bobowa budowniczowa 24.09.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 dobry pytanie na śniadanie pstrąga się skrobie, ściąga skórę czy tak w ubranku się pichci że z głową to wiem wiem,jeszcze, że miało być w kulinariach, ale tu chyba do obiadu się dowiem Jamlesik, ja bym robiła w ubranku - pstrąg nie ma jakichś łusek wielkich, zwykle podaje się go w skórce. tak mi się wydawało, lecę do kuchni Smacznego Przyleciałam się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.09.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Z tą szybą to już raz przerabialiśmy. Wiedział, że pierwsze rozpalenie po lecie groźne może być dla szyby, ona się inaczej rozpręża niż żeliwo wkładu i nie wolno fest palić i na sicher zamykać drzwiczek. Oczywiście, tak własnie zrobił. @#$%$^&*()(&^%%$#@! My też tak robimy W życiu bym nie wpadła, że po lecie trzeba inaczej Ba, pierwsze palenie po kupieniu wkładu było na full! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No to pojechaliście po bandzie! I co, nic się szybie nie działo? U nas ciągle problem jest. Może z tymi drzwiczkami wkładu cos nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Z tą szybą to już raz przerabialiśmy. Wiedział, że pierwsze rozpalenie po lecie groźne może być dla szyby, ona się inaczej rozpręża niż żeliwo wkładu i nie wolno fest palić i na sicher zamykać drzwiczek. Oczywiście, tak własnie zrobił. @#$%$^&*()(&^%%$#@! My też tak robimy W życiu bym nie wpadła, że po lecie trzeba inaczej Ba, pierwsze palenie po kupieniu wkładu było na full! My palimy tak jak Agduś - zawsze na full - czy to lato czy zima. Z szybą nic się nie dzieje a palimy tak już 5 sezon. Depsiu, przyznam szczerze, że pierwszy raz słyszę taką teorię. Nawet nasz spec od kominka nic takiego nam nie zalecał. Może z ta pękająca szyba to jakaś wada fabryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 to że masz takiego menża, to wcale nie znaczy że pęknięta szyba to jego wina, odezwała się we mnie solidarność jąder skąd znasz takie teorie kto Ci naopowiadał takich bzdur, jak jest do dupy żeliwo które chyba nie było odpuszczone to pracuje, a jak pracuje to szyba jest słabsza od żeliwa, to taka uwaga na marginesie ja na Twoim miejscu robiłbym awanturę a może się uda zareklamować, walcz a nie wyżywaj się na chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 No, z tym reklamowaniem to chyba trudno byłoby. Mamy ten wkład już 7 lub 8 lat, pękła w nim druga szyba. Francuski, dośc drogi był jak na tamte czasy. Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no widzisz a Ony chce Ci ją skleić a Ty się wyżywasz, jestem zdegustowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.09.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gosia, rysuj, rysuj, bo Ona tutaj będzie Ci złą prasę robić, ja Ci mówię... no to"zadanie wykonane" szefowo dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.09.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 No, z tym reklamowaniem to chyba trudno byłoby. Mamy ten wkład już 7 lub 8 lat, pękła w nim druga szyba. Francuski, dośc drogi był jak na tamte czasy. Cholera. może z kominkami jest tak jak z autami nie kupuje się tych na F PS. napisał właściciel Forda drugi PS. pstrąg był OK, tylko ubranko się przypaliło do alufolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A już myślałam, że czegoś nie wiem...Znaczy kominek felerny i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 może z kominkami jest tak jak z autami nie kupuje się tych na F PS. napisał właściciel Forda o rany... no to ja mam dopiero przechlapane... mój jest na 2xF... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.09.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 ja nie mam na F ale francuza a nawet dwa ale szyby nie pękają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ło matko, niezła scenka do komedii obyczajowej Uważajcie co mówicie o tych na F bo Depsi wątek zdejmą, jak to już się raz zdarzyło A w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 dobry Depesiu, Jurek mówi, żeby nie dokręcać na ful tej szyby do dzrzwiczek i sprawdzić czy nie ma jakiegoś odstającego minimalnie kawałka żeliwa w tym miejscu co pęka szyba - delikatnie zeszlifować w razie co acha i dobrze byłoby wymienić uszczelki na nowe (między szybą a dzrzwiczkami) ja tam nie wiem o so chodzi ale kazali pisać to pisze uf ale sie nagadałam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hej z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.09.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dobry Depesiu, Jurek mówi, żeby nie dokręcać na ful tej szyby do dzrzwiczek i sprawdzić czy nie ma jakiegoś odstającego minimalnie kawałka żeliwa w tym miejscu co pęka szyba - delikatnie zeszlifować w razie co acha i dobrze byłoby wymienić uszczelki na nowe (między szybą a dzrzwiczkami) ja tam nie wiem o so chodzi ale kazali pisać to pisze uf ale sie nagadałam buziaki dobrze gada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.09.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dobry Depesiu, rodzinka Cię tak absorbuje, czy znów problemy z netem? ja to gaduła tylko w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 dzień dobry u nas mgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Cześć dziewczyny a Gospodyni gdzie Gosia a u mnie to odwrotnie z tym gadaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Gosia a u mnie to odwrotnie z tym gadaniem cześć Maguś wiem, wiem buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts