rrmi 07.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dpsia na czat jestes proszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Padłam po podróży, nie wiedziałam, że czekacie... Sorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Depeesia kciukasy Ci wyszły suuuupeeeer!!!! To tak nieśmiało, jeszcze trochę jutro, cooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Kochana, masz to jak w banku! Mam nadzieję, że pojedzie równie pięknie jak dzisiaj! A o której właściwie ona jutro jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Kochana, masz to jak w banku! Mam nadzieję, że pojedzie równie pięknie jak dzisiaj! A o której właściwie ona jutro jedzie? O 10.30 początek. Dzięki serdeczne!! Aaaa. Jeszcze córcia coś chce napisać: Dziekuje wszystkim za trzymanie kciukow to pisze ja Karla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Karla, kochanie, witaj w gronie forumowiczów Muratora! Jesteś wspaniałą dzielną dziewczynką i możesz być naprawdę dumna z siebie! No, Braza, wychowasz kolejne pokolenie forum! To ja jutro od 10.00 trzymam kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Karla, kochanie, witaj w gronie forumowiczów Muratora! Jesteś wspaniałą dzielną dziewczynką i możesz być naprawdę dumna z siebie! No, Braza, wychowasz kolejne pokolenie forum! To ja jutro od 10.00 trzymam kciuki!!! Domeczku Ty masz podejście!!! Córcia z zachwytem czytała słowa skierowane do Niej Nowe pokolenie Forum - dlaczego nie, mam tylko nadzieję, że też trafi na tak świetnych ludzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.10.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Piękne te klimaty jesienne w Twoim ogrodzie Cudne robisz zdjęcia, Depeesiu! Ale ta obfitość grzybowa zaczyna mnie przerażać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Karla, kochanie, witaj w gronie forumowiczów Muratora! Jesteś wspaniałą dzielną dziewczynką i możesz być naprawdę dumna z siebie! No, Braza, wychowasz kolejne pokolenie forum! To ja jutro od 10.00 trzymam kciuki!!! Domeczku Ty masz podejście!!! Córcia z zachwytem czytała słowa skierowane do Niej Nowe pokolenie Forum - dlaczego nie, mam tylko nadzieję, że też trafi na tak świetnych ludzi!! Tutaj tylko tacy są. No, może z nielicznymi wyjątkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Piękne te klimaty jesienne w Twoim ogrodzie Cudne robisz zdjęcia, Depeesiu! Ale ta obfitość grzybowa zaczyna mnie przerażać! Ha, czy Ty wiesz jakie zdjęcia mogłabym porobić wpuszczona do takiego ogrodu jak Twój zaczarowany? Cieszę się, że Ci się podobają i dziękuję za miłe słowa! Obfitość grzybowa zazwyczaj po pewnym czasie też zaczyna mnie przerażać, zwłaszcza jak mam to wszystko oczyścić, ususzyć, posłoiczkować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 posłoiczkować... ale za to jakie dobre mniam mniam Ciekawa jestem na jaki kolor zmienil sie Twoj ogrod ? To ja bede trzymala od 10.30 , bo akurat wstane wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Karla, kochanie, witaj w gronie forumowiczów Muratora! Jesteś wspaniałą dzielną dziewczynką i możesz być naprawdę dumna z siebie! No, Braza, wychowasz kolejne pokolenie forum! To ja jutro od 10.00 trzymam kciuki!!! Domeczku Ty masz podejście!!! Córcia z zachwytem czytała słowa skierowane do Niej Nowe pokolenie Forum - dlaczego nie, mam tylko nadzieję, że też trafi na tak świetnych ludzi!! Tutaj tylko tacy są. No, może z nielicznymi wyjątkami... http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_3_21.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 14.10.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Wiaj. Przepraszam, że się nie odzywałam, ale jakos tak wyszło( trochę chorowałam). Dziś znalazłam stronkę z "gębami", gdzie forumowicze zamieszczają swoje fotki i widziałam również Ciebie. Miło mi, że wiem jak wyglądasz- to juz nie jest taki wirtualny świat. Odezwę się najszybciej jak będę mogła. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witaj, niezapominajko, miło znowu Cię widzieć! A cóż to za choróbsko się do Ciebie przyczepiło? Nie pozwól się męczyć drobnoustrojom, walcz i zdrowiej! Będę trzymać kciuki za Twoje zdrówko! I zaglądaj jak najczęściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Zapraszac to zapraszasz , ale zeby jakiegos newsa to juz niekoniecznie Powiedz chocaz ile sloiczkow marynowanych stoi w spizarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 No... bo newsów nie ma... Rozrywkowi goście pojechali. Słoiczków jest mnóstwo, przypuszczam, że wszystkiego razem to jakieś 400 - 500 sztuk. Nie samych grzybów oczywiście. Jeszcze muszę zrobić dynię. Jak przyjedziesz to popróbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 jakieś 400 - 500 sztuk. Wymiękłam! Tyle naraz to ja tylko w sklepie widziałam! Wyrazy uznania, podziwu i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Agduś, ja to po prostu lubię. Tak jak czytanie książek, oglądanie TV, haftowanie, żeglowanie i co tam jeszcze. Chyba tetryczeję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Chyba tetryczeję. Ot, kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Kiedy to tetryczenie czasem wcale nie jest takie złe. Można założyć kapcie, usiąść w fotelu, włączyć TV i... zwalić to na tetryczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts