19501719500414 29.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a kto widział latające żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.08.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 się przyszłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a kto widział latające żaby Skoro ryby latajom, to dlaczego nie żaby ... a co to one gorsze Na kaszel wzienam Hallsa ... przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.08.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Rany boskie, ileż można się szkolić To Ona wciaz sie szkoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.08.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 nocne... hm... do końca tygodnia to szkolenie? dwa tygodnie? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.08.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 nocne... hm... do końca tygodnia to szkolenie? dwa tygodnie? .... aż się nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.08.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no tak ...zadałam GUPIE pytanie gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 A potem na odwyk.. eh... życie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A potem na odwyk.. eh... życie ... jakbyś ty miało doopę .... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 a kto widział latające żaby Ja widziałam! Wczoraj oglądaliśmy taki odjechany film! Świetny! Niby strasznie poważny i w ogóle, a tu nagle żaby z nieba spadają! I stało się ciut mniej poważnie, choć o poważnych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2008 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Już jestem! Pojechałam z laptopem, ale modemu nie wzięłam... No to laptop był użyteczny w szkoleniu tylko (uczyliśmy się nowego systemu komputerowego do kategoryzacji kwater). Swory piękne, ludzie na szkoleniu fajni, teraz chyba faktycznie odwyk by się przydał. I okazało się, że jeszcze dwa razy trzeba będzie jechać. Fajnie! Słoiczki proszę szykować na wrzesień, bo w tym roku urodzaj na wszystko jest i nie możemy nastarczyć z Teściową, chociaż Ona już 60 litrowych twistów dokupiła. Dzisiaj Mąż przyniósł 2 kosze prawdziwków i podgrzybków, zrobiłam pierwsze grzybki w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 nocne... hm... do końca tygodnia to szkolenie? dwa tygodnie? .... aż się nauczy Wróciła niedoszkolona. Odezwala się tu i ówdzie i poszła spać. Zapowiedziała, że jeszcze dwa razy się tak będzie szkoliła i rzekła, że wypoczęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Depsiu - dobrze, że już do nas wróciłaś witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.08.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Depsiu - dobrze, że już do nas wróciłaś witanko i my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 To i ja się przywitam ze wszystkimi. Dzień dobry! U nas szaleństwo grzybowe rozpetało się na dobre, wszędzie wiszą suszące się grzyby, leżą na siatkach, w koszykach świeże, w słoikach te już zrobione. A gdzie Mąż? Oczywiście na grzybach. Mam nadzieję, że w tym roku dużo grzybków będzie! I że wystarczy dla tych, którzy wybierają się do nas we wrześniu. W końcu to już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzień dobry Wasza Wysokość Inspektorze Kate....no coś tam A skoro mam do czynienia z Jej Wysokością to jeszcze pięknie dygnę, o tak: http://www.gify.liq.pl/bajki/alicja_kraina_czarow/alicja_www_gify_liq_pl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Brazunia, jeszcze raz mnie tak nazwij, a zobaczysz... Żadnej tytulatury sobie nie życzę, poza tym do rzeczonego inspektora jeszcze baaaardzo daleka droga. Piękny dzionek dzisiaj mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dobra, dobra, ale dygnięcie łądne, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Ha, dygnięcie przepiękne - prawie takie jak moje w naturze, bo ja to sam wdzięk i zwiewność jestem. Kochani!!! W temacie nadchodzącej wrześniowej imprezy!!! Została przeprowadzona telekonferencja z Dziadkiem, zwanym też Dochtorem. Dziadek, jako człek mądry i doświadczony, zaproponował, co następuje: wszyscy, którzy wcześniej zapisali się na listę imprezową, mogą już przysyłać kwoty składkowe na futrunek. Każdy przeliczy sobie, ile to ma być, Dziadek ustalił, że stawka dzienna wynosi 35 zł od osoby, zależnie od czasu pobytu można wpłacać. Lepiej będzie wcześniej, na konto, bo wtedy łatwiej mi będzie zrobić jednolite zakupy, żeby powstał jakiś sensowny posiłek dla wszystkich. Nr konta: Bank Zachodni WBK SA 2/O Żary 63 1090 2561 0000 0006 4201 6598 W tytule wpłaty podajcie nicka, ilość osób, które przyjadą i na ile dni, żebym wiedziała, jak sobie to rozłożyć. Chcę bardzo podkreslić, że ogromnie mi zależy, żeby nikt nie miał wrażenia, że chcę na tym zarobić - bo tak nie jest, słowo honoru. Jeżeli ktoś będzie uważał, że taka stawka jest zbyt wysoka albo chce sam sobie przygotować jedzonko - po prostu nie przysyła pieniążków i przywozi swoje żarełko, albo sam pojedzie u nas na jakieś zakupy. Bardzo proszę, aby wszyscy zabrali ciepłe ubrania i dobre śpiwory, bo siano będzie przygotowane, ale to może być zbyt mało na wrześniowe noce, nie chciałabym, aby ktoś się, nie daj Boże, zaziębił czy zmarzł. To chyba tyle ogłoszeń parafialnych, jak sobie coś przypomnę, to dopiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Aktualizacja listy (impreza 19-21 września): 1. Braza 2. 1950 3. Verunia 4. Frosche 5. maksie 6. andziki.78 7. Tola 8. Jea 9. magi 10 .rrmi 11. Maluszek 12 Anoleiz 13.an-budy 14. bodzio-g I pamiętajta, że na sianie w stodole pokotem śpita. To tak dla aktualizacji danych. Depesiu, z ogromnym zalem ale muszę sie wypisac z listy Przeprowadzka nam sie przesuwa i mam na razie za daleko a i mój maż to Tomasz i wyprawiam mu w tym czasie imieniny . Mam nadzieję że jeszcze kiedyś zrobisz taką imprezę i wtedy sie załapię. Normalnie chyba sie zapłaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts