an-bud 11.11.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Depesiu, byłam, czytałam i przyznaję siem bez bicia, żem sie jeszcze nie zapisała ale się zapiszę nocką się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.11.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ... Zapraszam wszystkich, którzy lubią czasem coś ugotować, którzy chcieliby się nauczyć gotować choćby cos prostego, którzy chcieliby szybko i łatwo fajny przepis znaleźć na coś ekstra przy świecach lub na święta - wszystkie te osoby zapraszam w swoim i Chefa Paula imieniu na forum na stronce Macieja Kuronia - przyjaciela naszego Chefa. Chef właśnie został tam jakimś głównym moderatorem, a ja pisuję tam też od jakiegoś czasu. Mam nadzieję, że zajrzycie tam i wniesiecie troszkę atmosferki FM, bo brak tego tam. To co, pomożecie? Zalogujecie się? Tutaj strona główna, a tutaj forum. ... o żesz w morde ... a ja się dziwowałem skąd i jakim cudem u Maćka Jamles się znalazl i Gwoździk ... zarejestrował ... bardzo serdecznie dziękuję za pomoc (trochę się tam zachwaściło i trza przeorać co by ordung na powrót nastoł) ... mam nadzieję, że po odchwaszczeniu zostaniecie http://www.chefpaul.net/smiles/happy.gif ... troszkę się dziś zasiedziałem http://www.chefpaul.net/smiles/books.gif ... idę się "drzemnąć" ... dziś karmienie dziadków mam (cholera, sam już prawie o kijoszku srać lotom) ... mota tu flaszkie co się samo napełnio jak ostatnia seta zostaje (takie flaszkowe "stoliczku się nakryj girami") ... przydo sie do jarania http://www.chefpaul.net/smiles/drunk2.gif ... dzień dobry i ... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Jeszcze jakby ktos poza Jamlesem się odezwał... Gwoździk zarejestrowany, widziałam też. Dziękuję, Gwoździku!!! Dziewczynki, a Was jeszcze jakoś nie widać... U nas dzisiaj słonecznie, ale wiatr jak diabli. Zimno i w ogóle. Zaraz idę palić w kominku. Chefie, śpij smacznie, bo siły Ci potrzebne do ożywienia Maćkowego foruma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Zarejestrowałam sie wczoraj ale do dziś nie dostałam maila z potwierdzeniem rejestracji i nie moge się zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Zarejestrowałam się i właśnie zalogowałam, tyle że ja to się na gotowaniu nie znam Ale podglądam z ciekawością Dzień dobry - już mi troszkę lepiej, do ideału jednak daleko... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Braza, kaśka maciej, mayland Dzięki http://www.chefpaul.net/smiles/flower22.gif lece (urwanie jajek, ... dobrze, że mam baaaardzo blisko) ps - mayland, ... możesz się logować (... sprawdziłem, ... być może przeszkodą był jakiś błąd w skrypcie) buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 tyle że ja to się na gotowaniu nie znam to kto siedliskowe żarełko będzie szykował jak Chef to ...... to OK ja też się na gotowaniu nie znam za bardzo smażonka to umia zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 tez siem zapisałam do klanu Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja też gotować nie umiem, ale tam to może się czegoś nauczę. Dziękuję także w swoim imieniu, kochani. Jednak na Was to mozna zawsze liczyć. Ania - zaglądaj i tutaj częściej, będzie mi bardzo miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja też gotować nie umiem, ale tam to może się czegoś nauczę. ale przetwarzać umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Pozdrowienia zostawiam Na forum sie nie zaloguję bo gotowanie nie jest moją pasją, tylko czasmi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Ja to byłam i się nawet zarejestrowałam, ale nieśmiałośc mnie ogarnęła i nic nie powiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 tyle że ja to się na gotowaniu nie znam to kto siedliskowe żarełko będzie szykował jak Chef to ...... to OK ja też się na gotowaniu nie znam za bardzo smażonka to umia zrobić Z Chefem to super pomysł ... Jamles Ty się Director'a nadajesz jak nie wiem co!!!!! Już wiem, kto będzie tym bałaganem zarządzał Teraz trzeba tylko Chefa urobic jakoś, coby posadę przyjął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.11.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Z tym Chefem to nie wiem - ja mam juz zaklepane gotowanie Chefa u mnie w gospodarstwie, więc nie wiem, czy On jeszcze znajdzie czas. Poza tym nie odezwałaś sie, więc się nie liczy, że byłaś, bo nikt nie wiedział. No to Chef ... no wiesz... Jamles - fakt, słoiczki to jakieś tam umim, ale samymi słoiczkami sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.11.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 A jak mam się odezwać, jak wszyscy gadajom tylko o jednym ... o gotowaniu, a ja to wirtuozem nie jestem. To co mam mówić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ps - mayland, ... możesz się logować Dziękuję, już wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Braza - to pytaj ich, kochana, pytaj!!! Ja też tak robię. Dzień doberek wszystkim w słoneczny ranek. Dzisiaj chyba przed nami jakiś miły dzień jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Chciałam się na tamtym forum zapyatć o karczek, ale się wstydzę Ktoś mnie ośmieli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Z tym Chefem to nie wiem - ja mam juz zaklepane gotowanie Chefa u mnie w gospodarstwie, więc nie wiem, czy On jeszcze znajdzie czas. trzeba zorganizować jakiś cataring ..... kurcze biznes do zrobienia na tych uroczyskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Chciałam się na tamtym forum zapyatć o karczek, ale się wstydzę Ktoś mnie ośmieli??? to ja nadstawiam ....... pytaj, Chef albo Depesia odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts