braza 20.10.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Przylazłam http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień doberek. Brazunia, dzięki za miły poczatek dnia. Dochtór, a od kiedy Ty taki dobrze wychowany? Jak w kiecce latać po ogrodzie, to było komu, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.10.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzień dobry.. miłego dnia i tygodniapozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dla Ciebie wszystko Dochtór kieckę chyba sobie nową sprawił ... tak coś u mnie mewy skrzeczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ja tam kiecki nie widziałam dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Magi, czy Ty chcesz powiedzieć, że moje mewy łżą Depsia, skończ z ta pracą, bo Ci garb wyrośnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ło matko, chyba w złą godzinę powiedziałaś, Brazunia... Tak mi dzisiaj strzykło w krzyżu, że teraz każda zmiana pozycji jest torturą, a pójście do pracy było naprawdę traumatycznym przeżyciem. W plecach tak mnie łupie, że oczy na wierzch mi wyłażą z bólu. A tak chciałam jutro liście pod dębem zgrabic i spalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ło matko, chyba w złą godzinę powiedziałaś, Brazunia... Tak mi dzisiaj strzykło w krzyżu, że teraz każda zmiana pozycji jest torturą, a pójście do pracy było naprawdę traumatycznym przeżyciem. W plecach tak mnie łupie, że oczy na wierzch mi wyłażą z bólu. A tak chciałam jutro liście pod dębem zgrabic i spalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 20.10.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ja tam kiecki nie widziałam my też nie Depesiu, Jurek ma problemy z kregosłupem i jak Go coś skręca to kładzie się na podłodze a czasem to "wiesza się" i coś tam wskakuje na miejsce zdrówka kochana i dobrej, spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Depsia, tylko nie bierz dosłownie tego wieszania!!!!!!!! Masz się zawiesić nie powiesić A tak poważnie, to strasznie mi przykro... właściwie to czuję się winna Eeeee ... bo ja też tym dziobem kłapię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 20.10.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 no dobra, dobra "zawiesza siem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Depsia, tylko nie bierz dosłownie tego wieszania!!!!!!!! Masz się zawiesić nie powiesić A tak poważnie, to strasznie mi przykro... właściwie to czuję się winna Eeeee ... bo ja też tym dziobem kłapię .... Brazunia, jak rany, Ty to zawsze coś takie wynajdziesz, żeby na siebie wziąć. Przecież doskonale wiesz, że Twoje żarciki nic do tego nie mają, a ja też żartowałam sobie z tą złą godziną, a że głupio - no głupio, bo jak człowieka tak rąbie ból, że zapomina jak się nazywa, to zaczyna głupio gadać... Ty się nie czuj, ja Cię proszę. Gosieńka, też o tym myślałam, ale tak sama, bez zaleceń dochtora to siem bojem trochę... Mam nadzieję, że jak trochę zwolnię (nawet bardzo, cholera, a dziś u nas taka pogoda do roboty ma być... ) to jakoś powoli wejdzie na swoje miejsce to, co wylazło. Aha dzień doberek wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Okey, przestałam się czuć Dzieńdoberek Jak krzyże???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Kręgosłup bez większych zmian, ale jest odrobinę lepiej, krzywiąc się, ale mogę cos tam robic. Zobaczcie, jak Karo dzisiaj czekał na Pańcia pod bramą, jak ten w pole pojechał. http://images48.fotosik.pl/22/af01a2324d7f0b6b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Depsia, on jest po prostu śliczny!!!!! Nie rób za wiele, to do niedzieli będzie jak nowy (kręgosłup, nie psiak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Mowilam Froschowi , ze slysze nowy szczek u Ciebie oskarzyl mnie, ze swiruje cmok, cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 To chyba z tego zmęczenia drogą tak gadał. No przecie, że Karuś Was jeszcze nie zna! Jakoś zabunkrował się, jak byliście. Buziaki, kochana!!!! Brazunia - dziękuję w imieniu Karusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.10.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Niedobry Pańcio tak psa zostawiać Pozdrowienia dla Sołtysa i piątka dla Karusia śliczny chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Sołtys grzybki na kolację własnie usmażył. I dziękuje pięknie za pozdrowienia. Karo chyba niepotrzebnie Was usłyszał, jak go chwalicie. Wziął sobie do głowy, uwierzył, że amant z niego i znowu dzisiaj wieczorem Sołtys po wsi go szukał, bo znalazł sobie nową sunię koleżankę. Karo, nie Sołtys. Jutro zaś do pracy trzeba iść. Kiedy ja nie będę musiała do pracy latać? No nic, pokręcę się jeszcze chwilkę i lecę. Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 On wcale nie jest za chudy!!!!!! (Karuś, nie Sołtys ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts