magi 30.09.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no...., może nie zabrakło, ale było mało za późno nas wysłała na te grzyby ciemno się zrobiło, byłym wcześniej ale mi asfalt zwinęli ale se sram w papiury hm...grzybków BYŁO mało!!!! ale asfaltu to nam nie zwineli Jurek miał "dobrego GPSa dobry pewnie Ciebie bardziej lubią a nie dżipies dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.09.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 no pewnie, nalatują tutaj na nas stronami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dzień dobry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Wow, Nefercia, aleś się setnie przywitała! Głowa mnie trzeci dzień boli, ale to chyba przez te głupoty, co w niej siedzą. Grzybki jeszcze dzisiaj zrobiłam w słoiczkach na ostro i rozczyniłam chlebek, rośnie koło kominka. Jakoś tak różnych rzeczy sporo ostatnio robię. Nawet ozdobną poszwę na taką wielką poduchę dzisiaj uszyłam. Jutro chyba znowu coś namodzę przy maszynie do szycia. Może pokrowce na nowe mebelki w dużym pokoju... Królik, ja Ciebie już w ogóle nie love, bo Ty mnie zaniedbujesz. Nie dzwonisz, maili nie piszesz i nowin nie opowiadasz. Jamles - czytałam o sukcesach sportowych Jamlesika juniora - proszę w moim imieniu serdecznie pogratulować i w ogóle wyrazy podziwu i uznania. Gosia - dziękuję za wsparcie, wreszcie się okazało, że to Dochtór po polach jeździ samowtór, a nie Sołtys asfalt zwija. Maluszku, dlaczego ja nie widziałam zdjęć Twoich piesków? Matko, jaka ja się gadatliwa zrobiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A ja się chciałam zapytać jak Twoje dziecko w nowej szkole za gramanicom sobie radzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Kurde, i szyć umie :) No nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Kurde, i szyć umie :) No nie ... A czego Ona nie umie... Chyba łatwiej byłoby wymienić Depsia, co to za nowe meble, melduj!!!!! P.S. Ja Królika już też nie love, On mnie nie love juz od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 01.10.2008 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Gosia - dziękuję za wsparcie, wreszcie się okazało, że to Dochtór po polach jeździ samowtór, a nie Sołtys asfalt zwija. Dochtór a Jurek to usiłuje przestać palić cóś Mu zrobił? będzie mnie z chałupy wywalał za nie palenie obiecałam Mu na imieniny WIATRAK Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień dobry Depesia to ja może Ci co podrzuce do szycia? Zawsze sie coś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nooo! Ja mam firanki i zasłonki do uszycia. Kilka kompletów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Eeee tam, szyć umie. Poduszki jakieś i zasłonki, więcej to nic. Gosia - powiedz Jurkowi, że wierzę w Niego, a już ten WIATRAK na imieniny powinien Go naprawdę poważnie zmotywować! Trzymam kciuki, żeby Mu się udało!!! Brazunia, Ty mnie tak nie wychwalaj, bo to Ty więcej potrafisz. Jeździsz konno, projektujesz wnętrza i w ogóle. Nefercia, ja to pikuś - Ty praktycznie sama chałupę zbudowałaś. BB - dziękuję, jest bardzo dobrze, Młody jest tam na uczelni od 2 tygodni i już jest zakochany! Dziewczę mieszka w pokoju obok i z Chin pochodzi! Jesoo, znowu gadam jak najęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jaka skromna, no też coś Dzien dobry Mam słoneczko No to Młody ma zachwostkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Depesiu to fajnie, że jemu tam fajnie .........i gadaj sobie kobieto, gadaj, bo gadanie dobrze robi................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Gadaj, gadaj - to zdrowo! Właśnie dzisiaj ściągnęłam koleżankę na kawę, bo MUSIAŁAM sobie pogadać. Od razu mi lepiej! Stanowczo wcześniej powinnam była sobie chociaż jedna corkę urodzić, to bym miała z kim pogadać po babsku... No to Młody ma zachwostkę... Czemu zachwostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jamles - czytałam o sukcesach sportowych Jamlesika juniora - proszę w moim imieniu serdecznie pogratulować i w ogóle wyrazy podziwu i uznania. ja też gratuluję Maluszku, dlaczego ja nie widziałam zdjęć Twoich piesków? a to jakieś straszliwe niedopatrzenie to jest link do mojego albumu - jest tam kilka fotek moich wszystkich zwierzów http://s236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/ Matko, jaka ja się gadatliwa zrobiłam... i tak trzymaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 uśmiechnięty Misiek jest po prostu the best a Sułek to tak jak Nefcia Depesi te błękitne oczy dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts