19501719500414 11.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 kicek, no.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 11.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 halo Depesiu śpisz? fotorelacje wklejaj doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Też się witam po wspaniałym spacerku!!! Piękne słoneczko, spokojne morze i czerwono-pomarańczowo-brązowo-zielony park!!!! Miodzio!!!! Depsia, na PW jeszcze raz linka prześlę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.10.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dzień doberek! Dopierutkom wróciła do domu z Krakowa! Wczoraj późnym popołudniem tam dojechałam, dzisiaj od rana z usług PKP korzystałam... Piękny dzień dzisiaj mamy. Mojny mówi, że grzybki się pokazują, prawdziwków coraz więcej. Brazunia - poszło na PW. Mhk - zdjątka z Pienin som. Gosia - teraz to nie tak szybko już ze zdjęciami, wróciłam, niestety, na moje nędzne łącze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Piękny dzień dzisiaj mamy. Mojny mówi, że grzybki się pokazują, prawdziwków coraz więcej. u mnie zajączoki som , prawoków mało i chroboki w nich som kibelek poszoł do teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Jamles, a co Ci kibelek zrobił .... Depsia, odczytałam, szkoda. Cieszę się, że wróciłaś do normalnego życia. Dość tych bezeceństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Jamles, a co Ci kibelek zrobił .... mnie nic, ale zawsze łyżka dziegćcu, czy jakoś tak albo muchomorek może się dostać do takiego kibelka dlo teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Jamles, a co Ci kibelek zrobił .... mnie nic, ale zawsze łyżka dziegćcu, czy jakoś tak albo muchomorek może się dostać do takiego kibelka dlo teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2008 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Tukej chroboków w prawokach ni mo. A kibelek teściowej musowo się przyda. Dzień dobry! Wstawać, śpiochy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Depsia, Ty się nie pocieszaj, chroboki to zawsze kajś wlezą szczególnie w takie śliczniutkie i błyszczące prowoki, Ty dobrze sprawdź... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2008 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 I tak one mają gorzej - w końcu to ja je mogę zjeść, nie na odwrót, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 a tak sobie zajechalam i pozdrawiam Piekne widoki tam powyzej a u nas swiezynki male twarde podgrzybki sie pokazaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Sezon na grzyby rozpoczęty. U nas wysyp podgrzybków. Zrobiłam dzisiaj 6 słoiczków w occie. Uwielbiam zbierać grzyby. Jednak moi nie jedzą innych jak tylko w zalewie z octu. Ja przeciwnie, lubię sosy, farsze i inne dania z grzybów. Przecież nie wszystkie znalezione grzyby nadają sie na marynowanie. Zostaje znaczna część na obgotowanie i sosiki. No i nie mam z tym co zorbić. Sama tego nie zjem wiec obgotowuje i mrożę. Chyba zaczne obdzielać rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 12.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dobry wieczór.. Jak wy mnie W lesie byłem. 1 (słownie: jednego) podgrzybka znalazłem. Ze 2 cm miał.. Nawet z chrobokami nie ma. Sucho jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 U mnie mokro i są grzyby Serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Zosiu - fajnie, że zajechałaś, ja to bardzo się cieszę! I Jagunię i Andzię poproszę wygłaskać od Cioci DPS. Miruś - u nas też dużo... Jak to u Was sucho? Kurczę, jak coś to Ci przyślę grzybki suszone, cobyś trochę miał, ino gwiźnij... Mayland - a nie suszysz? To bardzo praktyczny sposób. Nasza Nefer dzisiaj została potraktowana spryskiwaczem, bo chciała na sofie się wyspać. Wywołało to prawdziwe i wielkie oburzenie u rzeczonej. Zrejterowała błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Depesiu nie używam wogóle suszonych grzybów Bigosu nie gotuję a w farszu wyczują grzyby więc ich nie dodaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Sezon na grzyby rozpoczęty. U nas wysyp podgrzybków. Zrobiłam dzisiaj 6 słoiczków w occie. Uwielbiam zbierać grzyby. Jednak moi nie jedzą innych jak tylko w zalewie z octu. Ja przeciwnie, lubię sosy, farsze i inne dania z grzybów. Przecież nie wszystkie znalezione grzyby nadają sie na marynowanie. Zostaje znaczna część na obgotowanie i sosiki. No i nie mam z tym co zorbić. Sama tego nie zjem wiec obgotowuje i mrożę. Chyba zaczne obdzielać rodzinę To ja mogę podać adres Maylandziu, grzyby zjadamy pod każdą postacią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 U mnie mokro i są grzyby Serio, serio podgrzybki som prawdziwki mają lokatorów kanie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Nasza Nefer dzisiaj została potraktowana spryskiwaczem, bo chciała na sofie się wyspać. Wywołało to prawdziwe i wielkie oburzenie u rzeczonej. Zrejterowała błyskawicznie. uśmiałam się jak dziecko bo sobie wyobraziłam jak Neferkę spryskujesz i dopiero po chwili sobie przypomniałam, że to o kotę chodzi U nas za to obrodziło w piękne, czerwone muchomorki Pod moimi brzózkami tak z 15 sztuk ich sobie rośnie - pięknie to wygląda miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts