DPS 22.09.2008 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no tak, wszystko było by cacy, gdyby nie to że sołtysa mają takiego u depsi że jak jechałem to mi asfalt zwinął, mało tego Magi też zwinął było cacy, to na razie wszystko, zdjęcia będą jutro, acha o drugiej nad ranem gdy już wróciliśmy z tropików, zaordynowałem Magi wlewki bo spóźniła się o jeden dzień, Ludzie, ludzie, nie wytrzymam!!! GPS jakiś z demobilu chyba włączył i przez najbardziej zakazaną drogę pojechał, zamiast słuchać co ja do niego gadam!!! I o tej drugiej nad ranem dzwonił do mnie, jak ja spałam!!!! A rano na mój widok po ogrodzie uciekał!!! Słuchajcie, jaka Magi jest drobniutka i jak wygląda - jakbym nie wiedziała, to bym myślała, że może 16 lat ma - bo więcej to bankowo, że nie! A jaka Gosia an-budowa gaduła fajna !!! Wiedziałam o tym, ale tak miło było sobie przypomnieć. W tropikach bylim, gorąco było, woda w morzu i lagunie ponad 30*C, w jacuzzi to już nawet nie wiem - taka jak w wannie do kąpieli. Dochtór wlewki robił i alarmy próbne po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.09.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Zdjecie wyglda baaaardzo zachęcająco Aż z zazdrością patrzę na te tropiki jak u mnie za oknem tak szaro Depesiu jak sliwki? Smakują Ci? Czy zmieniałaś ten przepis? U mnie robią furorę. Pierwsze 6kg rozejdzie sie w ekspresowym tempie wiec lada dzień nastawiam kolejne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.09.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 podbijam listę obecności i z niecierpliwością oczekuje za szczegółowe sprawozdanie z wieeeeeelką ilością zdjęć pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Zdjecie wyglda baaaardzo zachęcająco Aż z zazdrością patrzę na te tropiki jak u mnie za oknem tak szaro Depesiu jak sliwki? Smakują Ci? Czy zmieniałaś ten przepis? U mnie robią furorę. Pierwsze 6kg rozejdzie sie w ekspresowym tempie wiec lada dzień nastawiam kolejne 6 Jeszcze nie wiem. Z powodu nawału zajęć dopiero dzisiaj jest w planie słoiczkowanie, wtedy popróbuję. Ale pachną wspaniale, więc na pewno będą pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 sołtysa mają takiego u depsi że jak jechałem to mi asfalt zwinął, Mysle , ze Ona jest w zmowie z soltysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 A ja przyszłam się dopytac czy moje zdrowie zostało wypite ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 sołtysa mają takiego u depsi że jak jechałem to mi asfalt zwinął, Mysle , ze Ona jest w zmowie z soltysem Noooooo i sołtys robi, co Ona każe Ja o wypicie za moje zdrowie to nawet nie pytam .... po tych wlewkach to na pewno zapomnieli Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Noooooo i sołtys robi, co Ona każe Tak , mysle , ze On tanczy tak jak Ona Mu zagra. Do tego przystojny jest i poza tym Moje zdrowie chyba wypili , bo jakos tak niezle sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Rrmsia, no ja też nawet nieźle się czuję to może i moje było ... Taką wersję przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no a obiecane zdjęcia gdzie są zazdroszczę Wam tego spotkania miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Rrmsia, no ja też nawet nieźle się czuję to może i moje było ... Taką wersję przyjmuję Mnie trochę w gardle drapie więc pewnie zapomnieli ,albo za mało wypili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 dzień dobry "gaduła"??? ja to tak mam ze zmęczenia do pięt Ci kochaniutka nie dorastam buziaki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.09.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.09.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 cicho gó....ry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 cicho gó....ry Było przefajniście chociaż ominął mnie wieczorek zapoznawczy Ludziska przesympatyczni Okolica cudna, cisza i spokój A po wlewie to do tej pory nie mogę dojść do siebie Od niedzieli zastanawiam się co zrobić, coby zmieszkać na wyspie http://lh5.ggpht.com/magibudowa/SNfTXXYMB3I/AAAAAAAABRU/XlE7GM9jg1M/s576/20080920249.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Ahhhhhh....te Dochtorowskie wlewy .... wysp się po nich zachciewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Gosia - musiałaś mnie sypnąć? Musiałaś? Dochtór - ja nie wiem, wlewki jakieś silne wrażenie zrobiły, chyba niezapomniane będą. Witek już Cię sprawdza. Magusia - wystarczy częściej przyjeżdżać. Brazunia - jak znowu przyjedziesz, to może i Ciebie uda się zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.09.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 no to pogoń Witka, bo wczoraj się zarejestrowałem i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Tiiiaaaa... Ale tak bez wlewków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 22.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Tiiiaaaa... Ale tak bez wlewków a dlaczego wlewków dużo i obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts