Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza, TY to się w ogóle nie powinnaś wypowiadać na takie tematy!!! To poważne sprawy som! Ja tam Depsię rozumiem, co nie znaczy, że zgadzam się z Jej zdaniem na temat rozpaczliwej konieczności schudnięcia w Jej wypadku. Sama chętnie bym się pozbyła kilkunastu kilogramów, ale to nie jest takie proste!

W ramach odchudzania dzisiaj wyprodukowałam dżemik cytrynowy wcale nie z cytryn. :lol:

Baby w jadalni naszej wieniec dożynkowy fajny prawie już skończyły. :D

Idę z mlekiem i wołam: "Luśkaaaaa!!!!" na kocicę - a za mną pędem cztery kocięta, bo Luśka gdzieś polazła... :lol:

Braza, TY to się w ogóle nie powinnaś wypowiadać na takie tematy!!! To poważne sprawy som! Ja tam Depsię rozumiem, co nie znaczy, że zgadzam się z Jej zdaniem na temat rozpaczliwej konieczności schudnięcia w Jej wypadku. Sama chętnie bym się pozbyła kilkunastu kilogramów, ale to nie jest takie proste!

no chyba Cię straszy :o :o :o :o

Ha, to miłe, ale ja lustro mam w domu i czasem nawet w nie patrzę. :wink:

Wiecie co?

Koty małe to śmieszne są. Jak jedzą, to tak się zapamiętają, że nie zauważą, że je głaskam. A potem, jak się połapią, to w panice rwą od miseczki. :lol:

No kupa śmiechu z nimi. :D

Nie mogę jakoś się zdobyć na następnego psa, ciągle nie pojechaliśmy do schroniska... :-?

Abra mi się wczoraj śniła. :roll:

Witam,

Sprawdziłam sobie dziesiaj ile mam kilometrów do Depesi :):)

518 :) :o :o :o Ja pierdziu :o :o :o Damy radę :)

Nefercia, jak ja dałam radę na zlot, to Ty byś nie dała rady?

Nie ma takiej opcji. 8)

Najszybciej to jedzie się na Poznań albo na Wrocław i stamtąd A4. Kilometrowo się trochę nadkłada, ale czasowo zyskuje.

Wiem, bo sprawdziliśmy na sobie. :wink:

Co do pewnego tematu, to ja swoje wiem i już.

Jazda po pięknych okolicach wspaniałej miejscowości na G może dostarczyć nieprzyzwyczajonym wielu atrakcji i okazji do zdziwienia. Ja byłam gotowa na wszystko, bo już kiedyś, dawno, dawno temu jechaliśmy tamtędy. Od tego czasu zrobiło się trochę inaczej, ale tylko trochę. Za to bardziej kontrastowo, więc i atrakcyjniej chyba. W każdym bądź razie oczy trza mieć szeroko otwarte.

Una, Nefer znaczy się, terenówkie ma, da rade.

A Ty nie pyskuj, bo droga dojazdowa do miejscowości na N też niezgorszych wrażeń dostarcza! :p

Taż ja pisałam o okolicach. Do miejscowości na G wjeżdża się niemal autostradą! Za to wyjeżdżając na północ przeżywa się niemiłe zdziwienie tuż za rogatkami. A w ogóle to trza pamiętać, że każda tablica z nazwą miejscowości zwiastować może niespodzianki.

Do miejscowości na N dojeżdżałoby się całkiem wygodnie. 1950 świadkiem, że skrzyżowanie nam odstawili aż miło. Tyle że teraz remontują most na Wiśle, więc przez Hutę lepiej nie jeździć. Kraków rozkopany, jak zwykle latem, więc lepiej w ogóle nie jeździć. Helikopter trzeba wreszcie kupić - taniej i wygodniej będzie.

O matko, Nefcia, nie zapomnij o beczkach, bo sen z powiek mi spędzają, że stoją u Niej i zawadę robią. :roll:

Fakt, droga na płónoc od nas to jedna wielka katastrofa jest. :-?

Ciekawe, kiedy jakiś dureń z władz resory połamie i każe w końcu to zrobić. 8)