Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Królik, jesteś niewierny, ja to Ciebie już nie love. :lol:

Kasia, Braza, ja to bym jemu nie wierzyła. :wink:

I znowu pada, szaro, buro i ponuro. No naprawdę dość już mam takiej pogody. :evil:

Gosieńka - na te nogie to Altacet, albo woda z octem, albo lekko stłuczone liście kapusty trzeba przyłożyć. Poproszę o relacje na bieżąco ze stanu pacjentki. W razie W trza do lekarza i prześwietlenie robić. :roll:

Gosieńka - na te nogie to Altacet, albo woda z octem, albo lekko stłuczone liście kapusty trzeba przyłożyć. Poproszę o relacje na bieżąco ze stanu pacjentki. W razie W trza do lekarza i prześwietlenie robić. :roll:

bry :lol:

ta jest Wielka Wiedźmo :D

altacetem posmarowane, stopa usztywniona, trzymana do góry :roll: :p

Kochana jak chyba w maju albo coś koło tego pojechaliśmy z ta samą nogą :o do pobliskiego szpitala, to owszem prześwietlenie zrobili i Pan Doktor orzekł, że należy przez kilka dni oszczędzać nogę i już. "Nic się nie stało" :roll: :roll:

:D znaczy symulantka :lol: :lol:

pewnikiem teraz to samo zrobiłam, zwichnięcie czy jak to się nazywa :roll: :lol:

melduję szefowej, że żyć bedem :lol:

buziaki

ps. i mam powód do lenistwa :lol: :lol:

Z tą kapustą to jak najbardziej powaznie, znakomita na wszelkie stłuczenia i spuchnięcia. Zawiń nóżkę w kapustkę, Gosia, zawiń i zobaczysz, że pomoże!

Dla młodych mam na dolegliwości pierśne też świetna i na dolegliwości dupne po zastrzykach w dużej ilości. :D

Słowo wiedźmy! 8)