an-bud 21.10.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 DEEEPEEESIAAAA!!!! dlaczemu do lekarza jakiego nie pódziesz??? a "zawieszanie na rencach" to Ci nie zaszkodzi chyba? może jednak lekarz? Jurkowi lekarz zalecił nooo Karusiowi to chyba tylko ptasiego mleka brak po miesiącu nie widać już tej "bidy" i buziaki dla Karusia i Sołtysa witanko nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 An-budkowa, może zamiast wrzeszczeć po nocach dałabyś te wymiary łazienki, co Dzień dobry jako druga mówię, wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2008 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ło matko i córko, czego Wy po nocach się tłuczecie? Gosia, coś Ty piła, że tak wrzeszczysz? Dzień dobry i miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry Zdrówka życzę! Karo świetnie teraz wyglada! Jak mu się sierść błyszczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzień doberek Karuś ślicznie wygląda Depsia - wiecej fotek zwierzów dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 nic nie piłam wrzeszcze bo o siebie nie dbasz kręgosłup to poważna sprawa jest dzień doberek wszytstkim Depesiu, ja Cię proszę pięknie idź do jakiego lekarza miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Jakie tłuczecie My ważne sprawy załatwiamy, tylko An-Budkowa jeszcze nie wie jakie ważne Ale fakt: buziaka rozdarła, aż mnie na chwilę ze snu otrząsnęło Dzieńdoberek Pochmurno dzisiaj u mnie to mogę z czystym sumieniem w domu posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 22.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 eeeee tam Depesiu przeciez wiesz, że ja na trzeźwo siem dre buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.10.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Depesia - piekne te zdjecia!!!!!!!!! A jablka jak malowane - no normarnie mam na nie ochote !!!!!!! pyszne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.10.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dobry wieczór. Gosieńka kochana, kręgosłup już się sam naprawił, więc co ja będę dochtorów kłopotać. Babcia dzisiaj pojechała na badania ze skierowaniem od specjalisty się zarejestrować - na PRZYSZŁY ROK JĄ ZAPISALI NA BADANIA!!! Ten kraj to jakies koszmarne miejsce jest, sp....ć stąd trzeba i to jak najszybciej, bo jak człowiek stary będzie to jeszcze tylko brak, żeby na drzewo kazali włazić, potrząsali i kto się nie utrzyma to do zjedzenia. Kolcia, Ty jako jedyna zauważyłaś nowy wpis w dzienniku. Miło mi bardzo, że zdjęcia się podobają. Dziękuję! No to dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Koszmarne wizje rozsiewać Depsia, ale jak będziesz wiała, to daj znać!! Razem z Tobą chwycę "tego bociana" za nogi No, to dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.10.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No ja goopia ci....a, o czym innym miałam napisać i zawróciłaś mi we łbie tymi wizjami Ty Sołtysowi prawicę ode mnie uściśnij za to cudo, które stworzył !!!!!! Śliczny ten kominek, a i krzesło wypatrzyłam zaczepiste. I w ogóle to kolorki narzut są takie, jakie Brazunia kocha najbardziej!!!!!! Miodzio!!!! Szacuneczek Depsia!!!! A na widok jabłek to się zaśliniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 23.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Mam cos dla was kobietki!!!!!! trzymaj sie tych zalecen ! Sprobuj ! 1.wejdz na ta strone: http://www.tatuagemdaboa.com.br/ 2.podaj swoje imie w pierwszym okienku 3.podaj swoje nazwisko w drugim okienku (opusc inne pola) 4.Kliknij na 'Vizualizar' i zobacz co sie stanie... nie pytaj mnie jak to sie robi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No właśnie te krzesła są dwa i do tego sofka taka sama 2-osobowa, tylko, że na zdjęciu jest pod narzutą praktycznie cała schowana. No nie ma co, przyjechać powinnas i osobiście pomacać i obwąchać. Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jaki kominek? Jakie krzesło? Jakie narzuty??? Ja tylko jesień widzę. Piękną - owszem, ale gdzie reszta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jaki kominek? Jakie krzesło? Jakie narzuty??? Ja tylko jesień widzę. Piękną - owszem, ale gdzie reszta??? no właśnie przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 również chciałbym powitać i miłego dnia życzyćpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jaki kominek? Jakie krzesło? Jakie narzuty??? Ja tylko jesień widzę. Piękną - owszem, ale gdzie reszta??? no właśnie przywitać się przyszłam Mogę najwyżej na maila przesłać, bo to z domu zdjęcia są, nie z agro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 również chciałbym powitać i miłego dnia życzyć pozdrawiam m.cześć maksiu i wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.10.2008 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No właśnie. Cześć Maksiu i Kasiu, i wszyscy. U nas od rana piekny dzień, ale roboty mnóstwo, bo szatkujemy i kisimy kapustę w beczce. Fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts