Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dwie grube stare torby - haaaaaaaaa, nie mogę!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ty uważaj :roll: wszystko wszystkim, ale TORBY???????????!!!!!!!!!!!!! :o :lol: :lol: :lol:

Pewno, że torby, przecie nie kaszkulandry! :lol: :lol: :lol:

Ja tam nie wiem, czy Wy ekologiczne, jak się nie drzecie i mocne uszy macie to może i ekologiczne. A jesteście wielorazowego użytku? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dwie grube stare torby - haaaaaaaaa, nie mogę!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ty uważaj :roll: wszystko wszystkim, ale TORBY???????????!!!!!!!!!!!!! :o :lol: :lol: :lol:

Pewno, że torby, przecie nie kaszkulandry! :lol: :lol: :lol:

Ja tam nie wiem, czy Wy ekologiczne, jak się nie drzecie i mocne uszy macie to może i ekologiczne. A jesteście wielorazowego użytku? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:evil: :evil:

wielo wielo :lol: :lol:

i eko jak najbardziej :lol:

ja tez :D

Depsio Droga - skarbnico wiedzy wszelakiej i ludowej-zdrowo-rozsadkowej madrosci - ratuj :roll:

katar-gigant mi musowo do jutra wyleczyc trzeba. Takie ambitne plany dlugołikendowe miałam - a tu zesz no.

We lbie mi sie koluje , nos mam jak klamka od zakrystii i na oczy ledwo widze.

Pobralam do tych por :

pol kilo cytryn z polowa sloja miodu i cwiartke czystej, na to pol glowki czosnku.

Moj gotow sie wyprowadzic - bo okien zakazalam otwierac.

Co robic ?

ps. litra jeszcze mam :D

ja tez :D

Depsio Droga - skarbnico wiedzy wszelakiej i ludowej-zdrowo-rozsadkowej madrosci - ratuj :roll:

katar-gigant mi musowo do jutra wyleczyc trzeba. Takie ambitne plany dlugołikendowe miałam - a tu zesz no.

We lbie mi sie koluje , nos mam jak klamka od zakrystii i na oczy ledwo widze.

Pobralam do tych por :

pol kilo cytryn z polowa sloja miodu i cwiartke czystej, na to pol glowki czosnku.

Moj gotow sie wyprowadzic - bo okien zakazalam otwierac.

Co robic ?

ps. litra jeszcze mam :D

Zosiu kochana - po pierwsze koniecznie i musowo pod kołdrą i to ciepłą siedzieć. Inaczej niczego nie zwojujesz. Przedsięwzięte przez Ciebie środki bardzo dobre są, tylko czosnek jeść najlepiej "na żywca" - posiekany drobniutko ząbek czosnku trzymać koło siebie przy tej kołdrze i nawet co 15 minut konsumować malutki fragmencik posiekanego ząbka - ważne, aby znany nam charakterystyczny smak i zapach dokładnie rozszedł się po buzi i jamie nosowej. Do tego uderzeniowa dawka Gripexu - ja zazwyczaj pierwszego dnia biorę 3 x 2 tabletki, potem już 3 x 1. Jednak podstawa to kołdra i piżama, bez tego nie uda się kataru szybko zredukować.

Szkoda, że nie widziałam Cię wieczorem, padłam już :oops: , ale do rana i tak nie miałaś szans. :(

Mam nadzieję, że uda Ci się zrealizować choć część planów weekendowych, chociaż nie będzie to łatwe. :wink:

Kasia - no jak Wy z Mayland ekologiczne i wielokrotnego użytku, to sama widzisz - torby!!! :lol:

Dzień dobry tak w ogóle. :D Jeszcze słoneczne dzień dobry. :wink:

A co Wy takie małomówne dzisiaj? :o

Trochę liści mi się udało pograbić i podpalić (to drugie to wyczyn, bo liście mokre bardzo po tygodniowym deszczu) no i pranie zrobić.

Od Brazuni płytka przyszła, to na pewno dzisiaj się zabiorę za zgłębianie tajników programu. :D

Dziewczyny, wklejam to u siebie i u Brazuni.

Zapraszam wszystkich, którzy lubią czasem coś ugotować, którzy chcieliby się nauczyć gotować choćby cos prostego, którzy chcieliby szybko i łatwo fajny przepis znaleźć na coś ekstra przy świecach lub na święta - wszystkie te osoby zapraszam w swoim i Chefa Paula imieniu na forum na stronce Macieja Kuronia - przyjaciela naszego Chefa.

Chef właśnie został tam jakimś głównym moderatorem, a ja pisuję tam też od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że zajrzycie tam i wniesiecie troszkę atmosferki FM, bo brak tego tam. :D

To co, pomożecie? Zalogujecie się? :D

Tutaj strona główna, a tutaj forum. :wink: