bobowa budowniczowa 14.08.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 W końcu to taka przyjemność, nie? Oj prawda, prawda, i to mnie gubi Pozdrowienia zostawiam i uściski i buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 W końcu to taka przyjemność, nie? Oj prawda, prawda, i to mnie gubi nie tylko ciebie Pozdrowienia zostawiam i uściski i buziaczki i ja się dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 ja też mam ostatnio problem Olej go Nefer, jesteś cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 braza Tobie to dobrze bo się do psa przywiązujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 braza Tobie to dobrze bo się do psa przywiązujeszKupić Ci psa ? Będzie Ci lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 braza Tobie to dobrze bo się do psa przywiązujesz Od mniej więcej połowy kwietna nawet do konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 braza Tobie to dobrze bo się do psa przywiązujeszKupić Ci psa ? Będzie Ci lepiej ?On ma dwa psy , a mnie to chyba juz On nie love Brazuniu Mysle , ze z koniem nie porwie Cie wiatr Wlasciwie z klaczka. Niezmiennie trzymam kciuki za mlodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.08.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Gorzej, jeżeli klaczka zrobi osławionego bryka i poślę Brazę lotem ślizgowym w silniejszy poryw wiatru... Może noś zawsze przy sobie coś do jedzenia, żebyś w locie z głodu nie umarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2008 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dziadek, ja tam będę jadła, no lubię i już. Ale mam zamiar zmienić składniki pożerane, może cos to da. Jogurciki, warzywka, owocki, zero ziemniaczków i chlebka. Wczoraj zjadłam wieczorem dwa świeżo upieczone przez Babcię słodkie malutkie rogaliczki. Dzisiaj mam zmianę turnusu gości, sporo roboty, jedni wyjeżdżają, trzeba posprzatać i przygotować domek dla drugich, którzy też przyjeżdżają dzisiaj, więc mało czasu jest. Przy okazji nieśmiało napomknę, że - w domku dla gości jest na czas naszej imprezy wrześniowej wolny pokój obok Nefer - nie rezerwowałam nikogo, bo ludzie nie mieliby spokoju w czasie imprezy, lepiej jakby nikogo spoza fm tam nie było, bo tylko bym stres miała. Czy ktoś może reflektuje na pokój? Byłoby fajnie, gdyby ktoś wynajął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam rannie Wiatr ustał, mogę się odwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.08.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 a mnie to chyba juz On nie love no wiesz jak śmiesz ja Ciebie nie love toż to kokieteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.08.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam rannie Wiatr ustał, mogę się odwiązać a mnie zalało ..... pompuję od 9 rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ojej, Jamlesiku, a co się stało? To w domu Ci zalało? Witejcie wszystkie. Goście zakwaterowani po zmianie, można odpocząć przy komputrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.08.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 czesc depsiu - ja sie tez dzisiaj spelnialam porzadkowo - takze solidarnie z Toba siende na chwile i odsapne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.08.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ojej, Jamlesiku, a co się stało? To w domu Ci zalało? Witejcie wszystkie. Goście zakwaterowani po zmianie, można odpocząć przy komputrze. w domu nie, pół placu, dreny z POS, we wsi rowy pełne wody, koledze wypłyneły rybki z oczka, ale już jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Jamles - cieszę się, że już jest OK, widziałam w TV grad jak piłka tenisowa na Śląsku Opolskim, a na A4 trąbę powietrzną, która TIR-y poprzewracała. Zosiu, wszelki duch Pana Boga chwali, jak dobrze widzieć Cię w moich skromnych progach! A jeszcze milej odpocząć z Tobą po porządkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Jamles, no qurcze współczuję tej roboty Ja też sobie z Wami dziewczyny przysiendem ... popracowałam dzisiaj w roli trenera znowu i nogi mi w d... włażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 U nas też ostro lało. Mam niechcący "oko" wodne na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.08.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 depsiu - dziekuje za takie mile powitanie - nie zawstydzaj mnie ja do Ciebie czesto zagladam , tylko po cichu przez to odpoczywanie i pogode - to ja juz pol lodowki wyczyscilam niedobrze. alez pogoda co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2008 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 No, pogoda całkiem wariuje, choć tym razem nam się upiekło, tylko równy spokojny deszczyk mamy - co cieszy nas ogromnie, bo u nas specjalnością są susze letnie. Koniec świętowania dzisiaj, trza się brać za robotę znowu, słoiki czekają. Staram się jeść rzeczy nietuczące, może trochę chociaż schudnę, chociaż kilka kilogramów... Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts