ewa_zm 18.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dompodsosnami witaj fajną masz stodołę, podobają mi się takie klimaty powiedz mi co robisz z mleczy i cytryn... sorry że tak zmieniłam wasz temat rozmowy ale mnie to intryguje ooo i jeszcze "spadłam" na nową strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dlaczego znowu na północ psioczycie, co ona Wam (ta północ) winna Czy ktoś powie, że ładnie wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.08.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ładnie wyglądasz witanko serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 dompodsosnami witaj fajną masz stodołę, podobają mi się takie klimaty powiedz mi co robisz z mleczy i cytryn... sorry że tak zmieniłam wasz temat rozmowy ale mnie to intryguje ooo i jeszcze "spadłam" na nową strone Witaj! Z mniszka i cytryn powstaje syrop zdrowotny, w tym roku na miodzie robiony, pyszny. Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Czy ktoś powie, że ładnie wyglądam Bardzo ladnie to klacz wyglada , Ciebie nie widac , ale to co widac ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dlaczego znowu na północ psioczycie, co ona Wam (ta północ) winna Czy ktoś powie, że ładnie wyglądam No pieknie wyglądasz, nawet teraz zobaczyłam o co chodzi z tą głową odgryzioną. I w ogóle, mikra się wydajesz jeszcze bardziej niż naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Zameldować się chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.08.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Czuję się dowartościowana i doceniona Meldunek wieczorny składam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.08.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Zbierasz jeszcze ptaszki?http://images30.fotosik.pl/265/4921f8086b1a4f2c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 18.08.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Z mniszka i cytryn powstaje syrop zdrowotny, w tym roku na miodzie robiony, pyszny. a na co taki syrop? sorry za dociekliwośc ale taka już jestem i gdzie można nabyc takie przetwory... poza pobytem u ciebie, bo tam już wiem że mozna a wyglądają przepysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.08.2008 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzień dobry o poranku Chyba niedługo imprezka u Ciebie będzie Czekam z niecierpliwością na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2008 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wow, rzeczywiście o poranku! Do imprezy jeszcze miesiąc, mam nadzieję, że uda się doskonale i będzie fajnie. Brazunia, jaka kolekcja! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kolekcja nie moja, tylko Agduś, ale jest mi bardzo miło Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ani moja, ani kolekcja - stoisko na jarmarku we Wdzydzach. Ale też mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Z mniszka i cytryn powstaje syrop zdrowotny, w tym roku na miodzie robiony, pyszny. a na co taki syrop? sorry za dociekliwośc ale taka już jestem i gdzie można nabyc takie przetwory... poza pobytem u ciebie, bo tam już wiem że mozna a wyglądają przepysznie Syropek jest ogólnie wzmacniający, pomocny przy uporczywym kaszlu, moczopędny i żółciopędny czyli poprawiający przemianę materii. Nie kupisz raczej nigdzie, nie słyszałam, żeby poza gospodarstwami agro ktoś to sprzedawał. Agduś, Braza - no to mnie miło, że Wam miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mi też jest miło, że komuś jest miło i tak milutko się zrobiło Jesssssuuuuu ... od tej słodyczy zaraz mi się niedobrze zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mi też jest miło, że komuś jest miło i tak milutko się zrobiło Jesssssuuuuu ... od tej słodyczy zaraz mi się niedobrze zrobi to może trza sypnąć jakimś mięsem dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 to może trza sypnąć jakimś mięsem dobry wieczór Takie wegetariańskie to mięso było, ... jakby sojowe... Mało krwiste w każdym badź razie. Powinnaś na korepetycje do budowlańców skoczyć - oni to potrafią mięskiem rzucić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.08.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Cze dziewczyny co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.08.2008 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 U mnie jak zwykle, spokojnie. Kukurydzy gotowanej się wczoraj obżarłam, że szok. Chyba to mi nie pomoże w odchudzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts