anetina 30.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 witam i dziękuję za takie miłe przywitanie mój budzik wstaje o 6 ja wstaję trochę wcześniej - na 7 jadę do pracy, młodego po drodze odstawiam do przedszkola miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No tak! A ja się zastanawiałam, kto mnie dzisiaj tak wcześnie obudził w tym mokrym świecie - deszcz leje jak z cebra! A to Jamles wrzeszczy z rana! Brazunia, nie wiem, czy spowinowaceni, ale podjęliśmy wczoraj stanowcze kroki wychowawcze wobec młodszej latorośli. Szkoda mi Go nawet trochę, ale ordnung muss sein. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 deszcz leje jak z cebra! jak leje skoro słońce świeci ale wieje jakiś halny czy coś podobnego, a ja muszę papę przybić na szopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 u mnie też słoneczko pięknie świeci ale wiatr jest duży i niebo zachmurzone mąż jest na działce, coś tam ma w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Depsia, ja już kiedyś mówiłam, że Ci swoją młodą podeślę.... "Gdy poranne wstają zorze ...." dzień doberek Leje jak cholera i do tego wieje - komplet mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 30.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 witam słonecznie choć u nas mgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ale jak to tak że leje ?u mnie słońce super jesienne...resztki liściów pomarańczowieją i drgają na wietrzyku jesiennym...a wy tu o jakichś mgłach, deszczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 u mnie też za oknem piękna jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 30.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 noo już myślałam, że mam jakieś zwidy czy cuś... że tylko ja za oknem jesień widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 u mnie jest ślicznie słońce mocno bije liście kolorowe mienią się na drzewach i na ziemi tyle że widze, że wiatr jest mocnawy ale to nic widok za oknem jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.10.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dobre popołudnie!Pojechałam dzisiaj załatwić cóś do Wieliczki, wracając mało się nie ugotowałam! 20 gradusów pokazywał termometr na północnym oknie. Po południu zaczęło jednak wiać coś pachnącego halnym, więc pewnikiem niedługo deszcz nam przywieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja już gdzieś kiedyś napisałam, że my to lepsze jesteśmy od TVN Meteo!!!! U mnie przestało padać, ale piździiiiiii ....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Lać przestało, ale pada nadal. Chyba zacznę pracować nad przygotowaniem Karusia do roli młodego wilka u Brazy. W końcu to odpowiedzialna funkcja jest. A i nad swoim nosem popracować muszę, charakteryzacji na razie brak, więc trzeba jakos samemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 dzień dobry U mnie to się dopiero działo albo słońce albo deszcz na końcu burza i grad i akurat kiedy największy padał grad to my se do sklepu jechaliśmy ale dudniło w markecie aż Julka zaczęła się bać i cały czas się mnie pytała czy nic nam się nie stanie a ja jak to ja co jej mogłam odpowiedzieć a co to Braza reżyserką się zamierza zajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 magi, znowu drugi a Karuś to siem nie nadaje, za mikry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dochtór, co Ty gadasz, Karuś za młodego wilczka robić będzie!!!!!!! Depsia, Ty już go szykuj, ja Ci mówię. Nad nosem zdążysz popracować!!! Magi, idź do mnie poczytać (od 181 str. chyba) od wpisu Mokki, to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.10.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 widocznie słabego ducha jestem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dochtór, no ja po prostu już nie wiem, co z Tobą robić. A Karuś będzie doskonały, niech no tylko go podszykuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 a co to Braza reżyserką się zamierza zajmować to już mnie wykopała ze stołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Zapotrzebowanie u siebie złożyłam na dworki a teraz łażę i to zapotrzebowanie powtarzam: dworków mi szykujacieIII Toż gdzieś tę imprezę integracyjną zrobić trza, no nie???Depsia, tam u Ciebie w województwie to jest ich nawet trochę.... A jak sobie popatrzę na ten pałać austriacki .... ło jasssoooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts