Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kaska - :evil:

Chyba zaraz Ci kota pogonię. 8) :lol:

Brazunia - a jak Ci wyśle grzybki, to podziała? :lol:

A tak w ogóle - masz jakieś na wigilię? Bo ja tu dla Ciebie mam coś przygotowane, to w razie czego zara też na pocztę letem. :D

Prawdę powiedziwszy, bardzo by się przydało miec tę plytkę, bo pilnie trzeba podjąć decyzje projektowe w sprawie górnych pokoi, bo bez tego nie wiadomo jak instalacje pójdą, a bez tego Sołtys nie wie, jak ma murować, żeby potem kucia nie było... :oops: :roll:

Gwoździk - Ty nie słuchaj Kaśki, ona tak specjalnie. :evil:

Filipek to normalnie ma już folder u mnie ze zdjęciami swoimi, Filipek the best! :D

Proszę go koniecznie pomiziać i podrapać za uszkami ode mnie!!! :D

Depsia, ja za Twoje grzybki to gotowam wszystkim do oczu skoczyć!!!!!! A propos pomieszczeń w stodole - mam program, w którym mogę robić całe piętro!!!! Bo w PRO100 to mogą kłopoty być. Jak chcesz, to dawaj wymiary, ale program nie jest tak widowiskowy, jak PRO100.

Melduję, że poszło!!!!!!!!!

Kochana, bardzo to dobrze, że już oblatałaś, bo mnie właśnie potrzebna mietła była. :D

Chyba porządki zacznę na Uroczysku robić, bo u mnie to już dawno porządek jest. 8)

Teraz czekam na programik i spróbuję sobie pourządzać trochę nieistniejących pokojów. :D

U nas to już chyba piąty dzień z rzędu taki typowy listopad, że po prostu aż przykro patrzeć.

Ciemno, mokro, mglisto...

Brrrr... :-?