Nefer 06.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nefer mnie tez się coś zacina jak wchodzę w Depesiowy wątek chyba, że tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Plecy Cię swędziały? Nawet bardzo Sprawdź, czy sucz nie ma życia wewnętrznego w futrze. Może Cię cóś oblazło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 i co z tego ma być dobre pomidory czy wino To się dopiero okaże. Pofatygujesz się, to spróbujesz. ale co z moimi zielonymi pomidorami Chcesz przepis? Chyba wrzucałam coś na wątku z przetworami. Jak nie - daj znać, coś zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Plecy Cię swędziały? Nawet bardzo Sprawdź, czy sucz nie ma życia wewnętrznego w futrze. Może Cię cóś oblazło? To życie wewnętrzne w futrze jest na etapie wynalezienia koła Żartuję, pcheł nie widziałam, kleszcze też ją omijają szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Wypuściłabyś ją w nasze chaszcze, to byś zobaczyła kleszcze... Nic na te cholery nie działa - kropelki za ciężkie pieniądze pomagają na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Nefer mnie tez się coś zacina jak wchodzę w Depesiowy wątek chyba, że tak miało być Zaraz zacina. Jakoś Wam powoli idzie. Mnie się nie zacina. Jak święto konia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 przywitac sie przyszłąm Depesiu spokojnej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Depsia, baw się dobrze na koszt PKP Jakie święto konia Dlaczego ja nic nie wiem, znowu nic nie wiem!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 i co z tego ma być dobre pomidory czy wino To się dopiero okaże. Pofatygujesz się, to spróbujesz. ale co z moimi zielonymi pomidorami ja je chcę miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Depeesiu, a cóż Ty na drugiej stronie robisz???!!! Trza to szybciutko naprawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.10.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 i co z tego ma być dobre pomidory czy wino To się dopiero okaże. Pofatygujesz się, to spróbujesz. ale co z moimi zielonymi pomidorami ja je chcę do wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.10.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Depsia, baw się dobrze na koszt PKP Jakie święto konia Dlaczego ja nic nie wiem, znowu nic nie wiem!!!!!!!! Brazunia na "Święto Konia w Płużnicy" to zapraszamy w sierpniu co roku organizują no a tak w ogóle i w szczególe, że Ciebie jeszcze tu nie było????? witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Gospodyni wyjechana to puściutkooooo ale może gdzieś przeczyta to siem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Też przylazłam, a co!!! Coś mi się o uszy obiło z tym Świętem Konia ... gdzieś dzwonili, ale ja nie wiem gdzie... W sierpniu, powiadasz .... Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Depesia znowu się szkoli dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Haaaa, Wy myślicie, że ja Was nie widzę, a ja widzę! Bo tutaj mam łącze Wi-Fi! Lepsze 100 razy od mojego @#$%^&^**( Orange! No i właśnie Synek raczył ściągnąć Skype'a i wreszcie rozmawiamy za darmo. Bardzo jesteśmy oboje szczęsliwi z tego powodu. Nie wiadomo, co bardziej nas uszczęśliwia - to, że rozmawiamy, czy to, że za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.10.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Jedno małe wifi i tyle szczęścia I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts