magi 08.11.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 przywitać się przylazłam bry wieczór Gosia za dużo fikałaś zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Z kapustą sie zgadza. Tata kolano tak okładał i opuchlizna schodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.11.2008 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Królik, jesteś niewierny, ja to Ciebie już nie love. Kasia, Braza, ja to bym jemu nie wierzyła. I znowu pada, szaro, buro i ponuro. No naprawdę dość już mam takiej pogody. Gosieńka - na te nogie to Altacet, albo woda z octem, albo lekko stłuczone liście kapusty trzeba przyłożyć. Poproszę o relacje na bieżąco ze stanu pacjentki. W razie W trza do lekarza i prześwietlenie robić. a słoiki? nie zdradzam, już taki jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.11.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Z tą kapustą to jak najbardziej powaznie, znakomita na wszelkie stłuczenia i spuchnięcia. Zawiń nóżkę w kapustkę, Gosia, zawiń i zobaczysz, że pomoże! Dla młodych mam na dolegliwości pierśne też świetna i na dolegliwości dupne po zastrzykach w dużej ilości. Słowo wiedźmy! ... ja Szanowną Wiedźmę bardzo przepraszam, że ośmielam się niepokoić, ale w pokorze zapytowywuję: czy tą kapustą jak się bańkę obłoży to tyż pomaga ? ... konsultowałem się już z lekarzem, a nawet farmaceutą a uni mówiom, że nie wiedzom a tak wogle to z rańca wczesnego witam (kto na ryby idzie ten już wstał) ps - sie nie bede w "wydzielone" wewontki wcinał ... tu przyniosłem http://www.chefpaul.net/smiles/pat1.gif ... se pojarajcie ... na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A kto Ciebie wie, Królik, czy Ty te słoiki naprawdę masz? Z dziewczynami romansujesz, do mnie się nie odzywasz - może Ty tylko zwodzisz, że som słoiki i że przyjedziesz? Chefie - noooo, podziękować, teraz to się z Kaśką napalę! Czy kapusta na głowę pomaga? Hmmmm... Kapusta to już raczej na nogi... Ale spróbować może warto i opisać dokładnie co było potem? Mam nadzieję, że się pochwalisz tymi rybami, bo tam u Was to nawet ryby takie jakieś inne. Mayland, Magi - zaglądajcie częściej dziewczynki, bo tu jakoś smutniej bez Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dpsia, mamy co jarać No to się szykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Już stawiam wodę na kawę i szykuję jakieś małe co nieco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Depesia ja zagladam tylko... czasem milczę Ale wątki śledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 J23? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bardziej 007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Gdzie się człek nie obróci tam sami agenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Zajarać przyszłam!!!!! Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.11.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Gdzie się człek nie obróci tam sami agenci Bolek już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Gdyby była inna facjata, 20kg mniej i jakie napinacze do skóry to mogłabym robić i za Aniołki Charliego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Gdyby była inna facjata, 20kg mniej i jakie napinacze do skóry to mogłabym robić i za Aniołki Charliego ooooooooo to to, właśnie ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Ich było kilka więc sie załapać mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Gdyby była inna facjata, 20kg mniej i jakie napinacze do skóry to mogłabym robić i za Aniołki Charliego ooooooooo to to, właśnie ja też Nooo, po prostu rozczuliłyście mnie!!!! Znalazły się, obie pewnie grube i stare!!!! Jakbym Was osobiście nie znała, to może bym i uwierzyła!!!!! Haaaa, no nie mogę, nie mogę, no!!!!!! A tom się ubawiła!!!!! Dwie grube stare torby - haaaaaaaaa, nie mogę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Skad ja wiedziałam, ze Cię to rozczuli... I tak pobłażliwie to skomentowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dwie grube stare torby - haaaaaaaaa, nie mogę!!!!!!!! Ty uważaj wszystko wszystkim, ale TORBY???????????!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dwie grube stare torby - haaaaaaaaa, nie mogę!!!!!!!! Ty uważaj wszystko wszystkim, ale TORBY???????????!!!!!!!!!!!!! A jak inaczej .... REKLAMÓWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts