Anoleiz 16.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 no to ja melduje, że cały czas w planach mamy że jedziemy te no tam kosiumy i inne zanotowałam, o słoiczkach nic nie wiem, poszukam może jakieś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jak wszyscy wiedzą, to i dobrze. Na miejscu udtalimy, kiedy i dokąd pojedziemy najpierw, a dokąd potem. Różne uwarunkowania są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 16.09.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kużwa jak ja Wam zazdroszczę.. Ech , a grzyby u Ciebie jeszcze są.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pani Pre...datorko, melduję wykonanie zadania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pani Pre...datorko, melduję wykonanie zadania!!!! Kurczę, jakoś mi się to głupio skojarzyło... jakbym to już kiedyś słyszała... kwa, kwa... A jakież to zadanie wykonałaś? Pochwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Bo ja tak ... kwa, kwa ... się zasugerowałam ... kwa, kwa .... Przekazałam bardzo ważną wiadomość, bo Depsia ma znowu problem z netem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2008 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Problem z netem nadal występuje, teraz ze strychu u chłopaków nadaję, szczękając zębami, bo Młodemu napalić się jeszcze w tym roku nie chciało. W razie pytań i wątpliwości proszę przyjeżdżających dzwonić do mnie, bo z foruma mogę mieć kłopot z odebraniem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 se wyobraziłam przepraszam Siem witam i o zdrówko pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 To se napal!!!!!! Młodemu ciepło A strych ma świetny Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dziękuję za zachwyty w imieniu Karo i Neferci. aro łapki ma zdrowe, a w ogóle to jest piesek, nie sunia. Ale mu nie powiem, że się pomyliłaś, bo by się obraził. przepraszam za pomyłkę Wycałuj za to ode mnie Karo w nocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Maluszku - na pewno wycałuję, ale nie powiem za co! Sierść zaczyna mu się robić fajna, błyszcząca, chociaż - nadmiarem apetytu to on nie grzeszy! A wydawałoby się, że jesli był głodzony, to teraz powinien mieć nieprzezwyciężony apetyt. A on grymasi nad ryżem z mięskiem i marchewką, nad chrupkami... Trudno, musi się przyzwyczaić, nic innego u nas na wsi nie ma. Magi, ja nie wiem, co Ty sobie wyobraziłaś, ale dobrze, że przepraszasz. I w ogóle - dlaczego spadłam na drugą stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Jaki piękny kotecek I jak sie ładnie nazywa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Depsiu, Gratuluje nowych domowikow! Chlopak mial szczescie, ze na Was trafil W przeciwnym razie strach myslec, jaka przyszlosc by go czekala A kociczka przepiekna i bardzo rasowo sie prezentuje O jej imieniu nawet nic nie powiem ... no poezjaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.09.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ambercia, wszelki duch Pana Boga chwali, żyjesz? Miło Cię znowu widzieć. Nefer - właściwie to ja nie wiem, skąd mi się to imię wzięło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 17.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Depsiu, Zyje, zyje, chociaz urlop w Juracie prawie mnie nie "zabil" Mowie Ci ostatni dni to huragan, prawie mroz i siapanie deszczem A mialo byc tak pieknie, babie lato, puste, jeszcze cieple plaze i zimne drinki ... Nic z tych rzeczy Ogarnelam sie tez po przeprowadzce No jest fajnie ... nawet bardzo fajnie Depsiu, zagladam do Ciebie regularnie, bo wciaz mam nadzieje, ze ze swoimi smakolykami jakis sklep netowy otworzysz i bede mogla nabyc to i owo droga kupna ... W temacie przetworow i czarow kulinarnych jestes dla mnie prawdziwa mistrzynia! Mniammmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 I ja przyszedłem się zameldować po dłuższej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ambercia się odezwała ... to już chyba koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 To ja jeszcze powiem dzień dobry i spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Depsiu, Zyje, zyje, chociaz urlop w Juracie prawie mnie nie "zabil" Mowie Ci ostatni dni to huragan, prawie mroz i siapanie deszczem A mialo byc tak pieknie, babie lato, puste, jeszcze cieple plaze i zimne drinki ... Nic z tych rzeczy Ogarnelam sie tez po przeprowadzce No jest fajnie ... nawet bardzo fajnie Depsiu, zagladam do Ciebie regularnie, bo wciaz mam nadzieje, ze ze swoimi smakolykami jakis sklep netowy otworzysz i bede mogla nabyc to i owo droga kupna ... W temacie przetworow i czarow kulinarnych jestes dla mnie prawdziwa mistrzynia! Mniammmm Opcja sklepu nie wchodzi w grę. Mogę przygotować ofertę specjalną i na maila puścić dla przyszłych Gości. A co z tamtym domem? Sprzedany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Jakieś wrzaski mnie obudziły to i się z rana przywitać przyszłam Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts