Piątka 27.10.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Depesiu, to i ja zamieszkam chyba w Twoim komendzieniku.. tak mi sie tu podoba.. a zwlaszcza Twoja troska o gości.. co do hangaru z kurnika to mam pomysł.. kibelek na grzędę to i więcej podłogi się zyska a na dokładke może by tak drzwi szklane/ nieprzejrzyste z zewnątrz co pozwolą myślom trochę polatać, gdy ciało uwiązane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.10.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dpesiu wpadłam tylko buziaczki przesłać i podziękować za przepisy na zimę Wczoraj popełniłam rzodkiewki w curry . Już są pyszne a co dopiero jak się przegryzą . Będę miała czym Gości zaskakiwać A jak już u Ciebie jestem to i brazunię chętnie uściskam Zdolniacha z Ciebie niesamowita Aż żałuję że mam już domek urządzony Trzymcie się Dziewczynki I chłopcy odwiedzający te gościnne progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dpesiu wpadłam tylko buziaczki przesłać i podziękować za przepisy na zimę Wczoraj popełniłam rzodkiewki w curry . Już są pyszne a co dopiero jak się przegryzą . Będę miała czym Gości zaskakiwać A jak już u Ciebie jestem to i brazunię chętnie uściskam Zdolniacha z Ciebie niesamowita Aż żałuję że mam już domek urządzony Trzymcie się Dziewczynki I chłopcy odwiedzający te gościnne progi no to się trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.10.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Maxi, uściski i dla Ciebie Szkoda tylko, że tak rzadko zaglądasz Dziękuję za pochwały, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Brazunia - pięknie!!!! Dziękuję Ci bardzo, kochana, co tam, że pół Polski, jak mnie się podoba!!! Teraz jestem szczęśliwa kobieta (na jakiś czas, aż nie zauważę, że to tylko wirtualny WC ). Maxi - wszelki duch, jak cudnie, że zajrzałaś i do mnie! Bardzo się cieszę, że popełniłaś jakieś moje przepisy i że smakuje - o to chodziło!!! Zaglądaj, kochana, częściej, brakuje tutaj Ciebie. Piąteczka - witaj w moich skromnych progach, cieszę się, że jesteś i zapraszam! Jamles - a czego Ty się trzymasz? Bo mnie jakoś lewa noga zesztywniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 28.10.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Przyszlam sie przywitac bo dawno nie zagladalam - buziaki i usciski !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Przyjemna ta łazienka wyszła Paseczki poziome ją troche "powiększyły" Ciemna podłoga chyba tez bardziej się sprawdzi w uzytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wpadlam na chwilke , bo wiesz....jak zwykle jestem przelotem widział kto latające żaby tak nazywaja sie ....latawice depeesia nie otrzymalam odpowiedzi na moje arcywazne pytanie mam sie obrazic czy cus ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jamles - a czego Ty się trzymasz? Bo mnie jakoś lewa noga zesztywniała... teraz myszy, a za chwilę koszyka( właściwie kibelka)..... lecę do lasu może jeszcze nie przymroziło grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wpadlam na chwilke , bo wiesz....jak zwykle jestem przelotem widział kto latające żaby tak nazywaja sie ....latawice depeesia nie otrzymalam odpowiedzi na moje arcywazne pytanie mam sie obrazic czy cus ... o ten kibelek pytałaś ...... za stodołą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wpadlam na chwilke , bo wiesz....jak zwykle jestem przelotem widział kto latające żaby tak nazywaja sie ....latawice depeesia nie otrzymalam odpowiedzi na moje arcywazne pytanie mam sie obrazic czy cus ... o ten kibelek pytałaś ...... za stodołą jest ekskluzywny jak na toi-toja nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jamles, puść tę moją nogę i przestań głupoty gadać! Kibelek nie za stodołą, tylko w stodole, przy jadalni, co ją znacie. Pozazdrościłam Brazie i też se jakiś programik do projektów wrzuciłam do komputra. To nie taki fajny jak jej Pro100, ale coś tam malutkiego, co pozwoli parę rzeczy sobie wyobrazić może... Frosia, a Ty w D jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Mayland - prawda, że dobrze wymyśliłam? I Kolcia zajrzała - buziaki i dla Ciebie, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jamles, puść tę moją nogę i przestań głupoty gadać! raporcik z lasu ....... pół kibelka nie fajne już są podgrzybki, stare same, opieniek też nie spotkałem jeden prawok się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.10.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Frosia, a Ty w D jesteś? od wczoraj w P pomysl z kibelkiem super mozna so bie do woli moczopednych ziolek parzyc , albo krzynke piwa przywiezc ............ nie czaic sie potem za stodola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Hejka, ta wersja z Inverno jest świetna Będzie cudnie Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Cześć i czołem!!!! Album o jesieni popełniłam ... a właściwie prawie popełniłam ... Pół dnia się mordowałam, a niech nauczycielka spróbuje nie docenić mojego zaangażowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Depsia, a niech tam, skoro wszyscy mówią, że dobrze z tym Inverno to niech Ci będzie na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Jamles, puść tę moją nogę i przestań głupoty gadać! raporcik z lasu ....... pół kibelka nie fajne już są podgrzybki, stare same, opieniek też nie spotkałem jeden prawok się znalazł U nas żółciaków teraz dużo. Nie wiem, jak to gdzie indziej się nazywa, mówią bagniaki, pocieszki... Takie podobne do podgrzybka, ale nóżka i kapelusz żółte, a poduszka pod spodem taka ciemna, brązowa. Bardzo je lubię, smaczne bardzo są. Wczoraj na kolację były. Prawdziwki to też w jakichś śladowych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Depsia, a niech tam, skoro wszyscy mówią, że dobrze z tym Inverno to niech Ci będzie na zdrowie Wiedziałam, że to fajnie będzie. Jeszcze raz Ci, Koleżanko Droga, DZIĘKUJĘ BARDZO!!! I Skype, kurna, włącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts