Agduś 07.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ... ale nie "wszystkimwidoczne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dokładnie tak. Te światła to specjalnie dla samolotów i dla świętego Mikołaja w okresie świątecznego ruchu reniferów po niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Świ.Mikołaj to Ci pewnie najnowszy model mietły przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kochana, najnowszy model to ja już od Chefa prosto z Hameryki dostałam! Przyjedziesz, to zobaczysz, jaka turbo, wtrysk, automat i hybryda i w ogóle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 To Chefie jest Świętym Mikołajem Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.11.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nawet lepszy, bo Mikołaj to tylko na święta, a Chef to i poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Kochana, najnowszy model to ja już od Chefa prosto z Hameryki dostałam! Przyjedziesz, to zobaczysz, jaka turbo, wtrysk, automat i hybryda i w ogóle!!! łożeszty aż mnie w dołku ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Te turbo wtryski brzmią obiecująco.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dzień dobry Paniom...nie przerywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 dzień dobry Paniom...nie przerywam brawo, przerywanie jest szkodliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Królik, Ty inteligentna bestia jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Królik, Ty inteligentna bestia jesteś zadryndam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dryndaj!!! Byle nie o 14.00 bo będę walczyć o przetrwanie na grzbiecie Brazylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 07.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 wieczornie sie witam Pierwsza Czarownicoooooo ratunkuuuuu nogem sem zwinklowałam siedze i rwie jak cho...ra buziaki nocne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Dryndaj!!! Byle nie o 14.00 bo będę walczyć o przetrwanie na grzbiecie Brazylki później będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No to oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Królik, jesteś niewierny, ja to Ciebie już nie love. Kasia, Braza, ja to bym jemu nie wierzyła. I znowu pada, szaro, buro i ponuro. No naprawdę dość już mam takiej pogody. Gosieńka - na te nogie to Altacet, albo woda z octem, albo lekko stłuczone liście kapusty trzeba przyłożyć. Poproszę o relacje na bieżąco ze stanu pacjentki. W razie W trza do lekarza i prześwietlenie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Cześc i czołem Nadworna Wiedźmo i Wedźminy Królik to niewierny jest, ale za to mondry, to się Go czasami słucham A ta kapusta to poważnie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Gosieńka - na te nogie to Altacet, albo woda z octem, albo lekko stłuczone liście kapusty trzeba przyłożyć. Poproszę o relacje na bieżąco ze stanu pacjentki. W razie W trza do lekarza i prześwietlenie robić. bry ta jest Wielka Wiedźmo altacetem posmarowane, stopa usztywniona, trzymana do góry Kochana jak chyba w maju albo coś koło tego pojechaliśmy z ta samą nogą do pobliskiego szpitala, to owszem prześwietlenie zrobili i Pan Doktor orzekł, że należy przez kilka dni oszczędzać nogę i już. "Nic się nie stało" znaczy symulantka pewnikiem teraz to samo zrobiłam, zwichnięcie czy jak to się nazywa melduję szefowej, że żyć bedem buziaki ps. i mam powód do lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Z tą kapustą to jak najbardziej powaznie, znakomita na wszelkie stłuczenia i spuchnięcia. Zawiń nóżkę w kapustkę, Gosia, zawiń i zobaczysz, że pomoże! Dla młodych mam na dolegliwości pierśne też świetna i na dolegliwości dupne po zastrzykach w dużej ilości. Słowo wiedźmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts