Maluszek 18.09.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Depsiu, Zyje, zyje, chociaz urlop w Juracie prawie mnie nie "zabil" Mowie Ci ostatni dni to huragan, prawie mroz i siapanie deszczem A mialo byc tak pieknie, babie lato, puste, jeszcze cieple plaze i zimne drinki ... Nic z tych rzeczy Ogarnelam sie tez po przeprowadzce No jest fajnie ... nawet bardzo fajnie Depsiu, zagladam do Ciebie regularnie, bo wciaz mam nadzieje, ze ze swoimi smakolykami jakis sklep netowy otworzysz i bede mogla nabyc to i owo droga kupna ... W temacie przetworow i czarow kulinarnych jestes dla mnie prawdziwa mistrzynia! Mniammmm Opcja sklepu nie wchodzi w grę. Mogę przygotować ofertę specjalną i na maila puścić dla przyszłych Gości. l: Depsiu - to jest świetny pomysł Ja bardzo chętnie zakupiłabym kilka Twoich wyrobów pozdrófka gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 I ja przyszedłem się zameldować po dłuższej przerwie Gdzie Ty się podziewałeś, to ja wiem. U BB siedziałeś cały czas. Ale przecież nic nie mówię, nie żebym tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć, Brazuniu! No ta Verunia, słowo daję... Maluszku - Ty to masz refleks - błyskawica! No dobra, cos pomyślę, ale w przyszłym tygodniu, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć, Brazuniu! No ta Verunia, słowo daję... Maluszku - Ty to masz refleks - błyskawica! No dobra, cos pomyślę, ale w przyszłym tygodniu, OK? no mam nadzieję, że pomyślisz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Depsiu, Juz dawno Co do oferty spcjalnej to pomysl przedni ... I pomysl jeszcze nad sposobami wysylki Czy ktos cos czytal na temat "pieknej zlotej jesieni"? Rozgladam sie a tu ani widu ani slychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 podobno ma być dopiero w październiku a potem zimno i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Depsiu, Juz dawno Co do oferty spcjalnej to pomysl przedni ... I pomysl jeszcze nad sposobami wysylki Czy ktos cos czytal na temat "pieknej zlotej jesieni"? Rozgladam sie a tu ani widu ani slychu Jak pisze Maluszek - mówią, że jest na to szansa w pierwszej połowie pażdziernika. Jakie sposoby wysyłki? Kochana, u mnie na wsi to tylko Poczta Polska, kurierów nie ma, a i nie wiem, jak by to miało kosztowo wyglądać. Najbliższa firma kurierska jest 70 km ode mnie. No i jeszcze zapomniałam, że to musiałoby byc za pobraniem - nie chcę sobie robić problemów z US i kontem, to nie warta tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Górole mówią, ze łowce sie doić juz nie dają i ptaków ni ma. Znaczy się, zima niebawem Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 I ja przyszedłem się zameldować po dłuższej przerwie Gdzie Ty się podziewałeś, to ja wiem. U BB siedziałeś cały czas. Ale przecież nic nie mówię, nie żebym tego. No i sie wydało Ale widzę, że śledzisz ten temat - tylko czemu z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Tam słodkie, miłe dziewczęta masz. A ja to nie z tych słodkich. Temu cicho siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.09.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 no strasznie cicho ale co się dziwić zazdroszczę i jutro wbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Trzymacie się jaoś, czy już popadaliście Buziaki dla Was wszystkich, a co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.09.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11917_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.09.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Ja też pozdrawiam wszystkich depesiowych gości Udanej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dośc tego bezeceństwa!!!!!!! Rozjeżdżać się, ale już!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 http://images24.fotosik.pl/278/33f17308ec36b15f.jpg A co ja będę gadać... Niech sami powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no nieżle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 No wiecie coooooo A mi dupsko mało do siodła nie przymarzło Już myślałam, że trzeba Was będzie rozmrażać, a tu patrzcie Państwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no tak, wszystko było by cacy, gdyby nie to że sołtysa mają takiego u depsi że jak jechałem to mi asfalt zwinął, mało tego Magi też zwinął było cacy, to na razie wszystko, zdjęcia będą jutro, acha o drugiej nad ranem gdy już wróciliśmy z tropików, zaordynowałem Magi wlewki bo spóźniła się o jeden dzień, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.09.2008 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 westchnę tylko, takim to dobrze, pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts