monikach 24.09.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Depesia ja do Ciebie zawsze zaglądam...ino nie zawsze daje radę coś skrobnąć ...nie dość, że prędkość mojego internet jest powalająca, to jeszcze to żenujące RW tak wciąga ... Raz nawet wychwalałam Twoją jadalnię, a jak się już nachwaliłam.....to mi posta zżarło ... Szlag by to... Ogólnie rzecz ujmując Twoje klimaty bardzo mi teges ... A ta łopata do ilości zebranych grzybów baaaardzo odpowiednia ... U nas jest strasznie dużo maślaków...już mam dość obierania ... A na borowiczki czy kożlaczki to trza do "dużego" lasu...a nikt się ze mną nie chce wybrać Może się z Froschem załapię i przyjadę do Ciebie ...tylko co Froschka na to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Deppesiu kochana. Takiej ilości tego leśnego złota to ja bym może i oglądała, gdyby tak nasze zbiory z 5 lat do kupy zebrać Jak ja to Szanownemu Panu pokażę, to już Go nawet łańcuchy w Kołobrzegu nie utrzymają. Będzie rwał z kopyta do Was (kto wie, czy rżeć z zradości nie będzie). On jest tzw. grzybiarz-wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Depesia ja do Ciebie zawsze zaglądam...ino nie zawsze daje radę coś skrobnąć ...nie dość, że prędkość mojego internet jest powalająca, to jeszcze to żenujące RW tak wciąga ... Raz nawet wychwalałam Twoją jadalnię, a jak się już nachwaliłam.....to mi posta zżarło ... Szlag by to... CHOLERA, JAK CHWALIŁAŚ, TO FAKTYCZNIE SZLAG BY TO... Ogólnie rzecz ujmując Twoje klimaty bardzo mi teges ... DZIĘKOWAĆ, DZIĘKOWAĆ... A ta łopata do ilości zebranych grzybów baaaardzo odpowiednia ... U nas jest strasznie dużo maślaków...już mam dość obierania ... A na borowiczki czy kożlaczki to trza do "dużego" lasu...a nikt się ze mną nie chce wybrać Może się z Froschem załapię i przyjadę do Ciebie ...tylko co Froschka na to ... Dawaj, Frosch się pewnie ucieszy! Jak Frosia Go puszcza samego, to chyba wie, co robi. Zajmiemy się nim, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Będzie rwał z kopyta do Was (kto wie, czy rżeć z radości nie będzie). http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Będzie rwał z kopyta do Was (kto wie, czy rżeć z radości nie będzie). http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m040.gif Właśnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 [Dawaj, Frosch się pewnie ucieszy! Jak Frosia Go puszcza samego, to chyba wie, co robi. Zajmiemy się nim, nie? W sumie mozna. Ja moge Go oprowadzic jak trzeba . Tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.09.2007 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Miejsce Przewodnika zarezerwowałam dla Ciebie, Rrmisia. Tylko nie zapomnij przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 A czy takie masowe zbieractwo jest aby ekologiczne i miłe dla tych co po Was idą do lasu po grzybki?????????????????????? Czy wy jakąś maszynę macie albo co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.09.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 zrobione dziekuję mikopiko i martadela! Postaram sie nie zaśmiecać już TWOJEGO (!!) Dziennika DPSiu I proszę: Nooo...mnie to nie imponuje ..może troszkę... A co do kań - pyszne sa wkrojone do delikatnego rosołku na kurzych skrzydełkach np, pokrojone w "makaron", najlepiej duże (co by makaron wyszedł ). taka zupka a'la flaczki". maja się w tym rosolku krótko pogotować i już. ..mniam mniam mniam.... Smok Telesfor (czy Pies Pankracy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 zrobione dziekuję mikopiko i martadela! Postaram sie nie zaśmiecać już TWOJEGO (!!) Dziennika DPSiu I porszę; Nooo...mnie to nie imponuje ..może troszkę... A co do kań - pyszne sa wkrojone do delikatnego rosołku na kurzych skrzydełkach np, pokrojone w "makaron", najlepiej duże (co by makaron wyszedł ). taka zupka a'la flaczki". maja się w tym rosolku krótko pogotować i już. ..mniam mniam mniam.... Smok Telesfor (czy Pies Pankracy?) dpsiu ale ty okazy znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Miko!!! Witaj w moich komentarzach! , Mamuniu, jak ja Cie dawno nie widziałam! Co słychać? Wszystko w porządku? Cieszę się, że Ci się podobają moje grzybki! Gagato - no, jak mogłaś mi to zrobić? Raz w roku mam okazję pochwalić się osiągami i czymś czego inni w takich ilościach nie mają, a Ty mi wylewasz kubeł zimnej wody na głowę? To czym ja, biedna, mam się chwalić? Buuuuu! Nie lubisz mnie! Nie podobaja Ci sie moje grzybki! Buuuuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.09.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Że co ?? Że mi to nie imponuje ?? (..troszkę..) No ja tez mam swoje lasy i grzybasy, he he , co zrobić Ale NIE CHCIAŁAM WYLEWAĆ ŻADNEGO KUBŁA! A juz na pewno ZIMNEJ wody Niniejszym deklaruję na piśmie - LUBIĘ CIEBIE bardzo i PODODBAJĄ MI SIĘ TWOJE GRZYBKI A że mam swoje no to co ? A tak w ogóle to wiadomo że ZAZDROŚĆ przeze mnie przemawia - TYLU grzybków to ja na pewno nie mam! ...Ale co - przepis zły podałam na kanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Depeesia Ty nam tutaj Kobieto nie buuuucz, bo słyszałaś co Gagatka powiedziała - to z zazdrości Grzybów masz "w bród wiele" - nie wiem skąd to, chyba z "Pana Tadeusza". Weż się w garść i zacznij robić ten rosołek z kaniami a'la flaczki. Ja już go sobie zakonotowałam w swoich tajnych notatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.09.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Miko!!! Witaj w moich komentarzach! , Mamuniu, jak ja Cie dawno nie widziałam! Co słychać? Wszystko w porządku? Cieszę się, że Ci się podobają moje grzybki! ech jak ja bym sobie polatała po lesie ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Depeesia Ty nam tutaj Kobieto nie buuuucz, bo słyszałaś co Gagatka powiedziała - to z zazdrości Grzybów masz "w bród wiele" - nie wiem skąd to, chyba z "Pana Tadeusza". Weż się w garść i zacznij robić ten rosołek z kaniami a'la flaczki. Ja już go sobie zakonotowałam w swoich tajnych notatkach Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Dziewczyny - i musi być OSTRY nóż żeby taki kaniak dał sie pokroić cienko - to ważne. SMACZNEGO Posypanie pietruszką zieloną w talerzu wskazane. I pieprzem świezo zmielonym. Aaaaaa...... - idę po kanie...!!! ...chmm - chyba za ciemno... JUŻ?? Przecież dopiero 20.00! Co to się porobiło - chyba przyszła jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 No to dobra, jak mnie lubisz... Brazunia, na sam Twój widok łezki mi obsychają! Nawet pomimo świadomości, że grzyby Gagaty też takie ładne. Jea, kłóliku mój ulubiony, what's up? Fajnego sygneta masz! I w ogóle fajny jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Gagatka - przepis na kanie świetny. Mogę dodać Wam przepis na grzybki z grilla. DUŻE łebki prawdziwków i podgrzybków bez ogonków naszpikować dość gęsto czosnkiem pokrojonym w słupki. Każdy osobno układać na folii aluminiowej - tak, aby potem można było tę folię zakręcić u góry i zamknąć grzybek jakby w woreczku, torebce. Przed zamknięciem przyprawić: sól, pieprz, oregano, zioła prowansalskie, ew. czubryca zielona i curry, skropić olejem lub oliwą. Zamykamy nad główką, kładziemy na grilla na jakieś 20 min. PYCHA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.09.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja, to się chyba dziewczyny do Was na grzyby wybiorę szperacza w spiżarkach włączę, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Brazunia, na sam Twój widok łezki mi obsychają! Nawet pomimo świadomości, że grzyby Gagaty też takie ładne. I tak trzymaj, Kochana Dziewczyno Jea szperacza to Ty włącz na swój awatarek, co to go nie widać, a nie w spiżarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts