Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wow , ale wyzerka :D

Glodna sie zrobilam az..

Bym sie chciala przypomniec z beczkami.

Jak ktos tu z Wawy bedzie jechal to moze kazdy po beczkosztuce i jakos pojdzie :D

Kochana, ja pamiętam, cały czas mam je w głowie, te beczki, czekam tylko na ostateczne wykrystalizowanie się listy Gości, bo jak na razie to wykruszają się na potęgę... :-?

Aniu, możesz i Ty przyjechać, zapraszam! :D

Kochana, czuję sie jak ostatnie ścierwo, bo jak widzę ominęła mnie ważna data.

I tak kuźwa zawsze u mnie........

Ale mam nadzieję, że Ty wiesz, że życzę Ci wszystkiego naj, naj, naj i sama zresztą wiesz ...

MOcno CIę przytulam i całuję -choć spóźniona za co bardzo przepraszam :oops:

Druga!

Ale i tak spóźniona :oops: :oops: :oops:

Mam nadzieję, że przyjmiesz nawet tak spóźnione życzenia od naszej piątki. Serrrdeczne za to! Stu lat, pięknej stodoły, wielu przyjemnych szkoleń, miłych i kochających porządek gości ... czego by tu jeszcze?... tysiąca słoiczków!

Byłaś w tropikach?

I ja poproszę tego najwyższego kelnera! Może ewentualnie przynieść coś na obiad - nie będę musiała gotować :wink:

Ostatnio nie mam w ogóle czasu na zaglądanie do FM i to jedyne wytłumaczenie, że spóźniam się całe cztery dni z życzeniami WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.

Dla zrekompensowania spóźnionych życzeń przesyłam Ci jednego z moich Wacków ......

...... tym razem w galarecie.

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/karp_w_galarecie.jpg

Wirtualnego smacznego!!! Może kiedyś będzie okazja zjeść realnego. :D :D :D

Pojęcia nie macie, jak miło jest przyjmować tak długo życzenia! :D

Dziękuję! :D

Mr.Jar - Wacek piekny, ciekawam tylko, czy jeszcze jakiś żyw się ostał? :lol:

A w realu - może kiedyś się uda, będzie mi bardzo miło. :D

Agduś - w tropikach bylim, już planujemy wypad na mężowskie urodziny, tym razem na popołudnie i wieczór - wieczorem jest o niebo ładniej, pięknie wszystko oświetlone, baseny podświetlone pod wodą w różnych kolorach, a kopuła niknie w ciemności i złudzenie uliczki jest bardzo realne. I show wieczorny bardzo fajny, dużo świateł i bardzo kolorowych strojów, o niebo lepszy od popołudniowego "coś tam", mającego show udawać. :wink:

Musicie koniecznie w przyszłym roku wieczór tam zaplanować! :D

Oooo, dziękuję za jeszcze jedne życzenia! Miło Cię widzieć, Amber! :D

Braza, Dochtór, proszę się nie kłócić, bo zgłoszę do Przełożonej na lewatywę! :lol:

Frosia - kot się pyta, gdzie są ci mili Państwo, którzy z nim spali, bo fajnie było. :p

Kochana, dziękuję Wam bardzo, bardzo za odwiedziny, szkoda, że tak krótko (przydałoby się na kilka dni, a nie na dwa), ale mam nadzieję, że w paźdzerniku znów się zobaczymy. :D

Co będziesz robiła z grzybów? Ja dzisiaj już skończę śliwki. 8)

A ja wczoraj zostałam zabita na własnej klatce schodowej ... zapachem robiących się świeżych, duszonych grzybków z cebulką i śmietaną :-? Boszsze...do tej pory się ślinię....

Dzień dobry :D

P.S. A właśnie, że byłam pierwsza!!!!! Zaraz na początek miłego dnia się pojawiłam, o!!!!!!! I będę walczyć o pierwszeństwo nawet pod groźbą wszystkich lewatyw świata!!!!! :wink: :D