mayland 05.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Faktycznie te koty pasują do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wypraszam sobie - nad nikim się nie pastwię. Drobny szantażyk - nie ma słodkiego bez zdrowego!A tak poza tym, to ostatnio mam wrażenie, że to nade mną się pastwią.A w ogóle to dzień dobry i do widzenia - wklejam odcinek i spadam, bo przez to pisanie jestem z korektą do tyłu i muszę podgonić!Jakby co, to książki kucharskiej jeszcze nie sprawdzałam. Zaczęłam od wypracowań moich uczniów, potem były prace magisterska i doktorska z prawa karnego, w międzyczasie jakaś licencjacka o handlu czy czymś takim (pamiętam, że o VAT na zabawki tam chodziło). Próbkę tego, co teraz sprawdzam już Wam pokazywalam, ale mogę wkleić jeszcze jedną - dla ciekawych: "— Olimp ziemski przez nawalne niesłusznych impostur obłoki otoczony gęstemi planet zawisnych chmurami, wolnym być chcący od zaćmienia górnolotnemi niebieskiego Jowisza strzałami korroboruiąc się, przy oyczystey domów starożytnych strzale opponuiący się zeloso teyże strzały impetu per justitiam z firmamentem górnego Sionu łączy się w którym broniący tym zaszczytem leges praw pospolitych, JWżny Jmci Pan Jan Sapieha hrabia na Kodniu, Czarnobylu, Dorohostaiach, Murawicach, Kopyłach, Kupinie y Sapieżynie, Kawaler w Polskim Królestwie orła białego, Kasztelan Trocki, Starosta Brzeski itd. Marszałek trybunału Sądów głównych W. X. Lit. in vim ornamentu iaśnieiących gwiazd, przy iasno pałaiących tegoż ziemskiego nieba luminarzach, dla niewygasłey pamięci saeculo praesenti przezemnie niżey wyrażonego temi rytmami polskiemi condecoloratur anno 1729. folio, 3 arkusze.Na odwr. str. tyt. herb Strzała (Sapiehów).— Przelot oyczystego w imieniu Radziwiłłów orła przez ziemski litewskiego horyzontu Olimp księciu Mich. Radziwiłłowi etc. rytmami wyrażony. S. 1. 1728. folio, str. nlb. 14 prócz karty tytułowej z herbom odwrotnie." Fajne nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Agduś to jest piękne!z czego ten fragment? ja się intersesuję genealogią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Gwoździkowa mi przesłał na Księżyc takie oto zdjęcie http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/kot/IMG_0306.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To kawałek bibliografii Estreichera. A koty cudniaste są!!!Ja chcę takiego kota! I trzykolorową kotkę!I rudzielca jak z okładki Dewe'ya!Tylko, że mnie małż z chałupy razem z tymi cudami na Wenus by ekspediował (Księżyc za blisko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja też chcę..jak sie wybuduję..taakiego kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.11.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dzień dobry Zdjęcie wyluzowanego Filipka rewelka a Nefcia to taka lejdi buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Ranyyyyy, Filip wsiąkł na amen No cudniaste są, pasują do siebie jak dwie połówki - nieważne czego!!!! I dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Prawie wszyscy chcą fajnego kotecka. No to proszę bardzo: http://images24.fotosik.pl/292/89d69e0884599833.jpg http://images25.fotosik.pl/291/ba00f651632e5bdd.jpg Brat Nefer, młodziutki kotecek. Jest najwiekszy z nich, tchórzliwy (nawet do pieszczot i miziania nie przyzwyczaił się jeszcze tak całkiem) i bardzo ładny. Powierzę w dobre ręce - bez kitu!!! Ktos chętny? Kwestie spotkania i transportu omówimy potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Za wcześnie Depsiu, jak już ten dworek kupię, to nawet trzy kotecki wezmę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 05.11.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 naprawdę mi szkoda, ja dopiero jak się pobuduję i pprzeprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Już bym po niego jechała, ale taki tchórzliwy to by się chyba nie czuł najlepiej wśród naszej trzódki...Ale cudniasty jest! Nie obraź się, ale mnie się nawet od Neferci bardziej podoba, bo taki inny zupełnie dzięki temu białemu pyszczkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Agduś, ale on tylko w stosunku do ludzi rezerwę ma, poza tym myśle, że po prostu trzeba go przyzwyczaić. Ja nie mam tak czasu latać za nim i miziać, ale jestem pewna, że wystarczy 2-3 dni, żeby zaczął normalnie się zachowywać, czyli lubic mizianie. Po 3 razach nie dostaje na rękach ataku paniki i nie próbuje uciec drapiąc i sycząc. Nawet ostatnio już pomruczał sobie, jak drapałam za uszkami. Komu jak komu, ale Tobie to bym z radością go powierzyła - nigdzie lepiej by nie miał. Plisss, przemyśl. W końcu autostradą niedaleko, a przed nami long weekend od piątku do wtorku włącznie... Miaaauuuuuuuuu...... To był Cykor (tak go sobie na swój użytek nazwałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kurczę, z samego rana kulałam się znowu ze śmiechu z tego zdjęcia!!! Taki zluzowany żul, no nie mogę!!! Śliczności moje, już go kocham!!!! Z rana, po obejrzeniu zdjęć, Nefcia też gania - za swoim ogonem, chyba bardzo chce go sobie napuszyć, żeby rasowo do Filipka wyglądać. Chefie, Dochtór to chyba dobrze gada z tą stodołą. Musowo tę książkę w stodole obejrzeć razem. No i dzień dobry wszystkim! ale, musi być więcej woluminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Bibliotekę sie zapewni, a co. Goście bez literatury nie moga przecie siedzieć. Kultura musi jakaś być. Na srodku stołu postawię zdjęcie Filipka z flaszką, tfu przepraszam, z książką. Boskie!!! http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/25%20pazdziernik/oblewanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.11.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jestem kochaniutka ostatnio mam czasu tyle coby poczytać i zdjęcia pooglądać no ja ta strachliwa nie jestm buziaki dla Karusia i Neferci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nieeee no, o strachliwość to ja Ciebie nigdy bym nie podejrzewała. Dzień dobry, kochana i wszyscy też dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Filip z rana jak śmietana ...Właśnie pozdrawia... i ja teżhttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/12%20pazdziernik/kot/filippozdrawia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ja też pozdrawiam A z woluminów to poproszę bajkę o Ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Juz nagrałam, ale to już mówiłam.... chyba.... musze kupić Bilobil Depsia, jak bony dyny, nie mam kiedy na pocztę pójść, mam nadzieję po południu się zmobilizować i wysłać, no nie gniewaj się proszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts