braza 09.09.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A ja sobie wrzasnę, a co DZIEŃ DOBRY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a Gospodyni nie słyszała bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Pewnie Jej net nie dziala . Jak zwykle , jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Głucha jaka, czy co Deaaaaaapsiaaaaaaaaa, zaczynam nie lubić Orange'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 O matko ukochana, jerstem, nie krzycz tak! 10-godzinną podróż pod Toruń mam za sobą, znów na szkoleniu jestem. Ale za to zasięg tu mają max, Orange chodzi jak pszczółka. Wiecie co? Podróże koleją w tym kraju to koszmar jakiś, jak słowo daję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Głucha jaka, czy co Deaaaaaapsiaaaaaaaaa, zaczynam nie lubić Orange'u na znak protestu nie zapłacę im rachunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 O matko ukochana, jerstem, nie krzycz tak! 10-godzinną podróż pod Toruń mam za sobą, znów na szkoleniu jestem. Ale za to zasięg tu mają max, Orange chodzi jak pszczółka. Wiecie co? Podróże koleją w tym kraju to koszmar jakiś, jak słowo daję... a już myślałem, że jechałaś na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 To ja się przyłączam do protestu i tez im nie zapłacę!!!!! Depsia, na rowerze byś szybciej jednak dojechała Jasssooooo, jaka Ty mądra będziesz Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Tylko szkolenia i szkolenia żyć nie umierać dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Tylko szkolenia i szkolenia żyć nie umierać dzień dobry tylko co wątroba na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Tylko szkolenia i szkolenia żyć nie umierać dzień dobry tylko co wątroba na to medycyna poszła sporo na przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 O matko ukochana, jerstem, nie krzycz tak! 10-godzinną podróż pod Toruń mam za sobą, znów na szkoleniu jestem. Ale za to zasięg tu mają max, Orange chodzi jak pszczółka. Wiecie co? Podróże koleją w tym kraju to koszmar jakiś, jak słowo daję... DEPESIU, a gdzie dokładnie bo my mieszkamy pod Toruniem, może nas nawiedzisz albo inaczej się spotkamy? plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 czyżby w Przysieku? na ile dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Czy Ty sie dalej szkolisz??? jak my z Tobą pogadamy, jak już beziesz cała mondra??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.09.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Czy Ty sie dalej szkolisz??? jak my z Tobą pogadamy, jak już beziesz cała mondra??? Czy sugerujesz, że na razie jest mądra fragmentarycznie? Proszę o szczegóły: które kawałki są już mądre, a które jeszcze głupie? Tak sobie pod nieobecność gospodyni porozbieramy Ją na kawałki... Ciekawe, co ona na to powie, kiedy wróci... Mnie pewnie pierwszą wyrzuci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.09.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 No kiedy tych głupich kawałków to ciągle jakby więcej... Chyba przedstawię Prezesowej temat do przemyślenia - czy nie powinnam mieć jakiegoś intensywnego indywidualnego szkolenia. Wątroba już dawno odmówiła posłuszeństwa, siarę robię i nie piję... Kasia, Ty to mądra jezdeś, ale o mnie gadać szkoda - dzisiaj piosenki różne wywrzaskiwałam cały wieczór leżąc na łózku w piżamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Jakie piosenki ,.... jakie piosenki .... sprośne jakieś....???? Zaśpiewaj nam, to się poczujemy jak na szkoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.09.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Może i pospiewam. 19 września na przykład. Kto wie, kto wie. Na scenie ogólnopolskiej już nie udzielam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Spiewac to nie kazdy moze . Ja nie moge ,bo nie umiem Nawet po alkoholu. Pamietajcie o beczkach Baaaardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.09.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dzień dobry śpiewająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts