DPS 27.09.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja, to się chyba dziewczyny do Was na grzyby wybiorę szperacza w spiżarkach włączę, a co... Tylko powiedz kiedy... Będę gotowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.09.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 A my pod samą puszczą mieszkamy i nie mamy czasu na grzyby iść. Wstyd normalnie!Wczoraj posłałam dziecię na spacer z psuczką. Długo nie wracała, co mnie zdziwiło, bo zazwyczaj "odwala" to szybko, znacznie szybciej niż by suczka chciała. Już się nawet zaczęłam martwić, czy aby młoda nie stoi obserwując kopulację, bo sunia się powabna zrobiła (na szczęście okoliczni absztyfikanci - sztuk dwie - bez drabinki nie mają się do czego zabierać). W końcu dziecię wróciło niosąc tryumfalnie reklamówkę grzybów z całkiem pokaźnym prawdziwkiem na wierzchu. Okazało się, ze zebrała to w maleńkim lasku niedaleko domu! Oj, chyba w ten weekend jakoś odciągnę Andrzeja od hebelka itp. zabawek i pójdziemy na grzybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Agduś wstyd i hańba!!! Pod nosem masz i nic!!! To tak jak z tą ... babą w windzie Właśnie leje jak z cebra, a grzybów w okolicach jak na lekarstwo. Na straganach widzę, i owszem, nawet ogromniaste ilości, tylko gdzie ci ludzie je zbierają Mój Tata trzeci raz po lesie łazi i niewiele z tego ma. Szkoda, bo jak On ma mało grzybów to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.09.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ja, to się chyba dziewczyny do Was na grzyby wybiorę szperacza w spiżarkach włączę, a co... Tylko powiedz kiedy... Będę gotowa... Kobieta Twej klasy zawsze jest gotowa a słoiki wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jea - Dziękuję za komplement. A słoiki czekają na takich Gości jak Ty. Agduś - musicie koniecznie naprawić to zaniedbanie, chociaż mnie wygląda, że jeszcze chwilka i grzybki się skończą. Musicie szybko nadrabiać te braki. Braza - wychodzi, że do mnie musicie na te grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Kobieta Twej klasy zawsze jest gotowa a słoiki wystarczą ale masz Zajac bajerke W zyciu nie jadlam grzybkow z grilka. Fajnie Pokaz co nowego w stodole Chyba , ze cos przeoczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Kochana, nic nie przeoczyłaś, tylko w stodole jest aż do wiosny Przerwa Technologiczna. Inwestorzy okopali się na z góry upatrzonych pozycjach - aż nazbiera się trochę kasy... Na razie jest tam zrobiona w miarę jadalnia (bez płytek podłogowych) i kuchnia (bez tych mebli co ja chcę, a Mąż nie ma kasy). Ale wszystko funkcjonuje doskonale, właśnie wczoraj żegnali się z nami goście (chociaż wyjeżdżają w sobotę ), był płacz, mowa o samopoczuciu i pudełko z ptasim mleczkiem jako wyrazem zadowolenia. Mam nadzieję, że następni też będą się tak dobrze czuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.09.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wlasnie doczytalam , ze Frosch sie sam do ciebie depeesiu wybiera czy ja o czyms powinnam wiedziec ? jak chcesz puszcze go samego , ale wtedy lepiej Pawla z walkiem ( i traktorem od tego walka ) wyslij do mnie , zeby B. nie byl zbytnio rozkojarzony nie wiem natomiast co myslec o innych paniach zaproszonych na grzybobranie przed monisia frosch ucieka (monia , no chyba , ze wybierzecie sie jednym autem ) ale rrmisia ? no nie wiem czy nie zbladzi z nim w tym lesie potem bede rozwieszac plakaty : ktokolwiek widzial , ktokolwiek wie jea , a moze wpadniesz po drodze do mnie ? moze cos upichce ? nie , zebym o depeesie zazdrosna byla no cos ty depeesia wklej no nam tu kawalek twojego lasu , tak bardzo mi sie podobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 To kto pisał, że Frosch przyjedzie? Ty czy Frosch? Troszku się pogubiłam byłam... Może Rrmisia mnie jakoś doprowadzi jako przewodnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ja, to się chyba dziewczyny do Was na grzyby wybiorę szperacza w spiżarkach włączę, a co... Tylko powiedz kiedy... Będę gotowa... Kobieta Twej klasy zawsze jest gotowa a słoiki wystarczą A Ty myślałeś, że coś jeszcze dostaniesz poza słoikami? Specjalna półeczka będzie na Ciebie czekała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.09.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ja, to się chyba dziewczyny do Was na grzyby wybiorę szperacza w spiżarkach włączę, a co... Tylko powiedz kiedy... Będę gotowa... Kobieta Twej klasy zawsze jest gotowa a słoiki wystarczą A Ty myślałeś, że coś jeszcze dostaniesz poza słoikami? Specjalna półeczka będzie na Ciebie czekała! teraz wiem po co ci ten moj przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Czekajcie, bo ja to się już pogubiłam!! To kto do kogo jedzie?? Frosh do Jea , Depeesia do Froshki czy zupełnie na odwrót No, tutaj też się niezła impreza szykuje Jak Futrzaczek wpadnie do spiżarki, to koniec świata Depeesiu upchaj gdzieś w ciemnym kącie parę słoiczków z tymi grzybkami, bardzo proszę. Możet Jea nie wywącha i ja się załapię na te pyszności A na parapetówę jak znalazł! U mnie po stronie "przychód" w zakresie grzybów widnieje wielkie zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2007 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ja, to się chyba dziewczyny do Was na grzyby wybiorę szperacza w spiżarkach włączę, a co... Tylko powiedz kiedy... Będę gotowa... Kobieta Twej klasy zawsze jest gotowa a słoiki wystarczą A Ty myślałeś, że coś jeszcze dostaniesz poza słoikami? Specjalna półeczka będzie na Ciebie czekała! teraz wiem po co ci ten moj przepis Jaki przepis? Ten, co to go trzeci tydzień wysyłasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 29.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Jak sie załatwia taki drogowskaz w Zarządzie Dróg ?? http://images27.fotosik.pl/91/99916f118d31fa99med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ło matko! A co za cholera mnie domek przeniosła?! Czyżby już taki był słynny? Jest kilka o takiej nazwie, ale nasz... a, co będę gadać... Zdjęcie przednie, dziękuję, Sąsiad! Chyba muszę pomyśleć o zrobieniu takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Domeczku to może Ty już bliżej mnie jesteś a my nic o tym nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Tak się właśnie zastanawiam... Może bliżej będę miała na tę parapetówkę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 ale rrmisia ? no nie wiem czy nie zbladzi z nim w tym lesie i co? Masz juz wizje w temacie co oni tam robili w tym sosnowym lesie ? he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Poczekaj, aż ten Frosch przyjedzie. Wtedy się dopiero okaże, co się będzie działo w sosnowym lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.10.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Doczekalismy sie w koncu wpisu w tym dzienniku DpsiuPieknie masz. Kolory jesieni sa takie dobre dla wspomnien i takie soczyste , czerowne liscie bluszcza echh Cudnie tak wyjsc do takiego ogrodu i pospacerowac. Ciesze sie , ze masz tak pieknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts