bobowa budowniczowa 04.10.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 I ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 04.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 cxzesc baby!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dobry wieczór!Czy można?Można? No to się pochwalę, że firanki uszyłam. I nie tylko to dzisiaj zdziałałam.A teraz sobie siedzę z kawką i mogę spokojnie forumować. I nikt mnie nie wyzwie od nałogów! Dziecka śpią (chyba, bo cicho w pokojach), małż imprezuje we Wrocku, to ja sobie poimprezuję na forumie! A co? Też mi się coś od życia należy! No ni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Jo tak sobie myśla, co jeszcze trochu i byda cołki po ślunsku godać! Handzlik onegdaj mie ucził, co gelender i hasiok jest. Mom recht? a wiesz jak to było jak Masztalski zanloz na hasioku manekin i godo do Ecika, pacz Ecik, tako blank dobro dupa wyciepli na hasiok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Jo tak sobie myśla, co jeszcze trochu i byda cołki po ślunsku godać! Handzlik onegdaj mie ucził, co gelender i hasiok jest. Mom recht? a wiesz jak to było jak Masztalski zanloz na hasioku manekin i godo do Ecika, pacz Ecik, tako blank dobro pupa wyciepli na hasiok To pewnikiem nie była już dobra pupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Nefercia, Mirek - żadne mi tam takie epitety, moi goście tutaj to jeden w jednego bardzo dobrze wychowani ludzie. Agduś - gratuluję ukończenia firankowej misji! Też wczoraj sobie poszyłam - Karo dostał nowy materacyk do budki, obszyłam mu nową tkaniną, teraz elegancja - Francja. Dochtór - no obśmiałam się jak norka, słowo daję! Aha - dzień dobry, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jako że jestem dobrze wychowana to mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A ja tuż za tobą wchodzę - dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No właśnie...czułam się jakoś dziwnie .... prześladowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Plecy Cię swędziały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Plecy Cię swędziały? Nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.10.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 witam wszystkich, dzień dobry w słoneczny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Niby niedziela, powinnam się byczyć, a ja ze słoiczkami walczę. Zielone pomidory w czerwonym winie. Ciekawe, co to wyjdzie, w tym roku pierwszy raz to robię, przepis to mój własny wymysł. Chyba Stary pluł będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Zielone pomidory w czerwonym winie. ..... Chyba Stary pluł będzie. Pomidorami to może tak, ale winem.... Oj Ty pracusiu!!!! Miałabyś co robić u mnie, gdy przychodzi czas zbiorów na dzadka działeczce!!!! Nie ma komu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2008 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jaki tam ze mnie pracuś - po prostu mus był, przed wyjazdem trza zrobić, nie chcą poczekać. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 a te wino to czerwone pewnie, ale słodkie czy wytrawne i co z tego ma być dobre pomidory czy wino a tak w ogóle to dzień dobry i za chwilę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 i co z tego ma być dobre pomidory czy wino To się dopiero okaże. Pofatygujesz się, to spróbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 i co z tego ma być dobre pomidory czy wino To się dopiero okaże. Pofatygujesz się, to spróbujesz. ale co z moimi zielonymi pomidorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts