mayland 09.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Tak, teraz torby sa ekologiczne a co ekologiczne wiadomo, zdrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dwie grube stare torby - haaaaaaaaa, nie mogę!!!!!!!! Ty uważaj wszystko wszystkim, ale TORBY???????????!!!!!!!!!!!!! Pewno, że torby, przecie nie kaszkulandry! Ja tam nie wiem, czy Wy ekologiczne, jak się nie drzecie i mocne uszy macie to może i ekologiczne. A jesteście wielorazowego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dwie grube stare torby - haaaaaaaaa, nie mogę!!!!!!!! Ty uważaj wszystko wszystkim, ale TORBY???????????!!!!!!!!!!!!! Pewno, że torby, przecie nie kaszkulandry! Ja tam nie wiem, czy Wy ekologiczne, jak się nie drzecie i mocne uszy macie to może i ekologiczne. A jesteście wielorazowego użytku? wielo wielo i eko jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 pozdrawiam wielo-ekologiczne panie uśmiałem się czytając ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ja tez Depsio Droga - skarbnico wiedzy wszelakiej i ludowej-zdrowo-rozsadkowej madrosci - ratuj katar-gigant mi musowo do jutra wyleczyc trzeba. Takie ambitne plany dlugołikendowe miałam - a tu zesz no. We lbie mi sie koluje , nos mam jak klamka od zakrystii i na oczy ledwo widze. Pobralam do tych por : pol kilo cytryn z polowa sloja miodu i cwiartke czystej, na to pol glowki czosnku. Moj gotow sie wyprowadzic - bo okien zakazalam otwierac. Co robic ? ps. litra jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 ps. litra jeszcze mam Ja mam nawet blisko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Dawaj Brazunia Jestem gotowa na calonocna kuracje ps. nawet fajki mi nie smakuja znaczy sprawa jest powazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Nieeee nooo Zochna, to się nadaje juz do poważnego leczenia P.S. Jak jestem chora, to więcej palę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 ja tez Depsio Droga - skarbnico wiedzy wszelakiej i ludowej-zdrowo-rozsadkowej madrosci - ratuj katar-gigant mi musowo do jutra wyleczyc trzeba. Takie ambitne plany dlugołikendowe miałam - a tu zesz no. We lbie mi sie koluje , nos mam jak klamka od zakrystii i na oczy ledwo widze. Pobralam do tych por : pol kilo cytryn z polowa sloja miodu i cwiartke czystej, na to pol glowki czosnku. Moj gotow sie wyprowadzic - bo okien zakazalam otwierac. Co robic ? ps. litra jeszcze mam Zosiu kochana - po pierwsze koniecznie i musowo pod kołdrą i to ciepłą siedzieć. Inaczej niczego nie zwojujesz. Przedsięwzięte przez Ciebie środki bardzo dobre są, tylko czosnek jeść najlepiej "na żywca" - posiekany drobniutko ząbek czosnku trzymać koło siebie przy tej kołdrze i nawet co 15 minut konsumować malutki fragmencik posiekanego ząbka - ważne, aby znany nam charakterystyczny smak i zapach dokładnie rozszedł się po buzi i jamie nosowej. Do tego uderzeniowa dawka Gripexu - ja zazwyczaj pierwszego dnia biorę 3 x 2 tabletki, potem już 3 x 1. Jednak podstawa to kołdra i piżama, bez tego nie uda się kataru szybko zredukować. Szkoda, że nie widziałam Cię wieczorem, padłam już , ale do rana i tak nie miałaś szans. Mam nadzieję, że uda Ci się zrealizować choć część planów weekendowych, chociaż nie będzie to łatwe. Kasia - no jak Wy z Mayland ekologiczne i wielokrotnego użytku, to sama widzisz - torby!!! Dzień dobry tak w ogóle. Jeszcze słoneczne dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dzien bobry dziekuje Bebsiu, jest jakby lebiej juz moge jebno oko otworzyc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Zosieńka, no ja bym Ci nieba, ale co ja mogę... Czy Ty chociaż siedzisz pod kołdrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ano cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A co Wy takie małomówne dzisiaj? Trochę liści mi się udało pograbić i podpalić (to drugie to wyczyn, bo liście mokre bardzo po tygodniowym deszczu) no i pranie zrobić. Od Brazuni płytka przyszła, to na pewno dzisiaj się zabiorę za zgłębianie tajników programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dziewczyny, wklejam to u siebie i u Brazuni. Zapraszam wszystkich, którzy lubią czasem coś ugotować, którzy chcieliby się nauczyć gotować choćby cos prostego, którzy chcieliby szybko i łatwo fajny przepis znaleźć na coś ekstra przy świecach lub na święta - wszystkie te osoby zapraszam w swoim i Chefa Paula imieniu na forum na stronce Macieja Kuronia - przyjaciela naszego Chefa. Chef właśnie został tam jakimś głównym moderatorem, a ja pisuję tam też od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że zajrzycie tam i wniesiecie troszkę atmosferki FM, bo brak tego tam. To co, pomożecie? Zalogujecie się? Tutaj strona główna, a tutaj forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Już tam idę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Już tam idę Dzięki już tam byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ech, wiedziałam, że można na Was liczyć. Love Ya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dobry wieczór, Ja tam nie byłem.... ale może zajrzę DePeSzMode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Ty siem nie przezywaj, tylko idź siem zarejestruj i napisz jakiegoś śmiesznego posta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts