maksiu 11.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 pozdrawiam wieczorkiem... malowałem dziś... na różowo.. sympatycznie wyszło.. tylko farby brakło... a widzę że komus się spodobało okreslenie 'małpa'... buziakim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 małpa Miło poznać, DPS jestem. też cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ona chyba robi coś z Szanownym. Maksiu, czytałam u Kaśki - latania do sklepu było trochę za tym różowym, nie? Ale wyszło, mam nadzieję, pieknie. Fotki som? Dzień doberek w piękny wilgotny poburzowy poranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 12.08.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 dzień doberek. pochmurno, może się rozjaśni... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.08.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Czy tu się nadal grypsem mówi?? Bo nie wiem jak jest dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 W grypsie "dzień dobry" to chyba siemano będzie No to siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ... myślisz? Może jednak nie...? A jak tak, to my je też!!!nooo, ty wiesz co, to jest myśl Ale teraz to ja już wiem, co Ona myśli, że Ona robi. Ja też mam nadzieję, że Ona robi to, co Ona myśli, ze Ona robi. Tylko nie wiem, dlaczego Ona nic o tym nie pisze, jeżeli robi to, co my myślimy, że robić powinna!!! pogubiłam się siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 ... myślisz? Może jednak nie...? A jak tak, to my je też!!!nooo, ty wiesz co, to jest myśl Ale teraz to ja już wiem, co Ona myśli, że Ona robi. Ja też mam nadzieję, że Ona robi to, co Ona myśli, ze Ona robi. Tylko nie wiem, dlaczego Ona nic o tym nie pisze, jeżeli robi to, co my myślimy, że robić powinna!!! Ja nie robię, tego o czym Wy myślicie, że robię, a tym bardziej nie pisze o tym, co mam robić, bo to jest do zrobienia w innym terminie !!!! A właściwie, to o co chodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No jak? Kolacja przy świecach ze Szanownym, a Karla do Dziadka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.08.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No jak? Kolacja przy świecach ze Szanownym, a Karla do Dziadka!!!! A Karla mówi, że Ona myślała, że Ty Ją lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.08.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu, czytałam u Kaśki - latania do sklepu było trochę za tym różowym, nie? Ale wyszło, mam nadzieję, pieknie. Fotki som? Som fotki... dzień dobry... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No jak? Kolacja przy świecach ze Szanownym, a Karla do Dziadka!!!! A Karla mówi, że Ona myślała, że Ty Ją lubisz No własnie dlatego!!! Co będzie niewinne dziecko patrzyło, co Wy z Szanownym po tej kolacji robicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.08.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Maksiu - już lecę patrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No własnie dlatego!!! Co będzie niewinne dziecko patrzyło, co Wy z Szanownym po tej kolacji robicie. Maksiu - już lecę patrzyć. No tak, dziecku nie da popatrzyć, a sama leci podglądać! I jeszcze chyba zamierza upubliczniać to, co zobaczy, skoro zapowiada to na forum! Ale się porobiło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 To już nawet nie zwykła Sodomia i Gomoria tylko takie do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2008 04:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Czasem człowiek musi się posodomować. Bo nie miałby sie z czego spowiadać. Przecież ja to normalnie ideał, wszyscy wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Przecież ja to normalnie ideał, wszyscy wiedzą. Moze i widza , ale czy ktos w to wierzy to ja nie wiem Jak tam Twoj Mlody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 13.08.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 witanko!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts