Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Depsiu,

Zyje, zyje, chociaz urlop w Juracie prawie mnie nie "zabil" :lol: Mowie Ci ostatni dni to huragan, prawie mroz i siapanie deszczem :-? A mialo byc tak pieknie, babie lato, puste, jeszcze cieple plaze i zimne drinki ... Nic z tych rzeczy :evil:

Ogarnelam sie tez po przeprowadzce :D No jest fajnie ... nawet bardzo fajnie :D

Depsiu, zagladam do Ciebie regularnie, bo wciaz mam nadzieje, ze ze swoimi smakolykami jakis sklep netowy otworzysz i bede mogla nabyc to i owo droga kupna ... W temacie przetworow i czarow kulinarnych jestes dla mnie prawdziwa mistrzynia! Mniammmm :D

Opcja sklepu nie wchodzi w grę. :lol:

Mogę przygotować ofertę specjalną i na maila puścić dla przyszłych Gości. :roll: :wink: l:

Depsiu - to jest świetny pomysł :D

Ja bardzo chętnie zakupiłabym kilka Twoich wyrobów :D

pozdrófka gorące :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsiu,

Juz dawno :D

Co do oferty spcjalnej to pomysl przedni ... I pomysl jeszcze nad sposobami wysylki :D

Czy ktos cos czytal na temat "pieknej zlotej jesieni"? :roll: Rozgladam sie a tu ani widu ani slychu :(

Jak pisze Maluszek - mówią, że jest na to szansa w pierwszej połowie pażdziernika.

Jakie sposoby wysyłki? :o

Kochana, u mnie na wsi to tylko Poczta Polska, kurierów nie ma, a i nie wiem, jak by to miało kosztowo wyglądać.

Najbliższa firma kurierska jest 70 km ode mnie. :lol:

No i jeszcze zapomniałam, że to musiałoby byc za pobraniem - nie chcę sobie robić problemów z US i kontem, to nie warta tego. :wink:

no tak, wszystko było by cacy, gdyby nie to że sołtysa mają takiego u depsi że jak jechałem to mi asfalt zwinął,

mało tego Magi też zwinął :lol: :lol: :lol:

było cacy,

to na razie wszystko,

zdjęcia będą jutro,

acha o drugiej nad ranem gdy już wróciliśmy z tropików, zaordynowałem Magi wlewki bo spóźniła się o jeden dzień,