braza 29.10.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Depsia, melduję, że nagrane, teraz tylko do poczty jakoś muszę dojść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 To SĄ maślaki pstre. No nie moja wina, że tak się nazywają, chociaż tych normalnych śliskich maślaków nie przypominają wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Witam wszystkich. Suillus variegatus (Swartz:Fr.), syn. Boletus variegatus. Maślak pstry. Pociecha, pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No, toście mnie zdziwili tymi maślakami. A u mnie w atlasie to one zupełnie inny kształt kapelusza mają na obrazku i zupełnie inny kolor na zdjęciu. Czyżby ktoś wcisnął mi atlas, który nic niewart? Czasem zdarzają się takie, choć wydawałoby się, że z porządnej serii. Ale cóż - komu jak komu, ale Wam wierzę, a już Mirkowi to bezapelacyjnie. Jak on mówi, że maślak - to maslak i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.10.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Po ugotowaniu szare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 O! Witaj, anetina, choć nie jestem pewna, czy własnie do mnie chciałaś trafić. do ciebie, do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.10.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No, toście mnie zdziwili tymi maślakami. A u mnie w atlasie to one zupełnie inny kształt kapelusza mają na obrazku i zupełnie inny kolor na zdjęciu. Czyżby ktoś wcisnął mi atlas, który nic niewart? Czasem zdarzają się takie, choć wydawałoby się, że z porządnej serii. Ale cóż - komu jak komu, ale Wam wierzę, a już Mirkowi to bezapelacyjnie. Jak on mówi, że maślak - to maslak i koniec. ostatnio był nawet reportaż, że w niektórych atlasach podają, że dany grzyb jadalny, a natomiast w innym atlasie, że ten sam grzyb ... trujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 bry wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Po ugotowaniu szare? Prawdę powiedziawszy, nie wiem. Zawsze smażę, rzucając na patelnię surowe. Po usmażeniu to wszystkie grzyby oprócz prawdziwków są ciemne. Czasem nóżki aż pomarańczowe mają, zwłaszcza bliżej kapelusza. Surowe, oczywiście. Anetina - cieszę się więc, że zawitałaś i zapraszam, żebyś została na dłużej i zaglądała częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Depesiu a co Ty robisz tak późno na FM? rano kto pobudkę zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Depesiu a co Ty robisz tak późno na FM? rano kto pobudkę zrobi? na którą zamawiasz a te grzyby to .....bagienioki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dzieciątko mi cisnienie podniosło, i tak nie zasnę tak łatwo. Jamles, tyż prowda, bagniaki tez na nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 na którą zamawiasz Jamlesiku ja w domku to mam taki mały 3,5 letni budzik, który co rano ok 7-8 woła: "mama ( czasem tata) Lolo cie mieko" Depesiu, złość Twojej piekności zaszkodzi i jak będziesz u Brazy latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 na którą zamawiasz Jamlesiku ja w domku to mam taki mały 3,5 letni budzik, który co rano ok 7-8 woła: "mama ( czasem tata) Lolo cie mieko" Depesiu, złość Twojej piekności zaszkodzi i jak będziesz u Brazy latać? o siódmej to prawie południe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Depsia, Twoje dzieciątko też Moje właśnie zrobiło dokładnie to samo ze mną, może Oni jacyś spowinowaceni som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 29.10.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 o siódmej to prawie południe jest Jamlesik no ja bardzo Cię proszę jakie południe siódma to nocka jeszcze daaaawno temu (już prawie zapomniałam jak to było ) wstawałam ok 6 do pracusi ale nigdy rannym ptaszkiem nie byłam, ja to raczej z "nocnych Marków" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Noooo, to tak jak ja!!! Też wolę w nocy psiedzieć, gorzej rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.10.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Noooo, to tak jak ja!!! Też wolę w nocy psiedzieć, gorzej rano rano to ja sobie poleżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.10.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ty nie bądz taki mundry Ja też mogę sobie poleżeć ... jak już córcia do szkoły wybiegnie ze śpiewem na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2008 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 świta już dzień dobry ranna zmiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts