braza 02.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Na wyżerę przyszłam !!! Qurna, nawet zostało sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 wow , ale wyzerka Glodna sie zrobilam az.. Bym sie chciala przypomniec z beczkami. Jak ktos tu z Wawy bedzie jechal to moze kazdy po beczkosztuce i jakos pojdzie Kochana, ja pamiętam, cały czas mam je w głowie, te beczki, czekam tylko na ostateczne wykrystalizowanie się listy Gości, bo jak na razie to wykruszają się na potęgę... Aniu, możesz i Ty przyjechać, zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Kochana, czuję sie jak ostatnie ścierwo, bo jak widzę ominęła mnie ważna data. I tak kuźwa zawsze u mnie........ Ale mam nadzieję, że Ty wiesz, że życzę Ci wszystkiego naj, naj, naj i sama zresztą wiesz ... MOcno CIę przytulam i całuję -choć spóźniona za co bardzo przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Nefercia, no coś Ty, ja przecież wiem, że Ty dobre dziecko jesteś! Dziękuję za życzenia i buziaki i przytulanki, bardzo miło!!! Dzień doberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Ja się przywitam, bez wyz(y)wań Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Depesiu spóźnione, ale jakże szczere najserdeczniejsze życzenia A na myśl o grzybkach to mi ślnka leci............mniam.......mniam......... Chyba w weekend wybiorę się na grzyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimacik 03.09.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 oooooooooooo, mnie omijaja wszystkie daty, nie licze godzin i lat..... Zamiast kwiatow beda obiecane malinowki, orginalny szczep z "przeszlosci". ps. ale dopiero po zbiorach. Ciesze sie , ze sie Cieszysz z pomidorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.09.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Też Cię lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Pierwsza!!!!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Druga! Ale i tak spóźniona Mam nadzieję, że przyjmiesz nawet tak spóźnione życzenia od naszej piątki. Serrrdeczne za to! Stu lat, pięknej stodoły, wielu przyjemnych szkoleń, miłych i kochających porządek gości ... czego by tu jeszcze?... tysiąca słoiczków! Byłaś w tropikach? I ja poproszę tego najwyższego kelnera! Może ewentualnie przynieść coś na obiad - nie będę musiała gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 dzieńdoberek miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ostatnio nie mam w ogóle czasu na zaglądanie do FM i to jedyne wytłumaczenie, że spóźniam się całe cztery dni z życzeniami WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Dla zrekompensowania spóźnionych życzeń przesyłam Ci jednego z moich Wacków ...... ...... tym razem w galarecie. http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/karp_w_galarecie.jpg Wirtualnego smacznego!!! Może kiedyś będzie okazja zjeść realnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.09.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Pojęcia nie macie, jak miło jest przyjmować tak długo życzenia! Dziękuję! Mr.Jar - Wacek piekny, ciekawam tylko, czy jeszcze jakiś żyw się ostał? A w realu - może kiedyś się uda, będzie mi bardzo miło. Agduś - w tropikach bylim, już planujemy wypad na mężowskie urodziny, tym razem na popołudnie i wieczór - wieczorem jest o niebo ładniej, pięknie wszystko oświetlone, baseny podświetlone pod wodą w różnych kolorach, a kopuła niknie w ciemności i złudzenie uliczki jest bardzo realne. I show wieczorny bardzo fajny, dużo świateł i bardzo kolorowych strojów, o niebo lepszy od popołudniowego "coś tam", mającego show udawać. Musicie koniecznie w przyszłym roku wieczór tam zaplanować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Aniu, możesz i Ty przyjechać, zapraszam! baaaardzo dziękuję ale niestety w tym roku mnie jeszcze mój maluch hamulcuje przed takimi wyprawami ale jakby te spotkania przeszły do corocznego rytuału to jestem chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Depsiu, Wszystkiego naj, naj, naj ... urodzaju na grzadkach, lasu pelnego prawdziwkow, pelnych pokoi milych gosci i oczywiscie sloiczkowej nieskonczonosci A na koniec, co najwazniejsze dumy i pociechy z Chlopcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.09.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ambercia, jasny gwint, gdzie Ty się szwendasz Wracaj to nas i to już!!!!!!! A w ogóle to dzień dobry .... znowu jestem pierwszaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.09.2008 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 bzdura, ja jestem pierwszy, Ty byłaś ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.09.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 depeesiu dojechalismy calo i zdrowo jeszcze raz dziekujemy Tobie i Pawelowi zavmile spedzony dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2008 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Oooo, dziękuję za jeszcze jedne życzenia! Miło Cię widzieć, Amber! Braza, Dochtór, proszę się nie kłócić, bo zgłoszę do Przełożonej na lewatywę! Frosia - kot się pyta, gdzie są ci mili Państwo, którzy z nim spali, bo fajnie było. Kochana, dziękuję Wam bardzo, bardzo za odwiedziny, szkoda, że tak krótko (przydałoby się na kilka dni, a nie na dwa), ale mam nadzieję, że w paźdzerniku znów się zobaczymy. Co będziesz robiła z grzybów? Ja dzisiaj już skończę śliwki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 A ja wczoraj zostałam zabita na własnej klatce schodowej ... zapachem robiących się świeżych, duszonych grzybków z cebulką i śmietaną Boszsze...do tej pory się ślinię.... Dzień dobry P.S. A właśnie, że byłam pierwsza!!!!! Zaraz na początek miłego dnia się pojawiłam, o!!!!!!! I będę walczyć o pierwszeństwo nawet pod groźbą wszystkich lewatyw świata!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts