Piątka 03.11.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dzień dobry pyszności.. a my do spaghetti (jako bazę) dusimy selera naciowego z czosnkiem + suszone pomidory i potem sos .. dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Rozwiń ten temat... Lubię czosnek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 To ja się pochwalę... Dzisiaj dzwoniła pani z bydgoskiego wydawnictwa, robią książkę (kilkanaście rozdziałów ) o kulinarnych cudeńkach lubuskiego. I mój koncentrat grzybowy tam trafił! W środę ze samiutkiej Bydgoszczy ma przyjechać fotograf z wydawnictwa zdjęcia koncentratu robić. Wew grudniu książka ma wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Gratulacje!Zamawiam egzemplarz z autografem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 i ja i ja !!! dzien dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nooooo Koleżankooooooo Wcale się nie dziwię, Twój koncentrat to super wynalazek, wiem co mówię Gratuluję!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.11.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ... Czy taki przepis na indyka to można wykorzystać do kurczaka? Jakoś nie do końca lubię indycze mięsko, coś mi w nim nie pasi. ... jasne, że można ... nawet do strusia można ... (kaczkę i gęś nie, ... trochę inne smaki) Dobra, przyznam się, bo nie mogę wytrzymać: ciekawość mnie zżera, komu też Chefie tak przypieprzasz ... ... kiedyś jeden dureń tak mnie rozeźlił, że kopychą wielką w niego rzuciłem (dobrze, że nie garem ) ... już myślałem, że mnie z knajpy wyrzucą, bo pacjent poleciał do właściciela restauracji na skargę (nie dość, że dureń to do tego skarżypyta) ... jego wyrzucili ... a tak pozatem to czasami wiąchy lecą ... choć łapka często aż swędzi Spróbuj ugotować trzy różne obiady, które smakowałyby wszystkim moim dziewczynkom! Dwudaniowe! ... eeeee ... aaa w czym problem ? nic tylko o żarciu i żarciu, ... ... a jakże by inaczej ... wczoraj se gołąbki popełniłem Andrzejowe spaghetti to danie prawie jednogarnkowe. ... ... bardzo dobry i smaczny sposób, na danie z makaronu (przedstawione w tym poście) ... ... o kulinarnych cudeńkach lubuskiego. I mój koncentrat grzybowy tam trafił! ... Wew grudniu książka ma wyjść. ... Zamawiam egzemplarz z autografem! ... również jeden egzemplarz poproszę (koncentratu) ... książka może być jako załącznik ... moja również pewnie w grudniu wyjdzie (książka) ... ale wątpię czy tego roku (w takim "tępie" pisana pozdróweczka smakowite i cieplutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Chefie, jak rany, toś Ty krewki jest A skoro takiś krewki, to weź się skoncentruj i napisz tę książkę w końcu.... A jak już ją wydadzą, ją kupię i wyślę do autora po autograf!!! A co!!!!! Depsia, ja to chyba nie muszę się upominać o ten koncentrat ... no książkę ... no nie?? Taż na sobie i rodzinie tego specjału wypróbowałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Spróbuj ugotować trzy różne obiady, które smakowałyby wszystkim moim dziewczynkom! Dwudaniowe! ... eeeee ... aaa w czym problem ? Zadanie jest niewykonalne, bo Madzia z zup jada wyłącznie ogórkową (ostatecznie rosół lub krupnik, którego nie tkną jej siostry). Małgo i Wera jeszcze zjedzą pomidorową i serową. Weronika nie lubi ziemniaków gotowanych, a Madzia pieczonych. Makaron lubią wszystkie. Pierogi niby też, ale dwie jadają tylko owocowe, a jedna wyłącznie ruskie (ma to po mnie!). Ryżu nie ruszy żadna... I tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Spróbuj ugotować trzy różne obiady, które smakowałyby wszystkim moim dziewczynkom! Dwudaniowe! ... eeeee ... aaa w czym problem ? Zadanie jest niewykonalne, bo Madzia z zup jada wyłącznie ogórkową (ostatecznie rosół lub krupnik, którego nie tkną jej siostry). Małgo i Wera jeszcze zjedzą pomidorową i serową. Weronika nie lubi ziemniaków gotowanych, a Madzia pieczonych. Makaron lubią wszystkie. Pierogi niby też, ale dwie jadają tylko owocowe, a jedna wyłącznie ruskie (ma to po mnie!). Ryżu nie ruszy żadna... I tak dalej... moja babcia by powiedziała .... wojny trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 No tak, babcine poglądy mają jakiś ukryty sens ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Spróbuj ugotować trzy różne obiady, które smakowałyby wszystkim moim dziewczynkom! Dwudaniowe! ... eeeee ... aaa w czym problem ? Zadanie jest niewykonalne, bo Madzia z zup jada wyłącznie ogórkową (ostatecznie rosół lub krupnik, którego nie tkną jej siostry). Małgo i Wera jeszcze zjedzą pomidorową i serową. Weronika nie lubi ziemniaków gotowanych, a Madzia pieczonych. Makaron lubią wszystkie. Pierogi niby też, ale dwie jadają tylko owocowe, a jedna wyłącznie ruskie (ma to po mnie!). Ryżu nie ruszy żadna... I tak dalej... moja babcia by powiedziała .... wojny trzeba ... hmmm ... miast wojny może tak: ... może grzybową (jest teraz sezon) albo cebulową albo cebulową jest ser (nikomu jeszcze nie zaszkodziła) a na drugie koniecznie zrób im naleśniki z owocami i z serem zapiekane w piekarniku i polane kremówką ... będziesz miała drugie razem z deserem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Chefie, jak rany, toś Ty krewki jest A skoro takiś krewki, to weź się skoncentruj i napisz tę książkę w końcu.... A jak już ją wydadzą, ją kupię i wyślę do autora po autograf!!! A co!!!!! ... ... piszę już ponad dwa lata ... część przepadła razem ze zdjęciami 2007 (razem z dyskiem w starym notebook'u) ... później miałem przerwę (dość długą), od jakiegoś czasu znowu coś stukam ... ale powoli, vena mnie opuściła ... no i czasu ni ma za wiela pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Co tam mój jeden malutki przepisik. Sama nie wiem, czy choc jeden egzemplarz dostanę. Ale Ty, Chefie - musisz obowiązkowie mi jeden egzemplarz Twojej ksionszki z autografem wysłać, bo inaczej będę się czuła baaaardzo skrzywdzona i porzucona. He, dzisiaj w TV u nas gadali, że tera kucharze to baaardzo na topie som i w ogóle, Mistrzu do nich mówić cza, no i szaconek mieć. Kuchnia Felek, wiedziałam, z kim się zawczasu zaprzyjaźnić... Tera jenszy przepisik na stronce takiej sławy wisi... Chwała wieksza z tego niż z czego innego. Do mnie już od dawna to bez kija nie dostąpi. Wszystko przez Pawełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 depsia, ty masz zanjomości ja cię kręce aż mi zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.11.2008 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ... Ale Ty, Chefie - musisz obowiązkowie mi jeden egzemplarz Twojej ksionszki z autografem wysłać, bo inaczej będę się czuła baaaardzo skrzywdzona i porzucona. ... ... ... pierwsze 100 będzie z autografem ... więcej pewnie nie sprzedam ... ... He, dzisiaj w TV u nas gadali, że tera kucharze to baaardzo na topie som i w ogóle, Mistrzu do nich mówić cza, no i szaconek mieć. ... ... a jakże by inaczej ... spróbuj tylko kucharza wkurzyć ... nie wiesz co na Twoim talerzu wyląduje buziaczki smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ... pierwsze 100 będzie z autografem ... więcej pewnie nie sprzedam Ale gadasz. Sławom hamerykańskim gotujesz, a tutaj tak gadasz. Ja siem zaklepujem na tę książkę, bo potem to bankowo się nie dopcham. Proszę się skoncentrować, zasiąść do komputra i pisać. I pamiętać o archiwizacji danych!!!! ... spróbuj tylko kucharza wkurzyć ... nie wiesz co na Twoim talerzu wyląduje No. Z tym to prawda. Zaraz bym pewnie zafasowała jakieś danko nafaszerowane jalapeno. Padłabym na serce. I potem to już bym odpaliła tę mietłę od Ciebie i zgadnij, do kogo straszyć poleciała! http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/n040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Kasia, no kurczę, jest czego zazdraszczać, nie zaprzeczam. Bardzo jestem dumna z tej przyjaźni. A w ogóle - dzień doberek wszystkim, bo pewnie ledwie mnie widać zza tej mgły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Agduś kurcze, przechlapane masz z tym jedzeniem Moja jada wszystko z wyjątkiem grzybów i bigosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Witanko z rana Ta zupka cebulowa .... rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.