bobowa budowniczowa 23.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Cieszę się, że kręgosłup się naprawił i duuuuużżżżżoooooo zdrówka życzę Miłego kiszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ... miast ptaszka motylka świeżutkiego na dzień doberek http://www.chefpaul.net/Florida/motyljesiennyS.jpg ... se tu normalnie paopatrzcie jak się kapuchę na zimę robi http://www.chefpaul.net/images/DpSblog.jpg pozdróweczka smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Wlazłam tam, gdzie zasugerował nasz Wielki Chef i ... zalałam się śliną Chefie, co ja Ci takiego złego zrobiłam.... Boszszeee ... jak ja bym zeżarła (bo nie tylko zjadła) takiej własnej kapuchy!!!! Witanko popoudniowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Kurna, i wydał mnie... Kabel jeden... Brazunia, Ty to po prostu zajechać możesz, to dostaniesz tej kapuchy skolko ugodno. Dzień doberek w słoneczny dzień po mroźnej nocy. Rano wszędzie biało od mrozu było. Na zimę się ma czy coś. Robótki i hafty trza naszykowac na długie wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Zaśliniłam się, bom pies na kapustę kiszoną. Kiedy pojawia się pierwsza, najczęściej jesteśmy wtedy na wakacjach, kupuję kilogram i natychmiast żeńska część naszej rodziny przystępuje do konsumpcji. Prosto z worka. Mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ... se normalnie Brazka sama koło pióra robisz Kto ma tak daleko do Anetki jak ja, to sobie musi na ten przykład (kapuściany) jakoś poradzić http://www.chefpaul.net/food/kapustaK02.jpg ... kiszenie kapuchy w wersji "mini" (z małymi suszonymi diabełkami chilito) buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ooooo, Pawełku, jak mi miło, że mimo woli spowodowałam tę chlubną działalność! Piękny garnek kamienny masz, widzę, to kapucha będzie doskonała - poza drobnym faktem, że ostra, a więc zupełnie nie dla mnie. Ale ja wiem, że Ty lubisz na ostro. Brazunia, nie narzekaj, tylko se zrób albo przyjedź. Agduś - jakbym jechała, to bym Ci zabrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Kurczę, do mnie to już prawie nikt nie zagląda. Dzień dobry - jeśli ktoś przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja Ci zaraz dam "prawie nikt nie zagląda" A ja to rybka A Agduś to rybka Nie wspomnę już o Wielkim Chefie .... A propos, Chefie, dlaczego sobie robię koło tego pióra Ja talentu nie mam!!!!!! Jedyny talent, jaki mi się objawia to w jedzeniu kiszonej kapusty!!!!! A kiedyś, dawno temu próbowałam, jak bony dyny!!!!! Ja to lubię taką świeżo ukiszoną... mniam!!!! A w ogóle do dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Depsia, powiedz mi, czy Ty naprawdę nie masz problemów z Operą???? Bo ja mam i to spore!!! Po pierwsze, nie mogę się z niej zalogować na konto bankowe; po drugie posta ze zwykłym dzień dobry wysyła juz 3 minutę i wysłać nie może. To tylko u mnie tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Kurczę, do mnie to już prawie nikt nie zagląda. Dzień dobry - jeśli ktoś przyjdzie... dobry dzień wszystkim Depesia no nie czepiaj się od rana zakupy, sprzątanie, śniadanie i inne... sobota, ludzie cały tydzień odsypiają a ty ciągle o nieludzkich porach wstajesz uwieeelbiam kapuche a TWÓJ CHLEBEK poezja, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 aaaaa i wlazłam coby pochwalić się nową łazienką od BRAZULI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 to lepiej ją zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Dochtór, gdzieżbym ja się czepiała. Tak tylko sobie gadam. Gosia, gdzie ta łazienka, hę? Brazunia, napisałam Ci na Skype. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Dochtorku zapraszam wszystkich na oglądanie dzieła Brazuli do naszego wewątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Kto ma tak daleko do Anetki jak ja, to sobie musi na ten przykład (kapuściany) jakoś poradzić http://www.chefpaul.net/food/kapustaK02.jpg ... kiszenie kapuchy w wersji "mini" (z małymi suszonymi diabełkami chilito) buziaczki Chefie, cieszę się, że z mojego powodu wziąłeś się za kiszonko! Galanty garniec masz, umiejętności najwyższej próby, więc kapucha na pewno wyjdzie superowa. Tylko po cholerę Ci te papryczki? No dobra, wiem, że na ostro lubisz... Nie wiadomo czy tylko jedzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 No i mówiom, że przychodzom. A ja drugi wieczór tutaj sama kwitnę. Ech, Wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.10.2008 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry i miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Przywitać się przyszłam Depsia, tam ma być tylko umywalka i wc, bez prysznica, dobrze pamiętam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts