kaśka maciej 14.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Piesek cudny, kot też, choć wiesz, że za kotami nie przepadam.Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kot bardzo ladny , a jak to mozliwe, ze wczesniej nie byl przedstawiany No az taka gapa to chyba nie jestem Pies na pewno juz wyglada inaczej. Na pewno tez ma w rodowodzie dobermana . Dobrze mu z oczu patrzy . Ciekawe co w zyciu biedaczyna przeszedl. Czekam wiec na nowe zdjecia , zeby sie ucieszyc ze zmian , bo domyslam sie , ze go juz odpaslas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Nefer nie chciałam pokazywać, aż nie byłam pewna, że się do nas przyzwyczai, jest strasznym dzikusem, jak ktoś obcy wyciąga rękę, żeby ją pogłaskać, to okropnie syczy i ludzsie się jej boją, chociaż taka mała jest. Oczywiście mamusię kocha i jak tylko mamusia jest w zasięgu wzroku to natychmiast włazi na kolana i pod szyję się kładzie i w ogóle, bardzo kocha. Karuś jest u nas od zeszłego piątku, więc jeszcze niespecjalnie się odpasł, ale powoli odzyskuje wigor i radość życia, jaką powinien mieć 8-9-miesięczny szczeniak, bo na tyle ocenił go weterynarz. Nie wiem, jakim bydlęciem trzeba być, żeby głodzić szczeniaczka, jak go zabierali, to nie mógł chodzić, taki był zagłodzony i osłabiony. Obszczekuje już przechodzących ludzi. No, mały jest, więc jazgot. Trudno będzie go od tego odzwyczaić, zresztą w gospodarstwie po to są psy - żeby szczekały, ostrzegały, że ktoś idzie, kiedy np. jest się w stodole, a chałupa na oścież otwarta. Jest żywy, radosny i wesoły, skacze na nas. I chyba bity był, bo jak się podniesie rękę, to cały się kuli. Taki bidulek kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.09.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kot śliczny!!! Bardzo mi się podoba. Psina też niczego sobie. Oby długo z Wami mieszkała! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 dzień dobry chciałem powiedziećmiłego dniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cudne są obadwa A Karo to na pewno ma też w rodowdzie ONka - po tym inteligentnym spojrzeniu to rozpoznaję!!!!!!!!! Dzień dobry mówię, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.09.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Fajne zwiarzaki Karo ma śliczny pysio A czemu Karo ma takie czerwone łapki? Coś jej dolega? miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dziękuję za zachwyty w imieniu Karo i Neferci. aro łapki ma zdrowe, a w ogóle to jest piesek, nie sunia. Ale mu nie powiem, że się pomyliłaś, bo by się obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.09.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Pikne zwierzaki Kotek cudny,miemy nadzieję, że nabierze zaufania, a psinkama takiwzrok, że ........aż się płakać chce , taki smutny, a jednocześnie wierzący, że teraz nadeszły dla niej lepsze czasy Pozdrowienia przyniosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Najśmieszniej to było z imieniem Karusia. Jak go braliśmy ze schronu, to miał założoną książeczkę zdrowia, szczepienia, odrobaczony i takie tam. No i lekarz musiał mu wpisać tam imię. No to napisał: Karol. Zabraliśmy mu "l". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.09.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Gratulacje z okazji powiększenia rodziny!Oba zwierzaczki cudne - kazdy na swój sposób!A co z rodzeństwem i mamą kociczki? Oswoiły się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No, Luśka to czasem pozwoli nawet na ręce się wziąć, ale tak ją sobie oswoiłam od wiosny (innym już nie pozwala się dotknąć). Małe trochę śmielsze, nawet do domu do korytarza zaczęły się zapuszczać, ale zrejterowały z podwórka, kiedy pojawił się Karuś, który za nic ma wszelkie siatki wokół kojca i lata po całym podwórzu jak chce. Ja w każdym razie szczęśliwa, że mam w domu Nefer. Luśka dzisiaj pokazała się i dostała mleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Wiesz Depesiu, mój drugi pies jesli będzie to też będzie ze schroniska, do tego po prostu trzeba dojrzec. najpierw się wybrzydza- taka rasa, taki kolor, wzrost a potem tak człowiek kocha te zwierzaki że chętnie przygarnie jakąś bidule ze schroniska. Przedwczoraj namówiłam koleżanke zeby wzieła do siebie taką jedną znajde ktora sie przybłakała do stajni. Piekny i niebywale spokojny pies. Oboje teraz się szczęśliwi a ja też jestem szczęśliwa że przyczyniłam sie do tego szczęścia . Kot jest sliczny, ciekawa jestem skąd go wytrzasnęłaś bo wyglada na rasowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.09.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Mamą Nefer jest rzeczona Luśka - wiejski buras koci. Musiała się zwąchać z jakimś arystokratą i u małej wylazło. Oczy ma niebieściutkie. Karuś jakiś nieśmiały do jedzenia - chyba ktoś musiał na niego wrzeszczeć przy próbach jedzenia czy jak. Nagotowałam ryżu z mięskiem i marchewką - ledwie 1/3 garnuszka zjadł... Mam nadzieję, że nabierze śmiałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Nabierze, nabierze, jak już w końcu uwierzy, że tutaj jest jego dom i miska Na kocię to ja się napatrzec nie moge, taka ślizna, faktycznie arystokratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 15.09.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dzień dobry wszystkim! Gosieńka, czy Ty dostałaś PW ode mnie, co macie zabrać? Sama już nie wiem, czy do Was przeszło, ten mój net... dobry wieczór kochana wszystko doszło zanotowane: słoiki, słoiki, słoiki.. pkt.2 pkt.3 ciepłe ubranka i śpiworki na siano chyba wsio ja tam sie słucham bardzo starszej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2008 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 bardzo starszej pani Nic te gówniarze szacunku dla człowieka nie mają. Niech ja Was dorwę, to zobaczycie. Dzień doberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 I ja wszystkich pięknie witam, Starszą Panią również ... bez całowania rączek, to juz Szanownego bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 aż strach zajrzeć dzień dobry i mykam coby nie być dorwanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 16.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 i tak Cię kocham dzień dobry ps. wiad. doszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts