Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

braza Tobie to dobrze bo się do psa przywiązujesz
Kupić Ci psa ? Będzie Ci lepiej ?
On ma dwa psy :D , a mnie to chyba juz On nie love :wink:

Brazuniu

Mysle , ze z koniem nie porwie Cie wiatr :D

Wlasciwie z klaczka.

Niezmiennie trzymam kciuki za mlodego :D

Dziadek, ja tam będę jadła, no lubię i już. :p :D

Ale mam zamiar zmienić składniki pożerane, może cos to da. Jogurciki, warzywka, owocki, zero ziemniaczków i chlebka. :roll:

Wczoraj zjadłam wieczorem dwa świeżo upieczone przez Babcię słodkie malutkie rogaliczki. :oops:

Dzisiaj mam zmianę turnusu gości, sporo roboty, jedni wyjeżdżają, trzeba posprzatać i przygotować domek dla drugich, którzy też przyjeżdżają dzisiaj, więc mało czasu jest. :roll:

Przy okazji nieśmiało napomknę, że - w domku dla gości jest na czas naszej imprezy wrześniowej wolny pokój obok Nefer - nie rezerwowałam nikogo, bo ludzie nie mieliby spokoju w czasie imprezy, lepiej jakby nikogo spoza fm tam nie było, bo tylko bym stres miała. Czy ktoś może reflektuje na pokój? Byłoby fajnie, gdyby ktoś wynajął... :roll:

Ojej, Jamlesiku, a co się stało? :o

To w domu Ci zalało? :roll:

Witejcie wszystkie. :D

Goście zakwaterowani po zmianie, można odpocząć przy komputrze. :wink:

w domu nie, pół placu, dreny z POS, we wsi rowy pełne wody, koledze wypłyneły rybki z oczka,

ale już jest dobrze :D

Jamles - cieszę się, że już jest OK, widziałam w TV grad jak piłka tenisowa na Śląsku Opolskim, a na A4 trąbę powietrzną, która TIR-y poprzewracała. :o

Zosiu, wszelki duch Pana Boga chwali, jak dobrze widzieć Cię w moich skromnych progach! :D A jeszcze milej odpocząć z Tobą po porządkach. 8) :D

No, pogoda całkiem wariuje, choć tym razem nam się upiekło, tylko równy spokojny deszczyk mamy - co cieszy nas ogromnie, bo u nas specjalnością są susze letnie. :D

Koniec świętowania dzisiaj, trza się brać za robotę znowu, słoiki czekają. :wink:

Staram się jeść rzeczy nietuczące, może trochę chociaż schudnę, chociaż kilka kilogramów... :roll:

Dzień dobry wszystkim! :D