykręcić się jakimiś złymi połączeniami, teraz już za późno na zmianę zdania m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.08.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cześć, misiaczki moje! Maksiu, trzeba chyba zastanowić się, co z Frosią zrobimy. Jakaś kara musi być. Tort dla pokrzywdzonych? no sam nie wiem.. jakoś nie umiem domagać się kary dla takiego lekko podupadłego aniołka... ale swoją droga mogła by się moim trawnikiem zająć, dawno nie koszony.... a torcik może być w całości dla Ciebie, ok buziaki m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 tak przed szychtą zajrzałem może później też przylecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.08.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Pozdrowienia przyniosłam po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Wpadłam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Cześć, misiaczki moje! Maksiu, trzeba chyba zastanowić się, co z Frosią zrobimy. Jakaś kara musi być. Tort dla pokrzywdzonych? no sam nie wiem.. jakoś nie umiem domagać się kary dla takiego lekko podupadłego aniołka... ale swoją droga mogła by się moim trawnikiem zająć, dawno nie koszony.... a torcik może być w całości dla Ciebie, ok buziaki m Utwierdzam się z każdym dniem bardziej w uwielbieniu dla Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Gosia - fajnie, że jesteś. Jamles - wstąp, kochaniutki, wstąp, będę może nawet czekała na Ciebie... BB - na Ciebie to zawsze mozna liczyć, że zajrzysz i nie zapomnisz. Braza - Ty wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Jamles - wstąp, kochaniutki, wstąp, będę może nawet czekała na Ciebie... no to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ja też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 No to się towarzystwo zejszło... i co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ja też jestem a ja w Zawierciu byłem przed chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 ja też jestem a ja w Zawierciu byłem przed chwilą oz TY!!! NIc nie powiedziałeś !!! A w których rejonach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts