an-bud 23.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dzień dobry co tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 jestem miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Obecna An-budy obcyndalacie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cześć! Dopiero się na FM dopchałam z moim netem od rana. No i lecę zaraz robić kotleciki na obiadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.09.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Obecna An-budy obcyndalacie się tak troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.09.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Magusia - wystarczy częściej przyjeżdżać. skoro tak zapraszasz bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No przecie, że tak! Cennik na stronce! Gosia, jak dziedzic Was przywitał? Coś opowiadaj, teraz już wszyscy wiedzą, żeś gaduła, nie ma co udawać. Brazunia, a co oni mieli robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Depesiu no jak nic Cię odwiedzę jak pokazałam córci zdjęcia z wyspy to nie odpuści i mówi, że jak jeszcze raz będę gdzieś jechać to ona ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Brazunia, a co oni mieli robić? Rzuty mi przesłać ... niniejszym się skarżę i donoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.09.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 kochana właśnie siedzę i rysuję łekenda spędziliśmy u Depesi no i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.09.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Cze dziewczyny i co ja z tymi słojami zrobie...pewnie rezerwacje stara (młoda) mnie przezywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Królik - Ty to już musisz zrobić rezerwację, bo inaczej to i ja zacznę przezywać. Żonkę i dzieciątko w auto i do nas, a w jeden z dni - na wyspę. Magusia - już się cieszę. Gosia, rysuj, rysuj, bo Ona tutaj będzie Ci złą prasę robić, ja Ci mówię... Brazunia, Ty to jednak pracowite dziecko jesteś, nie ma co. Mojny skończył robić czopuch od kominka w domu, teraz zostało pomalować. Ufff. Szyba w kominku pękła. Kupa kasy za nową potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2008 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.09.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dobry pytanie na śniadanie pstrąga się skrobie, ściąga skórę czy tak w ubranku się pichci że z głową to wiem wiem,jeszcze, że miało być w kulinariach, ale tu chyba do obiadu się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a ta szyba od kominka to tak sama z siebie pękła miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cześć i czołem kluski z rosołem No jakoś mi ta pracowitośc ostatnio wylazła na wierzch, ale już pracuję nad ponownym upchaniem jej głęboko gdzieś w czeluściach Gratulacje dla Twojnego za ten czopuch, ale po co On tą szybą rzucał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.09.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A nie można bez szyby palić? Jak dobry cug to nie bedzie czuć i domu też nie zakopci Kurcze no.... A szukałaś już szyby? U mnie jest 2 producentów kominków. Moze zapytaj u producenta bezpośrednio. http://www.kominki.radom.pl/ http://www.kratki.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dobry pytanie na śniadanie pstrąga się skrobie, ściąga skórę czy tak w ubranku się pichci że z głową to wiem wiem,jeszcze, że miało być w kulinariach, ale tu chyba do obiadu się dowiem Jamlesik, ja bym robiła w ubranku - pstrąg nie ma jakichś łusek wielkich, zwykle podaje się go w skórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Z tą szybą to już raz przerabialiśmy. Wiedział, że pierwsze rozpalenie po lecie groźne może być dla szyby, ona się inaczej rozpręża niż żeliwo wkładu i nie wolno fest palić i na sicher zamykać drzwiczek. Oczywiście, tak własnie zrobił. @#$%$^&*()(&^%%$#@! Kupił jakiś "genialny" klej w castoramie co podobno 1400*C wytrzymuje i zabrał się za klejenie tej szyby, tzn. tego narożnika, który pękł. Baaaaardzo ciekawe, baaaaardzo.... Zdam relację jeszcze dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dobry pytanie na śniadanie pstrąga się skrobie, ściąga skórę czy tak w ubranku się pichci że z głową to wiem wiem,jeszcze, że miało być w kulinariach, ale tu chyba do obiadu się dowiem Jamlesik, ja bym robiła w ubranku - pstrąg nie ma jakichś łusek wielkich, zwykle podaje się go w skórce. tak mi się wydawało, lecę do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts