Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

no tak, wszystko było by cacy, gdyby nie to że sołtysa mają takiego u depsi że jak jechałem to mi asfalt zwinął,

mało tego Magi też zwinął :lol: :lol: :lol:

było cacy,

to na razie wszystko,

zdjęcia będą jutro,

acha o drugiej nad ranem gdy już wróciliśmy z tropików, zaordynowałem Magi wlewki bo spóźniła się o jeden dzień,

Ludzie, ludzie, nie wytrzymam!!! :lol:

GPS jakiś z demobilu chyba włączył i przez najbardziej zakazaną drogę pojechał, zamiast słuchać co ja do niego gadam!!! :lol: :lol: :lol:

I o tej drugiej nad ranem dzwonił do mnie, jak ja spałam!!!! :lol:

A rano na mój widok po ogrodzie uciekał!!! :lol:

Słuchajcie, jaka Magi jest drobniutka i jak wygląda - jakbym nie wiedziała, to bym myślała, że może 16 lat ma - bo więcej to bankowo, że nie! :o :D

A jaka Gosia an-budowa gaduła fajna !!! Wiedziałam o tym, ale tak miło było sobie przypomnieć. 8) :D

W tropikach bylim, gorąco było, woda w morzu i lagunie ponad 30*C, w jacuzzi to już nawet nie wiem - taka jak w wannie do kąpieli. :D

Dochtór wlewki robił i alarmy próbne po powrocie. :lol:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol: :lol:

Zdjecie wyglda baaaardzo zachęcająco :lol: Aż z zazdrością patrzę na te tropiki jak u mnie za oknem tak szaro :roll:

Depesiu jak sliwki? Smakują Ci? Czy zmieniałaś ten przepis? U mnie robią furorę. Pierwsze 6kg rozejdzie sie w ekspresowym tempie wiec lada dzień nastawiam kolejne 6 :lol:

:lol: :lol:

Zdjecie wyglda baaaardzo zachęcająco :lol: Aż z zazdrością patrzę na te tropiki jak u mnie za oknem tak szaro :roll:

Depesiu jak sliwki? Smakują Ci? Czy zmieniałaś ten przepis? U mnie robią furorę. Pierwsze 6kg rozejdzie sie w ekspresowym tempie wiec lada dzień nastawiam kolejne 6 :lol:

Jeszcze nie wiem.

Z powodu nawału zajęć :wink: dopiero dzisiaj jest w planie słoiczkowanie, wtedy popróbuję. :D Ale pachną wspaniale, więc na pewno będą pyszne. 8)

sołtysa mają takiego u depsi że jak jechałem to mi asfalt zwinął,

Mysle , ze Ona jest w zmowie z soltysem :lol:

Noooooo i sołtys robi, co Ona każe :D

Ja o wypicie za moje zdrowie to nawet nie pytam .... po tych wlewkach to na pewno zapomnieli :-? :wink:

Cześć i czołem :D

cicho gó....ry

:lol:

Było przefajniście :D chociaż ominął mnie wieczorek zapoznawczy :wink:

Ludziska przesympatyczni :D

Okolica cudna, cisza i spokój :)

A po wlewie to do tej pory nie mogę dojść do siebie :wink:

Od niedzieli zastanawiam się co zrobić, coby zmieszkać na wyspie :lol: :wink:

http://lh5.ggpht.com/magibudowa/SNfTXXYMB3I/AAAAAAAABRU/XlE7GM9jg1M/s576/20080920249.jpg

Gosia - musiałaś mnie sypnąć? :oops:

Musiałaś? :lol:

Dochtór - ja nie wiem, wlewki jakieś silne wrażenie zrobiły, chyba niezapomniane będą. :D Witek już Cię sprawdza. :lol:

Magusia - wystarczy częściej przyjeżdżać. :wink:

Brazunia - jak znowu przyjedziesz, to może i Ciebie uda się zabrać... :D