an-bud 14.10.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień doberek mój najmłodszy od jakiegoś czasu jest na etapie "Lolo tego nie lubiiiii" no i nic nie chce jeść podstępem trza brać i karmić coby z głodu nie .. daj dziecku spokój eeee, podstępem nie znaczy na siłę dostaje to co jeszcze lubi wagę i wzrost ma ok więc nie martwię się tak, żeby po nocach nie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Popieram Agduś! Dobry wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzień dobry! Słonko świeci, ciepło jest - wygląda na to, że będziemy mieli piękny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 U mnie mgła, coś kręcisz Depsia Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiesz, że słaby wzrok mam, z daleka nie zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 bry czy prawdą jest, że jak się pokazały opieńki to już koniec prawdziwków i podgrzybków PS. chleb z musztardą jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 15.10.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja jadłam chleb z masłem i solą, czasem jeszcze grubo posypany kminkiem. Z cukrem nie jadałam (błe!) okropnosc kminek - az mnie ciarki przeszly A Madzia to juz w ogóle! Ostatnio coraz mniej rzeczy lubi. Kurcze czy wszstkie Madzie tak maja - moja Madzia tez prawie nic nie je - zastanawiam sie czym ona zyje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A ja Madia na drugie mam i prawie wszystkożerna jestem... I potem mi przybywa w obwodzie i ponadnormatywny przekrój poprzeczny mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 bry czy prawdą jest, że jak się pokazały opieńki to już koniec prawdziwków i podgrzybków PS. chleb z musztardą jest OK Byłam dzis na grzybach. Faktycznie, jest mniej. Tylko pół kosza przyniosłam do domu. ALe opieńki juz są! Trzeba bedzie udać się w opieńkowe miejsca jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.10.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A ja dzisiaj jechałam do Łodzi i po drodze pełno grzybów to może tylko u Was nie ma d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wróciłam. Uściski przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja to nawet nie wiem teraz czy są grzyby. Kazałam Staremu przestać chodzić, bo za dużo grzybów już mamy. Nie mam już weny na suszenie i słoiczkowanie grzybków. No więc nie wiem... Faktem jest, że ilość grzybów w lesie maleje i nieuchronnie na zimę idzie - opieńki rosną, zielonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Hej, zaspałaś Gospodyni Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Hej, zaspałaś Gospodyni Dzień dobry pewnie grzyby broni przed Starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Hej, zaspałaś Gospodyni Dzień dobry pewnie grzyby broni przed Starym Stary pewnikiem znowu po grzyby lazł a Depsia włąsną pierwsią las zasłoniła .... ciekawe, jaki będzie efekt tych potyczek Lecę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Hej, zaspałaś Gospodyni Dzień dobry pewnie grzyby broni przed Starym Stary pewnikiem znowu po grzyby lazł a Depsia włąsną pierwsią las zasłoniła .... ciekawe, jaki będzie efekt tych potyczek Lecę!!! mam nadzieję, że Amazonek nie przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Nie przybędzie ... o Depsię jestem dziwnie spokojna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzień dobry! Ha, Stary, jakby chciał, to ani by się nie przyznał, że do lasu leci, tylko potem by postawił pełny kosz na stole i uciekł. Roboty dużo, czasu mało, to i zeszło mi jakoś. Mały spleen mnie dopadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Weż Ty tego spleena potraktuj odpowiednio ... nie wiem, może spritem z czerwoną Finlandią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No i OCZYWIŚCIE poszedł do lasu i naniósł znowu grzybów. Nasmażyłam prawdziwków na kolację, z ziołami i czosnkiem. W sumie dobre były, fajnie, że przyniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts