mayland 18.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzień dobry. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 depeesia juz w domku jestesmy troche poudajemy dzisiaj , ze pracujemy i szykujemy sie wiesz gdzie .... ale bedzie fajnie !!!! corka dojechala sama - cala i zdrowa - normalnie dumna jestem obiad dziecko ugotowalo i czekalo na nas buziaki dla wszystkich Dobrze, że zajechaliście cało, bo się martwiłam o tę nocną podróż trochę. Kochana, możesz być z dziecka dumna bardzo, bardzo!!! Mój Młodszy jakoś nijak nie chce nam obiadów gotować. A że jedziecie tam, gdzie jedziecie - super, na pewno będziecie się doskonale bawić - poklaszczcie i pośpiewajcie trochę i za mnie. Dochtór - przyszła przesyłka. Musiałeś pisać U SOŁTYSA? Listonosz się z nas śmiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja jeszcze w kwestii robotności, którą Brazunia poddała w wątpliwość. Rano przygotowałam pokój dla dzisiejszych gości. Potem upiekłam 3 duże bochny chleba. Zrobiłam pranie i wysuszyłam je, i poskładałam. Ugotowałam jedzonko dla Karusia. Pokroiłam wielką michę rzodkiewek w plasterki i zrobiłam 32 słoiki rzodkiewek w curry. Zagrabiłam hałdy liści wokół domku dla gości i spaliłam je. Zaglądałam na fm. Mojny znów grzybów przyniósł. Przebrałam i oczyściłam. Więcej nie dałam rady. Dobrze, że Babcia obiadek zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dobra, dobra ... kajam się Ranyyyy, czy Twój dzień ma więcej godzin niż mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja jeszcze w kwestii robotności, którą Brazunia poddała w wątpliwość. Rano przygotowałam pokój dla dzisiejszych gości. Potem upiekłam 3 duże bochny chleba. Zrobiłam pranie i wysuszyłam je, i poskładałam. Ugotowałam jedzonko dla Karusia. Pokroiłam wielką michę rzodkiewek w plasterki i zrobiłam 32 słoiki rzodkiewek w curry. Zagrabiłam hałdy liści wokół domku dla gości i spaliłam je. Zaglądałam na fm. Mojny znów grzybów przyniósł. Przebrałam i oczyściłam. Więcej nie dałam rady. Dobrze, że Babcia obiadek zrobiła. No co ta Braza wygaduje... aż wstyd się przyznać do tego co ja dziś zrobiłem, bo jest tego o wiele mniej, a było to tak: skończyłem kleić kafle na podłodze w kotlowni posprzątałem w kotłowni pojechałem do sklepu po nowy wąż do podłączenia wody do pralki podłączyłem tą pralkę, skosiłem trawę pomogłem dokończyć grabienie lisci dokończyłem malowanie płotu no i ma fm zajrzałem. normalnie pełny relaks sobotni pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Jaaasooooo....z kim ja się zadaję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Jaaasooooo....z kim ja się zadaję .... to ja juz nic wam nie napisze bo ja dzis uzywam tego co Brazunia ma na dole w stopce normalnie wstyd a co tam raz sie zyje, dzieci nakarmione i szczęśliwe bo rodzice cały dzień z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2008 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Oooo, Maksiu, jak miło, że sobotni relaks to także wizyta u mnie! I Ania!!! Ho, ho, no to ja dzisiaj mogę lampkę wina odświętnego wypić z tej okazji! Brazunia - no dobra, wiem, żartowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ullercia, to zależy, jak tego używałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.10.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dochtór - przyszła przesyłka. Musiałeś pisać U SOŁTYSA? Listonosz się z nas śmiał. A TO NIE PRAWDA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to ja w takim razie napiszę do Ciebie U DYREKTORA KOTŁOWNI. Dzień dobry wszystkim - mam nadzieję, że będzie ładny dzień dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.10.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No to ja w takim razie napiszę do Ciebie U DYREKTORA KOTŁOWNI. Dzień dobry wszystkim - mam nadzieję, że będzie ładny dzień dzisiaj. Też mam taką nadzieję Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dochtór - przyszła przesyłka. Musiałeś pisać U SOŁTYSA? Listonosz się z nas śmiał. A TO NIE PRAWDA? dzień dobry ach te rzodkiewki w curry ... echhhh pyszne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Przyszłam się przywitać, co też niniejszym czynię http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_12354_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Dziękuję, Magusia, że chwalisz. Wiem, że z grzeczności, ale zawsze to przyjemnie. Dzień dobry. Brazunia, fajny kapelusz masz. Marjuszek - no i zimno i pochmurno się zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 a u nas świeci słońce i jest dość ciepło buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 z grzeczności to ja mogę do Ciebie przyjechać jak będę na wyspę się wybierać Te rzodkiewki to sama zeżarłam za jednym posiedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 magi wychodzi na to że zrobiłem błąd nie wzięliśmy rzodkiewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 z grzeczności to ja mogę do Ciebie przyjechać jak będę na wyspę się wybierać Te rzodkiewki to sama zeżarłam za jednym posiedzeniem No ja myślę, że Wy przyjedziecie - i wcale nie z grzeczności, tylko dlatego, że u mnie fajnie jest! A za pochwały rzodkiewek dziękuję, miło bardzo. Dochtór, nic straconego. Ino gwiźnij, adres przecie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dyć wjym ale na kobiety siem nie gwiżdże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts