braza 06.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ty idź natychmiast do Maksia!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co tu te wstrętne koty robią??? Afeeeeeeeeeeee buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co tu te wstrętne koty robią??? Afeeeeeeeeeeee buziaki zostawiam No i masz przeje...ane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co tu te wstrętne koty robią??? Afeeeeeeeeeeee buziaki zostawiam No i masz przeje...ane eeeeee tammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A co tu te wstrętne koty robią??? Afeeeeeeeeeeee No comment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kaska - Chyba zaraz Ci kota pogonię. Brazunia - a jak Ci wyśle grzybki, to podziała? A tak w ogóle - masz jakieś na wigilię? Bo ja tu dla Ciebie mam coś przygotowane, to w razie czego zara też na pocztę letem. Prawdę powiedziwszy, bardzo by się przydało miec tę plytkę, bo pilnie trzeba podjąć decyzje projektowe w sprawie górnych pokoi, bo bez tego nie wiadomo jak instalacje pójdą, a bez tego Sołtys nie wie, jak ma murować, żeby potem kucia nie było... Gwoździk - Ty nie słuchaj Kaśki, ona tak specjalnie. Filipek to normalnie ma już folder u mnie ze zdjęciami swoimi, Filipek the best! Proszę go koniecznie pomiziać i podrapać za uszkami ode mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Kaska - Chyba zaraz Ci kota pogonię. Gwoździk - Ty nie słuchaj Kaśki, ona tak specjalnie. Gwoździk, bez nerw Depsia ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 I to napisała TA u której koty się marcowały na działce Jaki pan taki kram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Gwoździk, bez nerw miałem wstawić po no comment ... ale nie dodałem i wyszło jak wyszło Sorry kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wy tu o kotach, a kolejorz mecz gro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wy tu o kotach, a kolejorz mecz gro i prowadzi 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 I to napisała TA u której koty się marcowały na działce Jaki pan taki kram no własnie one chyba mi chciały na złość zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Depsia, ja za Twoje grzybki to gotowam wszystkim do oczu skoczyć!!!!!! A propos pomieszczeń w stodole - mam program, w którym mogę robić całe piętro!!!! Bo w PRO100 to mogą kłopoty być. Jak chcesz, to dawaj wymiary, ale program nie jest tak widowiskowy, jak PRO100. Melduję, że poszło!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jak poszło, to bardzo się cieszę. Brazunia, ja najpierw spróbuję powalczyć, jakby co, to ja się zgłoszę, słowo skauta, tfu, wiedźmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A męcz się, na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.11.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 przyletałam siem przywitać nocnie i zameldować szefowej co jak na razie gnaty całe mietła oblatana jak by co to szefowa może wsiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kochana, bardzo to dobrze, że już oblatałaś, bo mnie właśnie potrzebna mietła była. Chyba porządki zacznę na Uroczysku robić, bo u mnie to już dawno porządek jest. Teraz czekam na programik i spróbuję sobie pourządzać trochę nieistniejących pokojów. U nas to już chyba piąty dzień z rzędu taki typowy listopad, że po prostu aż przykro patrzeć. Ciemno, mokro, mglisto... Brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie narzekać!!!!!!!!! Jest cudnie!!!!!! Światła w mielte sprawdź, bo szybko ciemno się robi!!!! Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 się przyszłam przywitać Depsiu - Nefcia jest po prostu śliczna Pamiętam ten teks Mieczotronixa Bardzo lubiłam czytać jego posty bo fajnie chłopak pisał Szkoda, że już nas nie odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 07.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 cześć Światła w mielte sprawdź, bo szybko ciemno się robi!!!! uuu, a ja myślałam, że jesteście wszystkowidzące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts