Agduś 03.10.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja jestem. Dobry dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Kurczę, jestem, tylko mój net jak zwykle cuda wyprawia. Odpowiedzi mi wysłać nie chce. U nas już jesień. Grzybki w drugim rzucie wychodzą, prawdziwków z zielonkami na śniadanko pojadłam. Trza słoiczków dorobić jeszcze, ostatnio goście 2 skrzynki słoiczków wykupili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 U nas już jesień. Grzybki w drugim rzucie wychodzą, prawdziwków z zielonkami na śniadanko pojadłam. Trza słoiczków dorobić jeszcze, ostatnio goście 2 skrzynki słoiczków wykupili! u mnie to nawet pierwszego rzutu nie było w poniedziałek 15 maślaków tylko słoiczki chyba odstąpię komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ja to nawet wiem, kto by z radosnym piskiem przyjął je co do jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 , prawdziwków z zielonkami na śniadanko pojadłam. co to są te zielonki? Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 .... prawdziwków z zielonkami na śniadanko pojadłam. Naprawdę zaczynam Ciebie nie lubić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 A ja właśnie zapełniłam trzy słoiki suszonymi własnoręcznie grzybkami Doberek Płaszczyk extra cena też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Pod puszczą mieszkamy, a nie mamy kiedy na grzybki wyskoczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Agduś moja spostrzegawczość jest wprost wybitna ... zauważyłam właśnie Twój cudowny podpis Jasna cholera, znowu mi te veluxy latają, mam włączone blokady!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Niedawno znalazłam swój notesik, w którym niegdyś zapisywałam co trafniejsze zdania. Dużo tego... Pewnie będę zmieniała podpis od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 , prawdziwków z zielonkami na śniadanko pojadłam. co to są te zielonki? Dobry wieczór To takie grzyby późnej jesieni - normalnie to je się zbiera w listopadzie, są bardzo smaczne. O takie: http://www.nahuby.sk/sk/images/fotosutaz/2006/jiri_polcak2006_52139.jpg Tylko w naturze mają bardziej zielony kolor, taki jasny, kanarkowy zielony od spodu, a brązowo-zielone kapelusiki. Chyba jesień też prędzej w tym roku pójdzie - tak już od wiosny, wszystko 2 tygodnie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Gąski? już? zima idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Bb - gratuluję, super osiągnięcia masz. Na Wigilię będą jak znalazł. Znalazła? Braza, a włączyłaś opcję Wyświetlaj w tle? No słowo honoru Wam daję, nic w ogóle mi nie lata! Agduś, to rzeczywiście bardzo ładny podpis. Uszyłaś firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aaaaa u mnie też to są gąski Nie znałam ich innego określenia ale teraz juz wiem Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 dobry wieczór a u nas przed bramą rosną maslaki mało ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Gąski? już? zima idzie? Ło matko, Miruś, wszelki duch Pana Boga chwali!!! W moje niskie progi zajrzałeś! Tak się cieszę! Wygląda na to, że jednak idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 raport z lasu coś koło 10 prawdziwków, 7 zajączoków i 3 maśloki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dobry maślok nie jest zły :) Dobry wieczór i zaraz dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dobry maślok nie jest zły :) Dobry wieczór i zaraz dobranoc z krauzki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dzień dobry. Pojedyncze u mnie też się trafiają ale to grzybowe żniwa nie są, co to to nie Jak myślicie, jak zaleję owoce aronii wódkąi dosypię troche cukru to mi się nalewka zrobi? Mam caly krzak aronii i nie wiem co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts